stratos789 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ρε παιδια δεν μου λετε τι γνωμη εχεται για το w995?
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δεν μου αρέσει που έχει aGPS. Εκτός αν είναι και αυτόνομο. Επίσης νομίζω ότι είναι κάπως ακριβό.
tasosvel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Είναι ένα από τα καλύτερα κινητά της Sony Ericsson. Το W995 το είχα αρκετό καιρό για review, ωστόσο με τόσα λεφτά γιατί δεν βλέπεις και το Nokia N86? Αν θές δες και το review toy Sony Ericsson w995
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Το GPS χωρίς δίκτυο λειτουργεί; Αυτόνομοι χάρτες όπως το wetravel παίζουν;
tasosvel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Έχει μέσα Google Maps Και Wayfinder. Το google maps σίγουρα θέλει ιντερνετ, επίσης απ ότι θυμάμαι και το wayfinder συνδέεται για να κατεβάσει στοιχεία !! Δεν είναι το καλύτερο του σημείο το GPS. Αν θές Gps καλύτερα να δείς ένα κινητό με symbian ή windows !!
Tilemaxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τέτοιου είδους κινητά δεν έχουν κανονικό GPS. Όπου διαβάζετε για GPS σε mid-end κινητά, είναι παραπλανητικό.
tasosvel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Έχουν gps, λειτουργικό για να δεχτούν ένα καλό πρόγραμμα δεν έχουν τα περισσότερα!! Το gps σε αυτά τα τηλέφωνα χρησιμοποιείται κυρίως για geotagging φωτογραφιών ή απλά για εύρεση μιας τοποθεσίας στο χάρτη. Γι turn by turn πλοήγηση καλύτερα είναι ένα symbian ή κάποιο Windows!!
basilis5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 σε αυτα τα λεφτα δες κατι σε νοκια Ε series
tasosvel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Σε αυτά τα λεφτά ακόμα και N series μπορείς να δείς!! πχ Nokia N86
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι όμορφο εξωτερικά και κλασσικό sony ericsson από μέσα... η καλή κάμερα για μένα είναι μείον γιατί ανεβάζει πολύ την τιμή και μου είναι αδιάφορη. Κλασσικά όπως όλα τα se άρχισε να πέφτει η τιμή του και αν περιμένεις λίγο ακόμα θα πέσει και άλλο...
LiNa P Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Το ξέρω ότι μπορεί να μην δημοσιεύω ακριβώς στο θέμα που πρέπει αλλά θα ήταν ε ενοχλητικό να ανοίξω κάποιο άλλο μόνο για μια ερώτηση. Πριν περίπου έναν μήνα πήρα το w995. Χτες χρειάστηκε να του βάλω άλλη sim από τη δική μου για να απενεργοποιήσω ένα pin (γίνομαι λεπτομερής γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει σχέση), μετά επανατοποθέτησα τη sim μου και από εκείνη τη στιγμή και μετά όταν στέλνω sms δεν μου έρχεται αναφορά.(μικρο το κακό αλλά εκνευριστικό). Το θέμα λοιπόν είναι ότι οποιοδήποτε σημείο τον ρυθμίσεων αναφέρεται στα sms πουθενά (μα πουθενά) δεν υπάρχει η επιλογή της "ενεργοποίησης αναφοράς παράδοσης". Άκουσα ότι ίσως ενεργοποιείται με τους κωδικούς του στυλ *#...* Α, και το άκρως εκνευριστικό είναι ότι έβαλα σε άλλη συσκευή την κάρτα μου και στις ρυθμίσεις την έδειξε ενεργοποιημένη. μπορεί κανείς να με βοηθήσει???plz!!! (είδα παραπάνω ότι σχολιάζατε την τιμή, ναι είναι λίγο "τσουχτερή" αλλά αν εξαιρέσουμε κάτι restart ξεκάρφωτα που κάνει από μόνο του, είναι άψογο!!!) για τις απαιτήσεις τις δικές μου τουλάχιστον! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:46 ---------- Ξέχασα να αναφέρω ότι εξ΄ αρχής ήταν ενεργοποιημένη α αναφορά παράδοσης. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων!
music4mind Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Το ξέρω ότι μπορεί να μην δημοσιεύω ακριβώς στο θέμα που πρέπει αλλά θα ήταν ε ενοχλητικό να ανοίξω κάποιο άλλο μόνο για μια ερώτηση. Πριν περίπου έναν μήνα πήρα το w995. Χτες χρειάστηκε να του βάλω άλλη sim από τη δική μου για να απενεργοποιήσω ένα pin (γίνομαι λεπτομερής γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει σχέση), μετά επανατοποθέτησα τη sim μου και από εκείνη τη στιγμή και μετά όταν στέλνω sms δεν μου έρχεται αναφορά.(μικρο το κακό αλλά εκνευριστικό). Το θέμα λοιπόν είναι ότι οποιοδήποτε σημείο τον ρυθμίσεων αναφέρεται στα sms πουθενά (μα πουθενά) δεν υπάρχει η επιλογή της "ενεργοποίησης αναφοράς παράδοσης". Άκουσα ότι ίσως ενεργοποιείται με τους κωδικούς του στυλ *#...* Α, και το άκρως εκνευριστικό είναι ότι έβαλα σε άλλη συσκευή την κάρτα μου και στις ρυθμίσεις την έδειξε ενεργοποιημένη. μπορεί κανείς να με βοηθήσει???plz!!! (είδα παραπάνω ότι σχολιάζατε την τιμή, ναι είναι λίγο "τσουχτερή" αλλά αν εξαιρέσουμε κάτι restart ξεκάρφωτα που κάνει από μόνο του, είναι άψογο!!!) για τις απαιτήσεις τις δικές μου τουλάχιστον! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:46 ---------- Ξέχασα να αναφέρω ότι εξ΄ αρχής ήταν ενεργοποιημένη α αναφορά παράδοσης. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων! καλησπερα.βρηκες καμια λυση στο προβλημα σου?γιατι εχω κι εγω το ιδιο.εγω εκανα επαναφορα ρυθμησεων και δεν μου το βγαζει τωρα πουθενα.ενω πριν λιγο καιρο που ειχα ξανακανει επαναφορα δεν ειχε χαθει ως επιλογη.help needed!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.