Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr :newsletters

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον για να μην τρελλαθουμε, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ?

"Παίζει" να έχει κανένα utility που κατεβάζει μαζί με τους drivers όταν εγκαθιστά το λειτουργικό και να γαργαλάει το μικροελεγκτή της μπαταρίας. Ο τελευταίος μπορεί να έχει περιέλθει σε κατάσταση που να νομίζει πως η μπαταρία είναι γεμάτη και να μην φορτίζει άλλο ή να έχει κολλήσει, ή...

Αλλά σε κανένα λαπτοπ που έχει περάσει από τα χέρια μου μέχρι τώρα δεν ήταν αυτό απαραίτητο.

Τώρα για τα χρώματα, τι να πω... μπες στη σελίδα της εταιρείας και δες τι χρώματα παίζουν. Αν αυτό που είχες δεν είναι στα διαθέσιμα... ήταν σφραγισμένο όταν το πήρες; Μήπως ήταν σε βιτρίνα και έχει ξανθίνει λόγω ήλιου; B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γεια σας και απο μένα.. Εμένα με πήρανε να μου πούνε ότι κάτι είχε πρόβλημα με τα drivers ότι δήθεν δεν άνοιγε το λινκ και ότι μπορεί να είχε υιό και θα το έπαιρνε ο τεχνικός σπίτι να το φτιάξει . Λές να είναι αυτό που λες frap73; Δεν ξέρω από κομπιούτερς και δεν ξέρω αν το κατάλαβα σωστά αλλά είναι σημαντικό; Κάτι μου μυρίζει άσχημα εδώ.

όταν με πήρε τηλ να μου το πει εγώ επειδή δεν καταλάβαινα και πολλά πολλά του είπα "ακούστε αν έχει προβλήμα έχω εγγύηση με άμεση αντικατάσταση ΄΄ετσι;" και αυτός δεν μου απάντησε. όταν την επομένη με πήρε να μου πει ότι είναι μια χαρά τον ρώτησα αν διορθώθηκε το πρόβλημα που είχε και με είπε με ένα ύφος θυμωμένο ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Λοιπον μου στειλανε πισω το λαπτοπ και τωρα ξεκιναει κανονικα, δεν ξερω τι μπορει να εγινε με την εγκατασταση του λειτουργικου, δεν μου εχει ξανασυμβει τοσα χρονια που ασχολουμαι. Εχω ακουσει για περιπτωση να θελει bios update το λαπτοπ (και μαλιστα TOSHIBA παλι) για να δουλεψει η μπαταρια, αλλα αυτο το αναφερανε και στην σελιδα του προιοντος και ητανε κατι φυσιολογικο. Τωρα χωρις bios update, απλα με εγκατασταση λειτουργικου να δουλευει η μπαταρια, πρωτη φορα το ακουσα. Γηρασκω αει διδασκομενος!

Τελος παντων, θα το κρατησω το λαπτοπ γιατι με κουρασε η κατασταση και βασικα δεν μπορω να τους πω και τιποτα, αφου λειτουργει το λαπτοπ...

καλημερα παιδια σε εμενα τελικα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βαλουν xp αλλα μονο vista ενω το ειχα στειλει πισω με πηρανε απο το sevis τηλεφωνο και τους ειπα οτι δεν μπορω να βαλω xp οταν πηγα να το παρω απο το μαγαζι τουσ ενημερωσαν απο το service τους οτι vista μπορω να βαλω κανονικα καμμια σχεση δηλαδη και φισικα στο μαγαζι να προσπαθουνε να με πεισουν οτι τα vista ειναι σουπερ και πετανε και τι τα θεσ τα xp και αλλα τετοια γελοια και στο τελος μου προτεινανε να μου βαλουνε windows 7. τα σχολι δικα σας .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:55 ----------

Λοιπον μου στειλανε πισω το λαπτοπ και τωρα ξεκιναει κανονικα, δεν ξερω τι μπορει να εγινε με την εγκατασταση του λειτουργικου, δεν μου εχει ξανασυμβει τοσα χρονια που ασχολουμαι. Εχω ακουσει για περιπτωση να θελει bios update το λαπτοπ (και μαλιστα TOSHIBA παλι) για να δουλεψει η μπαταρια, αλλα αυτο το αναφερανε και στην σελιδα του προιοντος και ητανε κατι φυσιολογικο. Τωρα χωρις bios update, απλα με εγκατασταση λειτουργικου να δουλευει η μπαταρια, πρωτη φορα το ακουσα. Γηρασκω αει διδασκομενος!

Τελος παντων, θα το κρατησω το λαπτοπ γιατι με κουρασε η κατασταση και βασικα δεν μπορω να τους πω και τιποτα, αφου λειτουργει το λαπτοπ...

τι λειτουργικο σου εβαλαν τελικα ?

Το λειτουργικο σου το χρεωσαν?

τι λειτουργικο σου εβαλαν τελικα ?

Τιποτα, ειχε μεσα στην συσκευασια και μια φωτοτυπια απο κατι τεστ που κανανε που δειχνει οτι βαλανε Vista και δουλευε και τωρα βεβαιως εχουν κανει format οποτε δεν εχει λειτουργικο μεσα. Σημερα θα βαλω τα Windows 7 και βλεπουμε...

Τιποτα, ειχε μεσα στην συσκευασια και μια φωτοτυπια απο κατι τεστ που κανανε που δειχνει οτι βαλανε Vista και δουλευε και τωρα βεβαιως εχουν κανει format οποτε δεν εχει λειτουργικο μεσα. Σημερα θα βαλω τα Windows 7 και βλεπουμε...

καταλαβα εγω ακομη περιμενω θα μου βαλουν τα vista φυσικα μου ειπαν να και εμενα να μου βαλουν τα 7 αλλα θα περιμενω την τελικη εκδοση . παντως ειναι απαραδεκτοι τοσο χαλια δεν περιμενα να ειναι . τελος παντων ευχομαι να σου δουλεψει μια χαρα .

Αγαπητό μέλος mpame,

πήρα και εγώ το συγκεκριμένο μοντέλο λάπτοπ.

Ομολογώ πως και εμένα γράφει EMEA. Όσο για το αν η μπαταρία ήταν προεγκατεστημένη μέσα ή όχι αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω μιας και δέχτηκα να μου βάλει το λειτουργικό ο τεχνικός τους. Βάζοντάς το πάντως και φορτίζοντάς το 12 ώρες λειτουργεί. Μόνο αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τελειώνει πολύ εύκολα η μπαταρία. Π.χ: μόλις το είχα ανοίξει και σε λίγη ώρα είπε ότι η μπαταρία ήτανε στο78% και της απέμενε 1κ30 ώρα. Και εσάς το ίδιο; Βασίκά άκουσα ότι οι μπαταρίες των λαπτοπ πρέπει να πηγαίνουν μέχρι 3 ώρες. Δεν ξέρω...

όσο για το λειτουργικό που ρωτάς εγώ ήθελα xp home edition αλλά έπρεπε να περιμένω 10 μέρες για να το φέρουν-εγώ βιαζόμουνα οπότε πήρα xp professional.

όσο για τα vista χωρίς να είμαι ειδικός αλλά ψάχνοντας και ρωτώντας ειδικούς (όσους ρώτησα συμφωνούν τελικά σε 1 πράγμα: τα vista έχουν πρόβλημα).

Τώρα τι να πω; Εύχομαι πραγματικά να μας βγει όλους καλό το καινούριο λαπτοπάκι μας.

καλημερα debbie91 αυριο θα το παρω και δω τι παιζει με το θεμα μπαταριας ποσο χρονο διαρκει αλλα παιζει και ρολο τι χρηση του κανεις βεβαια αλλα κα παλι πολυ λιγο μου φαινεται . οσον αφορα τα vista και εγω xp ηθελα να βαλω αλλα απο τι μου ειπαν εχει ασυυμβατοτιτα οποτε μονο vista μπορουσα να βαλω αντεχουν για κανα 3 μηνο και μετα θα βαλω τα windows 7 . αφου καταφερες και εβαλες χρ πανω μπραβο .

μακαρι να μην βγουν αλλα κουσουρια και να το ευχαριστηθουμε .

γεια σου mpame ! και εγώ χθες μόλις το λειτούργησα και βασικά δεν έβαλα τίποτα πάνω μόνο το λειτουργικό, ούτε παιχνίδια έπαιξα. Απλώς το άνοιξα και δεν το χρησιμοποίησα και μου βγήκε αυτό για την μπαταρία. Τι να πω; Δεν ξέρω κιόλας για το χρόνο ζωής τους μιας και είναι το πρώτο μου λάπτοπ. Αλλά πάλι μου φαίνεται πολύ λίγος. Ναι εμένα μπήκαν xp (ποιος σου είπε πως δεν γίνεται; εγώ το πήρα από το eshop).Ναι μακάρι να μην έχει προβλήματα γιατί πραγματικά οι προδιαγραφές του φαίνονται πολύ καλές.

καλημερα και εγω απο το eshop το πηρα και αφου πηγε αθηνα και ξαναγυρισε μου ειπαν οτι δεν μπαινουν χρ. ισως δεν μπαινουν τα πειρατικα και μπαινουν μονο γνησια αλλα την δευτερα που θα μιλησω με το τεχνικο τμημα τις toshiba θα μαθω. το αστειο ειναι οτι ξεχασαν να μου βαλουν τους drivers για το ασυρματο και για να συνδεθω στο νετ μπορω με καλωδιο. σημερα που το λειτουργισα για αρκετη ωρα η μπαταρια του κρατησε 3 ωρες με συνεχη λειτουργια . ουτε εγω εχω βαλει ακομα κατι επιπλεον απλως μαθαινα τα vista. για οτι νεο μαθω θα στειλω μηνυμα.

Καλημέρα. Έχω αγοράσει κι εγώ αυτό το το laptop (Toshiba Satellite A300-231). Ομολογώ ότι είχα λίγο πρόβλημα για να εγκαταστήσω τα Windows XP, αλλά στο τέλος τα κατάφερα. Είναι απλά θέμα SATA drivers. Αφού εγκατέστησα τα XP δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα. Το link για τους SATA drivers είναι το εξής:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU

Πρέπει να ενσωματωθούν σε ένα CD μαζί με windows xp, το οποίο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα nlite.

Όσον αφορά τη μπαταρία, διαρκεί 1:30 - 2 ώρες, το οποίο έχω την εντύπωση ότι είναι φυσιολογικό, αφού όλα τα laptops με οθόνη 15" και πάνω που έχω δει διαρκούν κάπου τόσο, μη σου που χειρότερα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:53 ----------

Επίσης σας παραθέτω το link με τους drivers όλων των συσκευών για αυτό το laptop:

http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=28&service=SE

mpame αυτο δεν το ξερω με τα πειρατικα xp.ισως ναι για αυτο να μην γινεται. τα δικα μου είναι αυθεντικά και μπαινουν. για την μπαταρια δεν την δουλεψα και πολυ ώρα αλλά 1κ30 - 2 ώρες νομιζω παει.

Μου άρεσε πολυ το καινουριο μου λαπτοπ εσεις που το εχετε τι λετε? σας αρεσε?

ναι παιδια νομιζω το προβλημα με το λαπτοπ αυτο είναι τα drivers. απαξ και τα εγκατεστησες εισαι μια χαρά! (φτου να μην μας ματιασω!)

broulo ευχαριστούμε πολύ για τα λινκ που μας παρέθεσες! να σαι καλα

Tί παίζει με το Motorola? Όχι ότι σκέφτομαι να πάρω κι άλλο κινητό (είμαι ήδη κάτοχος iphone/nokia 5800) αλλά γιατί η τιμή έπεσε στη μέση;

Μάπα το καρπούζι ή το αφεντικό τρελάθηκε (ναι καλά);!;!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...