Προς το περιεχόμενο

η κίνηση στο ποτάμι

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εάν κινείται κανείς στο ποτάμι τα πρωινά για να πάει στη δουλειά του μπορεί να με ενημερώσει τί ώρες πίζει το σύστημα προς βορρά και μέχρι πού? Φανταστείτε πως θέλω καθημερινά να φτάνω Αγ.Στέφανο (από Φάληρο) να είμαι 9 εκεί κ να φεύγω από εκεί για Φάληρο στις 5.

Δημοσ.

Παιζει και να ειναι οι χειροτερες ωρες του 24ωρου αυτες για το ποταμι.Αν το περασεις μεχρι τις 7:30 περιπου καπως παλευεται.Υπολογιζε 1+1 ωρα καθε μερα χοντρικα,για να εισαι μεσα.Στην καθοδο ισως ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα,αλλα μικρες διαφορες γενικα.

Πακετο.

Δημοσ.

Οντως μια ωρα ανετα την θελεις εισαι στο ωραριο που ολοι πανε στις δουλειες τους μια καλη ωρα ειναι κατα τις 7 και μετα κατα τις 10:30 αδειαζει.Αρα υπομονη

Δημοσ.
ή ποτέ. Γάματα. Αν έχεις αυτοκίνητο εξοπλίσου με mp3, τσιγάρα, μπλουτούθ και πάμπερς.

:lol::lol::lol:

Μπορεί να τα κάνει και στη φύση....:P:lol:

Δημοσ.

Πάρε μηχανή ή άλλαξε ωράριο. Μου κάνει εντύπωση πάντως το 9-5, γιατί συνήθως στα βόρεια οι εταιρίες έχουν άλλα ωράρια (πχ. 8-4) , για να αποφεύγουν το μπιφτέκωμα στην εθνική.

Εγώ ανεβαίνω Νέα Ιωνία από Π. Φάληρο, και φεύγω πάντα μετά τις 9:30 .

Επιστρέφω είτε μετά τις 7 το απόγευμα ή αργά τη νύχτα (10 και μετά).

Αν μπορείς άλλαξε το ωράριο σου σε 8-4 ή ακόμα καλύτερα σε 7-3 (αν δεν αρρωσταίνεις με το πρωινό ξύπνημα).

Αλλιώς θα χάνεις 3 ώρες από τη ζωή σου καθημερινά στο πήγαινε έλα (ας μην πούμε για βενζίνες και φθορές από το μποτιλιάρισμα).

Η μηχανή βολεύει (μισή ώρα θα κάνεις να πας όσο κίνηση και να έχει), αλλά στα κρύα και τις βροχές θέλει προετοιμασία.

Το χειρότερο μου με τη μηχανή πάντως είναι με τη ζέστη,

που σε ψήνει ο ήλιος και η ζέστη από τους κινητήρες των αυτοκινήτων και των λεωφορείων - φορτηγών.

Μέχρι να πας εκεί που θες , πρέπει να ξανακάνεις ντους από τον ιδρώτα.

Συν ότι τα ρούχα γίνονται κώλος από τον αέρα και από το μπουφάν.

Δημοσ.
Παρκάρεις το αυτοκίνητο μόνιμα στο σταθμό της Κηφισιάς.
Σε τί με εξυπηρετεί αυτό; Ανεβαίνω από Φάληρο έχω πεί, και πάω Αγ.Στέφανο!
Δημοσ.

ο φρενζυ εννοει φανταζομαι να εχεις το αμαξι στην Κηφισια και Φαληρο-Κηφισια με ΗΣΑΠ το πρωι, να αφηνεις το αμαξι στην Κηφισια το απογευμα και Κηφισια-Φαληρο με ΗΣΑΠ για σπιτι σου

Δημοσ.

Μετα τη Νεα Φιλαδελφεια και μεχρι τη Λυκοβρυση αρχιζει και ανοιγει ο δρομος.. Βεβαια εκεινες τις ωρες που λες (7μιση με 9μιση), θες μια ωρα++ σιγουρα για να φτασεις Αγιο Στεφανο

Δημοσ.
ο φρενζυ εννοει φανταζομαι να εχεις το αμαξι στην Κηφισια και Φαληρο-Κηφισια με ΗΣΑΠ το πρωι, να αφηνεις το αμαξι στην Κηφισια το απογευμα και Κηφισια-Φαληρο με ΗΣΑΠ για σπιτι σου

Μένω Φάληρο και κατευθύνομαι Αγ.Στέφανο!

Δημοσ.

αφηνεις το αμαξι στο σταθμο της κηφισιας ,πας με το τρενο απο φαληρο που μενεις μεχρι κηφισια και απο εκει με το αμαξι μεχρι αγιο στεφανο. το μεσημερι αφηνεις παλι το αυτοκινητο στην κηφισια και πας σπιτι σου με τρενο.

Δημοσ.

Αυτό. Το αυτοκίνητο το έχεις για Κηφισιά-Αγ.Στέφανο-Κηφισιά. Δε νοικιάζεις καμιά γκαρσονιέρα καλύτερα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...