zoranb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Παιδιά εάν κινείται κανείς στο ποτάμι τα πρωινά για να πάει στη δουλειά του μπορεί να με ενημερώσει τί ώρες πίζει το σύστημα προς βορρά και μέχρι πού? Φανταστείτε πως θέλω καθημερινά να φτάνω Αγ.Στέφανο (από Φάληρο) να είμαι 9 εκεί κ να φεύγω από εκεί για Φάληρο στις 5.
doctorkostis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Παιζει και να ειναι οι χειροτερες ωρες του 24ωρου αυτες για το ποταμι.Αν το περασεις μεχρι τις 7:30 περιπου καπως παλευεται.Υπολογιζε 1+1 ωρα καθε μερα χοντρικα,για να εισαι μεσα.Στην καθοδο ισως ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα,αλλα μικρες διαφορες γενικα. Πακετο.
zoranb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ...και από ποιο σημείο κ μετά ξελασκάρουν τα πράγματα, από Αττική οδό και μετά; ή
freedubus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ή ποτέ. Γάματα. Αν έχεις αυτοκίνητο εξοπλίσου με mp3, τσιγάρα, μπλουτούθ και πάμπερς. Αλλιώς πάρε μηχανή.
user12 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Οντως μια ωρα ανετα την θελεις εισαι στο ωραριο που ολοι πανε στις δουλειες τους μια καλη ωρα ειναι κατα τις 7 και μετα κατα τις 10:30 αδειαζει.Αρα υπομονη
tolkki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 7-7:30 ειναι η καλυτερη ωρα.Οσο πιο νωρις βεβαια τοσο το καλυτερο.Για πιο αργα ξεχνα το...
Antwni Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ή ποτέ. Γάματα. Αν έχεις αυτοκίνητο εξοπλίσου με mp3, τσιγάρα, μπλουτούθ και πάμπερς. :lol: Μπορεί να τα κάνει και στη φύση....:lol:
kfyros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πάρε μηχανή ή άλλαξε ωράριο. Μου κάνει εντύπωση πάντως το 9-5, γιατί συνήθως στα βόρεια οι εταιρίες έχουν άλλα ωράρια (πχ. 8-4) , για να αποφεύγουν το μπιφτέκωμα στην εθνική. Εγώ ανεβαίνω Νέα Ιωνία από Π. Φάληρο, και φεύγω πάντα μετά τις 9:30 . Επιστρέφω είτε μετά τις 7 το απόγευμα ή αργά τη νύχτα (10 και μετά). Αν μπορείς άλλαξε το ωράριο σου σε 8-4 ή ακόμα καλύτερα σε 7-3 (αν δεν αρρωσταίνεις με το πρωινό ξύπνημα). Αλλιώς θα χάνεις 3 ώρες από τη ζωή σου καθημερινά στο πήγαινε έλα (ας μην πούμε για βενζίνες και φθορές από το μποτιλιάρισμα). Η μηχανή βολεύει (μισή ώρα θα κάνεις να πας όσο κίνηση και να έχει), αλλά στα κρύα και τις βροχές θέλει προετοιμασία. Το χειρότερο μου με τη μηχανή πάντως είναι με τη ζέστη, που σε ψήνει ο ήλιος και η ζέστη από τους κινητήρες των αυτοκινήτων και των λεωφορείων - φορτηγών. Μέχρι να πας εκεί που θες , πρέπει να ξανακάνεις ντους από τον ιδρώτα. Συν ότι τα ρούχα γίνονται κώλος από τον αέρα και από το μπουφάν.
frenzy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Παρκάρεις το αυτοκίνητο μόνιμα στο σταθμό της Κηφισιάς.
zoranb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Παρκάρεις το αυτοκίνητο μόνιμα στο σταθμό της Κηφισιάς.Σε τί με εξυπηρετεί αυτό; Ανεβαίνω από Φάληρο έχω πεί, και πάω Αγ.Στέφανο!
Mika Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ο φρενζυ εννοει φανταζομαι να εχεις το αμαξι στην Κηφισια και Φαληρο-Κηφισια με ΗΣΑΠ το πρωι, να αφηνεις το αμαξι στην Κηφισια το απογευμα και Κηφισια-Φαληρο με ΗΣΑΠ για σπιτι σου
foufoutios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μετα τη Νεα Φιλαδελφεια και μεχρι τη Λυκοβρυση αρχιζει και ανοιγει ο δρομος.. Βεβαια εκεινες τις ωρες που λες (7μιση με 9μιση), θες μια ωρα++ σιγουρα για να φτασεις Αγιο Στεφανο
zoranb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ο φρενζυ εννοει φανταζομαι να εχεις το αμαξι στην Κηφισια και Φαληρο-Κηφισια με ΗΣΑΠ το πρωι, να αφηνεις το αμαξι στην Κηφισια το απογευμα και Κηφισια-Φαληρο με ΗΣΑΠ για σπιτι σου Μένω Φάληρο και κατευθύνομαι Αγ.Στέφανο!
gdriver Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 αφηνεις το αμαξι στο σταθμο της κηφισιας ,πας με το τρενο απο φαληρο που μενεις μεχρι κηφισια και απο εκει με το αμαξι μεχρι αγιο στεφανο. το μεσημερι αφηνεις παλι το αυτοκινητο στην κηφισια και πας σπιτι σου με τρενο.
frenzy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 ο φρενζυ εννοει φανταζομαι να εχεις το αμαξι στην Κηφισια και Φαληρο-Κηφισια με ΗΣΑΠ το πρωι, να αφηνεις το αμαξι στην Κηφισια το απογευμα και Κηφισια-Φαληρο με ΗΣΑΠ για σπιτι σου Αυτό. Το αυτοκίνητο το έχεις για Κηφισιά-Αγ.Στέφανο-Κηφισιά. Δε νοικιάζεις καμιά γκαρσονιέρα καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.