tolis_21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Θα συμφωνήσω και εγώ εδώ. Το service της Ideal για τα Toshiba είναι πολύ καλό.Μου έχουν αλλάξει επανηλειμένα ανταλακτικά χωρίς δεύτερη κουβέντα και δεν μου κράτησαν ποτέ τον υπολογιστή πάνω από 10-12 μέρες. Είναι από τους βασικούς λόγους για να αγοράσει κανείς Toshiba στην Ελλάδα. Τα παραπάνω δεν τα γράφω για να διαφημίσω την εταιρεία αλλά γιατί καλό θα είναι να ξέρουμε ποιοι προσέχουν τον πελάτη. καλα κανετε και τα γραφετε για να μαθαινουμε και να μην την παταμε οι υπολοιποι εγω ορκιστηκα να μην ξαναπαρω ΗΡ ουτε σε προσφορα
tolis_21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 τα νεοτερα ειναι οτι με πηρε ο ιδιος ανθρωπος για να μου πει τα ιδια πραγματα και να μου πει¨βασικα δεν εχω να σας προσθεσω κατι σε σχεση με την τελευταια μας συζητηση¨ και να μου υπενθυμισει οτι η ΗΡ ειναι διπλα μου για οτι χρειαστω !!!
tolis_21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 κυριοι εχω νεοτερα ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες και μαλλον ειμαι τυχερος χθες με πηραν απο την HP να με ενημερωσουν πως ειναι διατεθειμενοι να μου αντικαταστησουν το παλιο λαπτοπ με το HP Pavilion dv6-1140ev (NQ504EA) αρκει να τους παω το παλιο πισω και να υπογραψω ενα χαρτι οτι δεχομαι την αντικατασταση. ξερετε τι μετρησε πιο πολυ? ενα γραμμα μου στο PC magazine. εαν ολοκληρωθει θα σας πω νεοτερα αναμενω οποιαδηποτε συμβουλη
pctechgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αν είναι να πρέπει να γράφουμε σε περιοδικά (δεν το λέω για να μειώσω το κύρος του περιοδικού) για να έχουμε αποτέλεσμα...... Μετά από αυτό ούτε εγώ πρόκειται να πλησιάσω hp Μέχρι τώρα από την εμπειρία μου , το service της asus και της toshiba είναι υποδειγματικότατα
P270 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το μονο που μπορω να πω ειναι να σας ενημερωσω τι εγγυηση εχουν τα ανταλακτικα για τις 3 εταιριες που επισκευαζουμε fujitsu 6 μηνες hp 3 μηνες ibm - lenovo 3 μηνες το οριζουν οι κατασκευαστες και οχι τα service αν θελετε την αποψη μου επρεπε να εχουν 1 χρονο ολοι τους
vision Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 τα hp για μένα δεν υπάρχουν... Πιο τυχερός θα είσαι αν πάρεις acer...
tolis_21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι τελικα δικαιωθηκα και μου αντικατεστησαν το παλιο με ενα αλλο νεοτερο. ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας και μια συμβουλη σε ολους.γκρινιαξτε παντου πολυ.με ηρεμια,με ενταση ,γραπτως. δεν δικαιωνεσαι παντα αλλα μερικες φορες ειναι καλυτερο απο το να σκυβεις το κεφαλι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ωραίος man, καλορίζικος αν και στη θέση σου θα τον πούλαγα για να μην τα ξανατραβήξω αυτά
smilefreeware Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Να συμπληρώσω και εγώ κάτι γιατί δεν αντέχω να διαβάζω κάποιες προτάσεις. Η HP που έβαλε κάποια σειρά NVIDIA βγήκαν προβληματικά γιατί είχε πρόβλημα η NVIDIA , μεγάλη θερμοκρασία και τέλος. Την έπαθα και εγώ με HP , πέταξα 1350€. Στην Αμερική έγινε χαμός, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να πώ τίποτα όλοι ξέρουμε που ζούμε. Οσο για την Acer είχαν βγει μια εποχή κάποια αρνητικά τα οποία την κυνηγάνε ακόμη. Πιστεύω ότι αυτό ήταν κάποτε, τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα πάντα η Acer είναι λίγο πιο μπροστά από τους άλλους και δίνει και κάτι παραπάνω. Τελευταία μου αγορά μαθητικό Acer 11.6. Πολύ ωραίο είναι και μάλιστα με μπαταρία 5600 και όχι 4400 που έχει το Asus.
efstratios1982 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Να συμπληρώσω και εγώ κάτι γιατί δεν αντέχω να διαβάζω κάποιες προτάσεις. Η HP που έβαλε κάποια σειρά NVIDIA βγήκαν προβληματικά γιατί είχε πρόβλημα η NVIDIA , μεγάλη θερμοκρασία και τέλος. Την έπαθα και εγώ με HP , πέταξα 1350€. Στην Αμερική έγινε χαμός, στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να πώ τίποτα όλοι ξέρουμε που ζούμε. Οσο για την Acer είχαν βγει μια εποχή κάποια αρνητικά τα οποία την κυνηγάνε ακόμη. Πιστεύω ότι αυτό ήταν κάποτε, τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα πάντα η Acer είναι λίγο πιο μπροστά από τους άλλους και δίνει και κάτι παραπάνω. Τελευταία μου αγορά μαθητικό Acer 11.6. Πολύ ωραίο είναι και μάλιστα με μπαταρία 5600 και όχι 4400 που έχει το Asus. Οι προβληματικές σειρές είναι οι 8600 και 8400 αντίστοιχα. Πρόβληματα παρουσίασαν και άλλες εταιρείες όπως dell,sony απλώς όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό λόγω καλύτερου εξαερισμού του εσωτερικού τους. Επίσης τα προβλήματα αυτά μπορούν να λυθούν με ένα bios update μέσα από το site της hp.Για την ιστορία αν δεις καλά ακόμα και mac παρουσίασαν προβλήματα με κάρτες της nvidia (8600 ειδικότερα). Για την ιστορία μοντέλα της hp με την ίδια κάρτα γραφικών της nvidia από κάποια στιγμή και μετά δεν παρουσίασαν ξανά αυτά τα προβλήματα. Αν ρίξεις μια ματιά σε ξένα forum θα δεις πως τα προβλήματα αυτά με τη συγκεκριμένη κάρτα υπάρχουν και σε άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών. Αν κάποιος θέλει μπορεί νομίζω να αντικαταστήσει το τσιπ της κάρτας γραφικών με καλύτερο μοντέλο (8700,8800) το οποίο σε επιδόσεις είναι καλύτερο από νεότερα μοντέλα.Ελπίζω να βοήθησα.
smilefreeware Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Οι προβληματικές σειρές είναι οι 8600 και 8400 αντίστοιχα. Πρόβληματα παρουσίασαν και άλλες εταιρείες όπως dell,sony απλώς όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό λόγω καλύτερου εξαερισμού του εσωτερικού τους. Επίσης τα προβλήματα αυτά μπορούν να λυθούν με ένα bios update μέσα από το site της hp.Για την ιστορία αν δεις καλά ακόμα και mac παρουσίασαν προβλήματα με κάρτες της nvidia (8600 ειδικότερα). Για την ιστορία μοντέλα της hp με την ίδια κάρτα γραφικών της nvidia από κάποια στιγμή και μετά δεν παρουσίασαν ξανά αυτά τα προβλήματα. Αν ρίξεις μια ματιά σε ξένα forum θα δεις πως τα προβλήματα αυτά με τη συγκεκριμένη κάρτα υπάρχουν και σε άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών. Αν κάποιος θέλει μπορεί νομίζω να αντικαταστήσει το τσιπ της κάρτας γραφικών με καλύτερο μοντέλο (8700,8800) το οποίο σε επιδόσεις είναι καλύτερο από νεότερα μοντέλα.Ελπίζω να βοήθησα. Δυστυχώς αυτό με το bios update σε μένα δεν γινόταν με ΤΙΠΟΤΑ δεν ήθελε. Επίσης δυστυχώς η κάρτα είναι ενσωματωμένη στην m/b. Επίσης δυστυχώς εδώ είναι Ελλάδα και δεν αναγνωρίζεται τίποτα. Αυτά αφού πέταξα 1350€ για χάρη της HP + 150€ για 2 επισκευές της κάρτας + μπόλικο χρόνο και έμαθα τα πάντα γύρω από το θέμα + τηλ + έμαθα διάφορους νόμους +++++ + τα νεύρα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.