Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr :newsletters

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πολύ σωστά λες snow princess..

Και οσα μου πρότεινε το μέλος golden eye είναι κατά τη γνώμη μου αρκετά καλά και δωρεάν μάλιστα.

Ο λόγος που προτίμησα kaspersky είναι όπως προανέφερα ότι έχω δοκιμάσει πάρα πολλά antivirus programs και δεν μου έκαναν καλή δουλειά.Εδώ και 1 ή 2 χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) το έβαλα αυτό στον υπολογιστή στο σπίτι και ησύχασα! Γενικά είμαι ευχαριστημένη από το πρόγραμμα αυτό και για αυτό και το προτίμησα!!

Droulas13 σε ευχαριστώ πολύ για το λινκ που μου έδωσες!

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα,δηλαδή αν πήρες τα λεφτά σου πίσω.

Ωραια το ακουσαμε και αυτο... Λοιπον με πηρανε τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι ΔΕΝ ειχε λειτουργικο το λαπτοπ. Τους λεω οτι το γνωριζω αυτο, ετσι το αγορασα. Και τοτε μου ειπανε το θεικο!!!!!!!!!!! Οτι για να σιγουρευτουνε οτι φταιει η μπαταρια, πρεπει να εγκαταστησουν λειτουργικο γιατι μονο απο εκει μεσα μπορουνε να καταλαβουνε αν εχει προβλημα η μπαταρια!!!! Μα τους λεω οτι το ανοιγω με φορτισμενη μπαταρια και δεν ανοιγει, αν μπει λειτουργικο δηλαδη θα ανοιγει?!?!?!?!?!? Αυριο θα με ξαναπαρει τηλεφωνο ο τεχνικος αφου εγκαταστησει λειτουργικο, για να με ενημερωσει αν εχει προβλημα η μπαταρια!

Μετα απο αυτα που ακουσα, αυριο θα τους στειλω ενα ομορφο φαξ που θα τους ενημερωνω για το τι μου ειπανε τηλεφωνικως και οτι απλα ΔΕΝ θελω να εχω αλλες συναλλαγες τετοιου επιπεδου απο εδω και περα. Θα ξεχασουμε δηλαδη και αυτα που ξερουμε για υπολογιστες. Θα ψωνιζω ψιλολογια απο εδω και περα αν ειναι να εμπιστευομαι τετοιους τεχνικους! Μακαρι να ειναι ο μοναδικος και να μιλαμε για εξαιρεση.

Και για οποιον ενδιαφερεται, βρηκα ενα πολυ καλυτερο λαπτοπ στο mediamarkt, 699€, ενα ACER ASPIRE 5739G με P7350, 4GB RAM, 15.6", 500GB σκληρο, nVidia GT240, HDMI κτλ... Και το ειδα και απο κοντα οποτε ειναι ομορφο και φαινεται στιβαρο και καλη κατασκευη. Εχει και λειτουργικο. Τι αλλο να πω...

Δημοσ.
Ωραια το ακουσαμε και αυτο... Λοιπον με πηρανε τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι ΔΕΝ ειχε λειτουργικο το λαπτοπ. Τους λεω οτι το γνωριζω αυτο, ετσι το αγορασα. Και τοτε μου ειπανε το θεικο!!!!!!!!!!! Οτι για να σιγουρευτουνε οτι φταιει η μπαταρια, πρεπει να εγκαταστησουν λειτουργικο γιατι μονο απο εκει μεσα μπορουνε να καταλαβουνε αν εχει προβλημα η μπαταρια!!!! Μα τους λεω οτι το ανοιγω με φορτισμενη μπαταρια και δεν ανοιγει, αν μπει λειτουργικο δηλαδη θα ανοιγει?!?!?!?!?!? Αυριο θα με ξαναπαρει τηλεφωνο ο τεχνικος αφου εγκαταστησει λειτουργικο, για να με ενημερωσει αν εχει προβλημα η μπαταρια!

Μετα απο αυτα που ακουσα, αυριο θα τους στειλω ενα ομορφο φαξ που θα τους ενημερωνω για το τι μου ειπανε τηλεφωνικως και οτι απλα ΔΕΝ θελω να εχω αλλες συναλλαγες τετοιου επιπεδου απο εδω και περα. Θα ξεχασουμε δηλαδη και αυτα που ξερουμε για υπολογιστες. Θα ψωνιζω ψιλολογια απο εδω και περα αν ειναι να εμπιστευομαι τετοιους τεχνικους! Μακαρι να ειναι ο μοναδικος και να μιλαμε για εξαιρεση.

Και για οποιον ενδιαφερεται, βρηκα ενα πολυ καλυτερο λαπτοπ στο mediamarkt, 699€, ενα ACER ASPIRE 5739G με P7350, 4GB RAM, 15.6", 500GB σκληρο, nVidia GT240, HDMI κτλ... Και το ειδα και απο κοντα οποτε ειναι ομορφο και φαινεται στιβαρο και καλη κατασκευη. Εχει και λειτουργικο. Τι αλλο να πω...

καλα αν ειναι δυνατον να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε οσο τα διαβαζα αυτα που σου ελεγαν ελεγα οτι καπου πιο κατω θα λες οκ πλακα κανω τα πηρα τα λεφτα μου. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

ελπιζω να ξεμπερδεψεις συντομα με τα λαμογια κρατα μας ενημερους.

Υ.Γ. αφου εχει και λειτουργικο το acer.... :P:p:p:p:p

Δημοσ.
Υ.Γ. αφου εχει και λειτουργικο το acer.... :P:p:p:p:p

Χαχαχα! Λοιπον για τα ACER δεν ξερω γιατι ειστε ετσι ολοι, εχω παρει για φιλους σογια κτλ γυρω στα 6-7 λαπτοπ ACER και ολοι ειναι ευχαριστημενοι, κανενα προβλημα μεχρι τωρα κανενα απο αυτα. Ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα!

Αυριο περιμενω νεα απο το e-shop.

Δημοσ.
Χαχαχα! Λοιπον για τα ACER δεν ξερω γιατι ειστε ετσι ολοι, εχω παρει για φιλους σογια κτλ γυρω στα 6-7 λαπτοπ ACER και ολοι ειναι ευχαριστημενοι, κανενα προβλημα μεχρι τωρα κανενα απο αυτα. Ολα τα αλλα ειναι υποκειμενικα!

το ειπα επειδη και καλα το αλλο δεν ειχε για αυτο τον λογο μονο :-D

Δημοσ.

Έχω ένα ρεφέρνισ_κάτι,απ' αυτά που τα γυρνάνε πίσω στο εργοστάσιο και τα ξαναφτιάχνει,ξαναρίχνοντάς τα στην αγορά.9815,Το πήρα μεταχείρω,δεν ξέρω πόσο το είχε στην κατοχή του ο προηγούμενος.Τούχω βγάλει τα μάτια,το μόνο που δε έκανα ως τώρα είναι να του τη φερμάρω απ' την πισιμισιάϊ.Δουλεύει αρκετά χρόνια 24/7/365 d/l rs ταυτόχρονα με utorrent,extract rarάκια,clopιάρει εξωτερικούς all the time (όσοι με ξέρουν...) και τώρα τελευταία τούβαλα βάση με ανεμιστήρια,γιατί πρέπει νάχει χάσει κάτι θύρες usb...Κάποια στιγμή που θα του πάρω βοηθό θα το ανοίξω και θα το κολητηριάσω.Μέχρι τότε,από τις δύο τρύπες,με παπαράκια που βγάζει το καθένα άλλες δύο usb.Ζεσταίνεται γιατί είναι η μία κάτω απ' την άλλη,αλλά είπαμε,πήρα ανεμιστήρια.

Ναι,Acer είναι.

Είναι πολύ ηλίθιο να είναι No1 στην ηλεκτρονική αγορά και να ξηγιέται τόσο μπακαλίστικα.Αλλά τι αντιμετώπιση περιμένεις από μία κοινωνία που η παραγωγή της πάει κατα διαόλου και το χρηματιστήριό της καλπάζει.

Kavluv,ας ελπίσουμε ότι δεν θα σου αφήσει κουσούρι η αντιπαράθεσή σου μ΄αυτούς.

Καλή τύχη m8.

Δημοσ.

βασικα δεν εχει καλο service (η μαλλον εχει πολυ αργο service) και τα φθηνα μοντελα βγαζουν συχνα προβληματα. το οτι το πηρε το πλαισιο δεν σημαινει κατι καθως το προβλημα ειναι οι καθυστερησεις λογω ελλειψης ανταλλακτικων.

Δημοσ.

Κι εγω ενα 7520G εχω εδω κι ενα χρονο, και (φτου μην το ματιασω) λειτουργει αψογα. Και δεν το συζητω απο εμφανιση, που σκιζει, σε σχεση με κατι αλλα...

Τωρα απο service δεν ξερω, και βασικα δεν θα ηθελα να μαθω, οταν ερθει η ωρα να φτασεις στο service, κλαφτα γενικοτερα.

Δημοσ.

εμ αυτη ειναι η διαφορα σε αλλους ειναι κλαφτα νευρα και ξυλο ενω αλλου ειναι χαλαρα μικρη αναμονη και ηρεμια. αυτο ειναι που ξεχωριζουν οι εταιριες.

Δημοσ.

Ναι καλα μην μιλησω για service. Φιλος πηρε SONY VAIO 1200€ και του κανανε 2.5 μηνες για να ερθει στα χερια του το λαπτοπ. Και μιλαμε για λαπτοπ που το ειχε 2 ημερες. Ειναι να μην σου τυχει, αν σου τυχει οτι και να εχεις θα περιμενεις.

Δημοσ.

Λοιπον για να μην τρελλαθουμε, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ?

Μολις πηρα τηλεφωνο στο service στο e-shop και με ειπανε οτι βαλανε λειτουργικο στο λαπτοπ και οτι σε αυτους δουλεψε κανονικα η μπαταρια του λαπτοπ και το λαπτοπ δουλεψε 1.30 ωρα σε υψηλες επιδοσεις. Χωρις να κανουνε firmware update γιατι ειδα οτι εχει το τελευταιο bios το λαπτοπ και δεν εχει βγει πιο καινουργιο.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?? Φοβαμαι μην με δωσουνε απο κανενα αλλο καμμια μεταχειρισμενη.

Επισης, το 1ο λαπτοπ που ειχα παρει ηταν ολο μαυρο εσωτερικα με καποιες γκρι αποχρωσεις, το 2ο λαπτοπ που με στειλανε εχει αρκετο ασημι και μπλε μεσα. Ενταξει για πολλους ισως ειναι λεπτομερεια, αλλα εγω θελω το 1ο λαπτοπ που με στειλανε γιατι με χαλαει πολυ η οψη του 2ου. Το θεμα ειναι οτι στην φωτογραφια στο e-shop δεν εχει να διαλεξεις χρωμα, ολα λεει οτι ειναι μαυρα. Τι σκατα παιζει? Με κουρασε η κατασταση και αν το στειλουνε παλι θα πρεπει να το ξαναστειλουμε πισω και παλι θα πρεπει να περιμενω μια βδομαδα.

Δεν ξαναγοραζω απο e-shop ακριβο πραγμα, με κουρασανε, 1000 φορες ΠΛΑΙΣΙΟ που παω εκει και τελειωνει η κατασταση...

Δημοσ.

δεν ξέρω να σε συμβουλέψω, αλλά πρέπει να υπογραμμίσω οτι έχει γίνει ρεντίκολο το e-shop.

είχε δείξει σημάδια παρακμής και προηγουμένως αλλά αυτά που μας λες είναι κατήφορος χωρίς προσχήματα. το έχει και πρώτο πρώτο στη σελίδα του να το διαφημίζει...

εγώ θα το γυρνούσα και θα ζητούσα τα χρήματα μου πίσω. είναι δικαίωμα σου σε όλες τις ηλεκτρονικές αγορές. ας βρουν τα μπλε τα σημί και τις μπαταρίες μόνοι τους.

Δημοσ.

βασικα μιλαμε ολοι εκ του ασφαλους αλλα μαλλον το αντιμετωπισες λαθος το θεμα...

κακως τους αφησες περιθωριο, εχεις πολυ περισσοτερα δικαιωματα απο οσα νομιζεις... αλλα ρε παιδια, ποιο πλαισιο και ποιο e-shop??? τα λεφτα μας θελουνε και μετα, μην ειδατε τον παναη...

χιλιες φορες στα μαγαζια της γειτονιας... μπορει να πληρωνες 30-40 ευρω παραπανω αλλα ξερεις οτι οι περισσοτεροι θα σκιστουν να σε εξυπηρετησουν... τελος παντων....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...