SpellStormer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 σκεφτομαι να παρω μεχρι αυριο ενα ipod λογο στρατου να εχω να περναω την ωρα μου... επειδη ποτε δεν ειχα ασχοληθει με ipods και αυτη τη στιγμη θελω ενα θα ηθελα να μου προτεινεται μερικα (φθηνα) ipods με καλη χωρητικοτητα (8giga και πανω) και αν εχετε και εσεις να μου πειτε αν απο θεμα ποιοτητας ηχου λενε τιποτα η ειναι μουφα... αν μπορειται να μου απαντησεται συντομα ωστε μεσα στην μερα να εχο κανει κινηση για να το αγορασω
disqualified Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 πολυ καλα ειναι αλλα δυστυχως δεν εχουν ραδιοφωνο που για μενα ειναι βασικο, αν αγορασεις και το gadgetακι για το ραδιοφωνο τοτε ναι
Flying_Dutchman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αν και γραφεις οτι βιαζεσαι για αγορα, απλα να ξερεις οτι η τωρινη γενια των ipod αποσυρεται και σε 10 μερες θα ανακοινωθουν τα καινουργια-αναβαθμισμενα. Αυτο βεβαια σημαινει οτι με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις ενα απο τα παλαιοτερα μοντελα σε αρκετα καλη τιμη.
SpellStormer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 πολυ καλα ειναι αλλα δυστυχως δεν εχουν ραδιοφωνο που για μενα ειναι βασικο, αν αγορασεις και το gadgetακι για το ραδιοφωνο τοτε ναι τι εννοεις gadgetακι για το ραδιοφωνο? ειναι προσθετη λειτουργια τον ipod? Αν και γραφεις οτι βιαζεσαι για αγορα, απλα να ξερεις οτι η τωρινη γενια των ipod αποσυρεται και σε 10 μερες θα ανακοινωθουν τα καινουργια-αναβαθμισμενα. Αυτο βεβαια σημαινει οτι με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις ενα απο τα παλαιοτερα μοντελα σε αρκετα καλη τιμη. δηλαδη αμα περιμενω 10 μερες ως την επομενη αδεια μου θα εχουν βγει καλυτερα? και αν ναι θα κειμενονται σε χαμηλες τιμες η θα ειναι ακριβα? δηλαδη μεχρι 150εβρο θα βρω καλα ipods? ειμαι ασχετος με το θεμα και το βιαζομαι γιατι στις 17 παω μεταθεση και δεν θα μπορω να παρω απολυτος τιποτα μετα...
disqualified Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ασε το καλυτερο και το χειροτερο και παρε τωρα αυτο που χρειαζεσαι. Δε θα παθεις τιποτα αν δεν εχεις το καινουριο μοντελο. Τι εννοεις καλα i-pods????? Ναι θελεις προσθετο για το ραδιοφωνο και το αγοραζεις ξεχωριστα
Flying_Dutchman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Σε 10 μερες θα εχουν ανακοινωθει τα νεα μονδελα, αλλα στην Ελλαδα θα ερθουν λιγο αργοτερα. Για τιμες, μην περιμενεις ευκαιριες στα καινουργια μονδελα.. αλλα με κανα 150αρι θα μπορεις να βρεις (ηδη υπαρχουν σχετικες αγγελιες) τα μηχανηματα τις προηγομενης γενιας... ισως αυτα να ειναι η καλυτερη λυση για σενα
SpellStormer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ασε το καλυτερο και το χειροτερο και παρε τωρα αυτο που χρειαζεσαι. Δε θα παθεις τιποτα αν δεν εχεις το καινουριο μοντελο. Τι εννοεις καλα i-pods????? Ναι θελεις προσθετο για το ραδιοφωνο και το αγοραζεις ξεχωριστα οταν λεω καλα ipods ενοο να βγαζουν καλο ηχο γιατι εχω ακουσει οτι δεν βγαζουν καλο ηχο. το ραδιοφωνο δεν με νοιαζει και τοσο εγω να ακουω τη μουσικη μου θελω... Σε 10 μερες θα εχουν ανακοινωθει τα νεα μονδελα, αλλα στην Ελλαδα θα ερθουν λιγο αργοτερα. Για τιμες, μην περιμενεις ευκαιριες στα καινουργια μονδελα.. αλλα με κανα 150αρι θα μπορεις να βρεις (ηδη υπαρχουν σχετικες αγγελιες) τα μηχανηματα τις προηγομενης γενιας... ισως αυτα να ειναι η καλυτερη λυση για σενα στις 17 σεμπτεμβριου θα εχω φυγει απο τα μερη μου και ετσι ακομα και σε αδεια δεν θα προλαβω να αγορασω οποτε μαλλον θα βολευτω με κατι απο αυτα που κυκλοφορουνε τωρα... καμια προταση για καποιο μοντελο συγκεκριμενο μπορειται να μου κανεται? (κατα προτιμηση απο multirama, germano η plaisio)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.