Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις σχετικα με αγορα abay

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα,

θελω να αγορασω μεσω Ebay.co.uk μια Samsung 32"

κανει 370 pounds a.k.a 420 euros.

Mαζι με τα μεταφορικα πσοο θα κοστισει συνολικα? δεν γραφει. πειτε μουσ το περιπου αν μπορειτε.

Επσιης θελω να πληρωσω την τηλεοραση στον courier ή με οποιον τροπο ερθει την στιγμη που θα την παραλαβω και οχι μεσω paypal πςως το εχω ρυθμισμενο .αυτο πως μπορει να αλλαξει?

Δημοσ.

Επσιης θελω να πληρωσω την τηλεοραση στον courier ή με οποιον τροπο ερθει την στιγμη που θα την παραλαβω και οχι μεσω paypal πςως το εχω ρυθμισμενο .αυτο πως μπορει να αλλαξει?

Ουσιαστικα θες να πληρωσεις με αντικαταβολη. Δεν γινεται στο ebay, αποσο γνωριζω, οποτε θα πρεπει να ακολουθησεις την πατροπαραδοτη μεθοδο...

Ακομα κι αν καταφερεις και ερθεις σε συνενοηση με τον πωλητη (αποκλειεται να δεχθει) δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατο κατι τετοιο για αγορες απο εξωτερικο.

Δημοσ.

Αν το προιον εχει καποιο προβλημα το παιρνουν πισω η μου μενει αμανατι?

τα μεταφορικα απο αγγλια θεσσαλονικη πσοο κοστιζουν για τηλεοραση?

Δημοσ.

Κοιταγα κι εγω χτες τυχαια τις οθονες στο ebay και ειδα οτι δεν συμφερει, γιατι μια διαφορα τιμης στα 50-60 ευρω, μου την ετρωγε η μεταφορα, που ειδα απο αγγλια - ελλαδα κοντα στα 70ευρω. Επισης μην ξεχνας να κανεις και την μετατροπη απο λιρες, το co.uk τις πιο πολλες τιμες (αν οχι ολες) τις εχει σε λιρες.

Δημοσ.
Αν το προιον εχει καποιο προβλημα το παιρνουν πισω η μου μενει αμανατι?

τα μεταφορικα απο αγγλια θεσσαλονικη πσοο κοστιζουν για τηλεοραση?

για τα μεταφορικα δεν γνωριζω.

αν η συσκευη που σου στειλει εχει προβλημα, τοτε ερχεσαι σε συνενοηση μαζι του και συνηθως δεχεται να την παρει πισω και να σου επιστρεψει τα χρηματα. Αν εχει θετικο feedback απο πολλους χρηστες και σε μεγαλο ποσοστο, τοτε να μην ανησυχεις.

Παρολα αυτα υπαρχει διαδικασια μεσω paypal η οποια συνηθως διασφαλιζει τετοιου ειδους συναλλαγες. Και αν καντι δεν παει καλα και ο αλλος δεν ειναι συνενοησιμος, σου επιστρεφονται τα χρηματα εφοσον εχεις τα αναλογα δικαιολογητικα-αποδειξεις για τις συναλαγες και για να αποδειξεις οσα υποστηριζεις. Λεπτομερειες δεν γνωριζω, οτι σου λεω ειναι πραγματα που εχω διαβασει κανοντας search σε αυτο το φορουμ.

Δημοσ.

Αν δεν ειναι συννενοησιμοι αυτοι ποιος σου επιστρεφει ατ χρηματα? το παυπαλ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:52 ----------

Κοιταγα κι εγω χτες τυχαια τις οθονες στο ebay και ειδα οτι δεν συμφερει, γιατι μια διαφορα τιμης στα 50-60 ευρω, μου την ετρωγε η μεταφορα, που ειδα απο αγγλια - ελλαδα κοντα στα 70ευρω. Επισης μην ξεχνας να κανεις και την μετατροπη απο λιρες, το co.uk τις πιο πολλες τιμες (αν οχι ολες) τις εχει σε λιρες.

Στην αγγλια τα στελνουν τζαμπα μεταφορικα και μεχρι ελαλδα 70 ευρω ρε γμτ...

την βρηκα 44 ευρω φθηνοτερα αλλα +70 αμα ειναι τα μεταφορικα παραπανω θα την πληρωσω και θα την περιμενω!

Δημοσ.

συμπερασμα: δεν συμφερει η αγορα τοσο ογκωδους αντικειμενου αλλα και φθηνοτερα να βγαινει (αγορα + μεταφορικα) εγω τουλαχιστον δεν θα αγοραζα οθονη-τηλεοραση απο ebay η απο οπυδηποτε αλλου γιατι δεν βασιζομαι την μεταφορα-ειναι πολυ πιθανον να γινει καποια ζημια-ειδικα εδω στα ταχυδρομεια μας. βεβαια μπορεις να βαλεις ασφαλεια αλλα ξεφευγει το κοστος και τσαμπα ταλαιπωρια μετα

Δημοσ.

ναι αλλα ειναι αλλοι που παραγγελνοθν αποκελσιτικα και μονο απο ebay για καλυτερες τιμες.

Αηθεια υπαρχει τροπος να ζητησω μεταχειρισμενη τηλεοραση μεσω ebay h apo emarket? και αν ναι πως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...