Προς το περιεχόμενο

Περι SSD

yu-cpui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξεφυγε πολυ το θεμα..καιρος να κλεισει μηπως?

Οχι ρε συ, γιατι να τους κανουμε τη χαρη?

Μπορεις να απαντησεις σε αυτο που λεγαμε?

5. Nαι, ο δισκος μου εχει 4.2 γιατι ειναι ο velociraptor. Mπορεις να μου πεις ποσο ειναι τα νουμερα read-write-access time μεταξυ velοciraptor και ssd, ωστε καταλαβω τη διαφορά και πόσο γρηγοροτερος ειναι ο δευτερος απ το πρωτο?

Μηχανικος δισκος δεν θα υπαρχει σε αυτο το συστημα, θα υπαρχει σε αλλα επικοινωνουντα συστηματα. Ο λογος ειναι οτι θελω την απολυτη ησυχια. Αλλα μου ειπες στο (2) οτι δεν υπαρχει προβλημα αν δεν θα εχω αλλο δισκο πλην του ssd, σωστα?

yu$cpui, ωραία εκφράζεσαι...

αναλογως με το πως εκφραζονται οι αλήτες που εκμεταλλευονται την ανοχη του mod.

Για αλλη μια φορα, παρακαλώ τον mod, εφοσον σβηνει συνεχως τα δικα μου posts να σβησει και τα χλευαστικα posts των αλητων, δηλ. τα #8, #17, #18. Διαφορετικα θα αναγκαστω να φυγω.

Δημοσ.
Διαφορετικα θα αναγκαστω να φυγω.

Έχω να νιώσω έτσι από τότε που ανήγγειλε ο Φώσκολος πως θα σταματήσει η Λάμψη.

Δημοσ.
edit: ρε screenshot καινούριο account πάλι?

Ρε τενεκε, λογ/σμο θα σου δωσω τι accounts και που θα κανω?

στα άλλα 2 topics των 2 forums δεν είπε κανείς ότι έχει πρόβλημα στα torrents, μόνο στο defrag, αλλά φαίνεται ότι θα χρειαστεί δημοψήφισμα μέχρι να το καταλάβεις...

το ξέρουμε από τα benchmarks, απλό, αλλά φαντάζομαι ότι δεν έχεις διαβάσε ποτέ σου κάποιο...

Βαλαμε ντ@β@τζη παν' απ το κεφαλι μας...:lol:

Δημοσ.

Οι απαντήσεις επί των offtopic απαντήσεων και οι χαρακτηρισμοί οδήγησαν το thread στην φυσιολογική του εξέλιξη.

Κλείδωμα.

Την επόμενη φορά επίπεδο στα posts σας και report.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...