pagratios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Καλημέρα σε όλους, το τελευταίο καιρό κάνει επανεκκινήσεις μόνος του ο υπολογιστής αλλά δεν ξέρω τι φταίει. Την πρώτη φορά το έπαθα μετά από 1-1,5 εβδομάδα φορμάτ και είπα να κάνω μία ανασυγκρότηση αφού είχε κάνει από μόνο του διόρθωση σφαλμάτων και βρήκε κάποια και έπιασε καθώς για 1 εβδομάδα δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα πάλι τα ίδια.Παλιά που το πάθαινε μία στο τόσο όταν άνοιγε είχε το μνμ των windows που με την αναφορά για πρόβλημα που προέκυψε. Τι λέτε να φταίει?Μήπως είναι το o/c αλλά το έχω τόσο καιρό χωρίς πρόβλημα και χωρίς αλλαγές.
lunatic89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Εχεις τρεξει κανα stress test?Τρεξε το Orthos ή το prime95 για κανα 2ωρο/3ωρο
alex89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Θα δοκίμαζα με το τροφοδοτικό κάποιου γνωστού που δουλεύει μια χαρά για να δω μήπως υπάρχει πρόβλημα με το δικό μου τροφοδοτικό.
pagratios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Θα τρέξω ένα prime95 για κανα 3ωρο και θα δούμε! Το τροφοδοτικό γιατί να φταίει?
koumos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μα τα τυχαια restarts χωρια καποια προειδοποιηση και σε εντελως τυχαιες στιγμες υποδηλωνουν προβλημα τροφοδοτικου...Δινει λιγοτερo ρευμα ή καθολου σε καποια χρονικη στιγμη και σβηνει το pc...
pagratios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Τρέχω το prime εδώ και 8 ώρες χωρίς πρόβλημα.Άρα μήπως τελικά φταίει το τροφοδοτικό?Δεν έχω κάποιον από τον οποία θα μπορούσα να δανειστώ το τροφοδοτικό για να το ελέγξω, ακόμα και άμα βρω δεν ξέρω πότε θα το κάνει.Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγξω το τροφοδοτικό? Μήπως θέλω κάτι τέτοιο?
pagratios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Καμία γνώμη για το τελευταίο ποστ?
lunatic89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασε κ με το μεμτεστ.Το κατεβαζεις, το γραφεις σε cd κ το βαζεις να μπουταρει απ το cd.
koumos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 τι mobo εχεις ρε pagkratie? μερικα Mobo εχουν software που ελεγχει τις τασεις απο τροφοδοτικο και σου πετανε προειδοποιησεις αν υπαρχει προβλημα...ειχα ενα MSI πριν 5 χρονια και ειχε τετοιο soft...για ψαξε και πες μας.
pagratios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι η μητρική που έχω στην υπογραφή μου! Το μεμτεστ που έχω στα ubuntu κάνει?
koumos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Για δοκιμασε εδω http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=utility&maincat_no=1&prod_no=1623 να κατεβασεις το dual core center. λεει οτι ειναι utility για monitoring του hardware. Οποτε λογικα κατι θα εχει και για Monitoring PSU...Κατεβασε το και ποσταρε. Το μεμτεστ συνηθως ειναι bootable δισκετα ή CD. http://www.memtest86.com/ Κατεβασε το, καψε σε ενα δισκο το .iso Και bootare απο το δισκο. αστο να τρεξει κανενα 3-4ωρο και αν δεν εμφανιστουν προβληματα οι RAM σου ειναι μια χαρα.
pagratios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Θα το βάλω άυριο και θα σας πω.Ελπίζω μην επηρεάσει το o/c και τι ακριβώς θέλεις να ποστάρω? Ρωτάω για το memtest του ubuntu διότι τα έχω ήδη εγκατεστημένα
koumos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δε θελω να ποσταρεις απαραιτητα κατι. Απλα δες αν αυτο περιλαμβανει ελεγχο και των τασεων του τροφοδοτικου με καποιο software και αν σου πεταει καποιο warning. Παμε ξανα: Το σωστο μεμτεστ ειναι με bootable δισκακι και οχι να τρεχει απο το λειτουργικο. Οποτε κανε αυτο που σου ειπα πιο πανω.
pagratios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις ανοίξει ποτέ υπολογιστή με ubuntu?Στο λέω γιατί στην αρχική όθόνη που διαλέγεις πιο λειτουργικό θες ubuntu ή windows έχει και επιλογή memetest αλλά τεσπα.Τι θες να επισυνάψΩ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.