koumos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το ηξερα οτι εχει την επιλογη μεμτεστ. Αλλα δεν ειναι αναγκη να φτασει η διαδικασια μπουταρισματος μεχρι να σε ρωτησει να διαλεξεις OS. Οταν απ το BIOS του βαλεις την επιλογη να μπουταρει απο CD, σου πεταει ενα μηνυμα του στυλ " Το boot from CD now press any key" και αρχιζει το μεμτεστ αν εχεισ το CD μεσα.. Τιποτα μην επισυναψεις.. εχει τιποτα ενδειξεις για ελεγχο τασης αυτο το προγραμματακι?
koumos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι κατι τετοιο ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα... Το MCΗ που στο βγαζει με μωβ μηπως σημαινει καποιο προβλημα?? υποθετω πως ναι...για τσεκαρε το documentation της εφαρμογης να δεις τι ειναι αυτο και ποσταρε..
pagratios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τώρα το μωβ νούμερο είναι 1,10 μάλλον το έχω στο auto και δεν βρήκα κάτι για το χρώμα
koumos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλιστα...Υποθετω λοιπον οτι αφου δεν δειχνει καποιο προβλημα δεν θα εχει κιολας. Αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.. Τελευταια λυση , δοκιμασε το OCCT http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php να στρεσαρει λιγο το Pc να δουμε αν εχει καποιο προβλημα hardware..
pagratios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Θα το τρέξω αργότερα αλλά πρόσεξα ότι λέει στα 12V δίπλα ότι έχω 8,80 ενώ το πρόγραμμα της msi μου λέει 12,14
koumos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο ισως ειναι προβλημα... Αν δινει οντως 8,8 στην +12 ειναι λιγα οποτε εκει ισως ειναι το προβλημα σου..Τεσπα, τρεξτο και αν εχεις νεοτερα τα λεμε απο δω..
pagratios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Το έτρεξα που έλεγε για 1 ώρα και δεν είχα πρόβλημα αλλά σε όλα τα άλλα προγράμματα(πχ everest) που δείχνουν volt, στα 12 λένε 12,10-12,14. Μήπως είναι προβληματικό αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.