Krokodilos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Με το σμάηλι στο τέλος, ισχύει! Χμ ναι πραγματι. Το εικονιδιο αυτο μου μοιαζει για κατι διαβολικο και δεν το εκλαμβανω για το κλασικο "i'm kidding" εικονιδιο.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Να σε πω! Εξέταση αίματος έκανες; Απο αιμοπετάλια πως πάμε;
insomniaK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Σιγά μην είναι και λευχαιμία... Πήγαινε σε ΩΡΛ να σου πει τι έχεις.
slygeo87 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μισό, έχω δεύτερη γραμμή...OH WAIT... seriously...lay off the coke
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγά μην είναι και λευχαιμία... Πήγαινε σε ΩΡΛ να σου πει τι έχεις. Ειναι απαραιτητο να ειναι ασθενεια του αίματος για να εχει χαμηλά αιμοπεταλια;
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως υπνοβατείς και το σπίτι σου έχει πολλά σημεία με γωνίες;
klainmaingr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο με τα αιμοπετάλια είναι καλή ερώτηση βασικά... Αν τυχόν έχει χαμηλά αιμοπετάλια μπορεί και να προκαλείται κάτι τέτοιο...
frenzy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως αιμορραγεί το δάχτυλό σου; had to ask
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως αιμορραγεί το δάχτυλό σου; had to ask :-D :lol:
insomniaK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ως μη γιατρός χρειάζεται να ξέρω αν η ασθενής κάνει εύκολα μελανιές για να γνωματεύσω σωστά και να προτείνω θεραπεία. Εμένα η μυτούλα μου δεν ανοίγει κι ας έχω σε χαμηλά επίπεδα τα αιμοπετάλια μου ως σιδηροπενικός και με το στίγμα της μεσογειακής. Σε αντίθεση ο κολλητός μου, βόδι ο πούστης κάθε λίγο και λιγάκι του άνοιγε η μύτη από δυσπλασία αγγείου + ένα μπιμπίκι εσωτερικά, πήγε σε ΩΡΛ σε 30' ήταν οκ.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως αιμορραγεί το δάχτυλό σου; had to ask
EstellePr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Κατά τα δικά σας λεγόμενα λοιπόν, είμαι μια έγκυος, που σνιφάρει κόκα, πιθανότατα τα έχω και aids, και δεν μου φτάνουν όλα τ' άλλα, πρέπει να βρω πως σκατ@ θα καταπολεμήσω και τα χαμηλά αιμοπετάλια!! Γιατί χριστέ μου???? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ???? (είσαστε εσείς για να δώσετε κουράγιο. την άλλη βδομάδα έχω ένα μνημόσυνο. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Υπάρχει μπόλικος κόσμος εκεί που έχει ανάγκη μια καλή σας κουβέντα)
slygeo87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε άντε κάνε φορμάτ να πούμε. Άσχετο, με το καυτηριασμό τι παίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.