sokiNKar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα θα ήθελα να τοποθετήσω έναν 3ο σκληρό δίσκο στον υπολογιστή μου. Θα είναι sata θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος τοποθέτησης δηλαδή απλά τον τοποθετό με τις βίδες του και μετά τον συνδέω με το καλώδια στην θύρα Sata; Φαντάζομαι αυτό είναι.. Απλά θέλω να ξέρω πώς το διαβάζει το σύστημα. Μιτρική είναι η Asus P5N32-E SLI και ο σκληρός που θα παραγγείλω είναι της SEAGATE BARRACUDA ES.2 ST31000340NS 1TB SATA2.
Nikosgiann Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ακριβως... βιδούλες,4-pin τροφοδοσία και το SATAII καλωδιακι.. (εννοειται οτι κλεινεις πρωτα εντελως την παροχη ρευματος)
sokiNKar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Και τον διαβάζει ο υπολογιστή αυτόματα; το 4pin είναι η ονομασία για το καλώδιο τροφοδίας; Και επίσης τα καλώδια θα μου σταλούν μαζι με το σκληρό δίσκο;
pournaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Και τον διαβάζει ο υπολογιστή αυτόματα; το 4pin είναι η ονομασία για το καλώδιο τροφοδίας; Και επίσης τα καλώδια θα μου σταλούν μαζι με το σκληρό δίσκο; Οχι, καλωδια θεωρητικα πανε μαζι με τη μητρικη. Οποτε ειτε εχεις εχτρα ειτε βρισκεις απο καποιο φιλο, ειτε τα παραγγελνεις. Λογικα θα τον δει αμεσως, αλλα αν οχι, θα πρεπει να πας στον πινακα ελεγχου (κλασικη μορφη), να βρεις τα εργαλεια διαχειρισης, και να μπεις στη διαχειριση υπολογιστη. Εκει θα βρεις τη διαχειριση δισκων, οπου και θα βρεις το νεο σου διασκο να τον κανεις διαμορφωση.
Nikosgiann Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 το 4Pin ειναι ενα απο τα καλωδια που εχει το τροφοδοτικο που βαζεις στον σκληρο,στο dvd... ειναι η αριστερη άσπρη υποδοχη ο σκληρος λογικα θα έχει για υποδοχη ,το μαυρο αριστερο.. το sataII ειναι το δέξιο καλωδιο.. δεν ειναι σιγουρο οτι ο σκληρος θα σου παρεχει και τα καλωδια
sokiNKar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Α τόσο απλό. Κοίταξα και τα έχω τελικά τα καλώδια και τα 2. Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.