pournaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 κανενα δεν μπορει να σου εγγυηθει μη ελλατωματικα προιοντα αλλα και κανενας δεν θα σε δουλεψει πολλακις και με αυτο τον τροπο οπως το eshop. ελεος μεταχειρισμενο κινητο; δηλαδη το χαλασμενο καποιου αλλου; θα θελα να δω τα μουτρα του προηγουμενου ιδιοκτητη αν μαθαινε για τον καταλογο. προσωπικα δεδομενα και εγγυηση σου λενε μετα. Το "πολλακις" ειναι λιγο σχετικο. Οταν απο τη μια εχεις ενα καταστημα που εχει πελατες ολη την ελλαδα, και πουλαει χιλιαδες προιοντα καθημερινα, ενω απο την αλλη εχεις ενα τοπικο καταστημα, που εχει 10-20-100 πελατες και θα πουλησει 1 λαπτοπ το μηνα κι αν, λογικο ειναι σε νουμερα να ακουσεις πχ για 100 "πουστιες" απο τη μερια του μεγαλου καταστηματος, ενω στο μικρο να ακουσεις για 1-2 το πολυ που θα περασουν απαρατηρητες. Ποσοστιαια ομως μπορει ο μικρος να ειναι πολυ πιο αυξημενος
GoldenEye Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 ναι σωστο αυτο αλλα απεχει απο την κοροιδια της αμεσης αντικαταστασης
kavaliotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Η πλακα ειναι οτι τον τυπο με το κινητο τον ειχα βρει στο myphone.gr που μιλουσε οτι πηγε πισω το κινητο του στο e-shop γιατι δεν ητανε τελικα αυτο που ηθελε ή κατι τετοιο. Τοτε το πηρα στο ψιλο γιατι εγινε την ιδια μερα η δουλεια μου αφου τους ειπα οτι δεν φευγω απο το μαγαζι αν δεν λυθει το προβλημα. βεβαια ημουνα στο e-shop Θεσσαλονικης οποτε ητανε αλλιως τα πραγματα, στην επαρχια δεν θα εβγαζα ακρη και θα επρεπε να μιλησω με Αθηνα ή Θεσσαλονικη. Οσο για το λαπτοπ, ακομα δεν ειχα καμμια ενημερωση αλλά ειναι νωρις ακομα, απο Δευτερα θα παω μια βολτα να δω αν εγινε κατι. Το θεμα ειναι οτι αφου εγινε το ιδιο στον αλλο φιλο εδω στο τοπικ, μπας και μιλαμε για ελαττωματικη παρτιδα? Τι να πω...
GoldenEye Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 το μονο σιγουρο. το ακουσα και απο αλλους. καλα σε αλλο φορουμ που ειχα το θρασος να το αναφερω πεσανε ολοι να με φανε και να προστατευσουν το πολυαγαπημενο του καταστημα. ελεος. και οταν καποιος ελεγε οτι επαθε το ιδιο η οτι επρεπε να γινει αντικατασταση τον βγαζανε ασχετο η χαζο. τοσο καλα.
alerasta Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις: * Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη σε οποιοδήποτε e-shop point εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του * Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ * Για τα e-shop points των Αθηνών, καθώς και Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου Κρήτης, Καλαμάτας, Πάτρας, Κατερίνης, Λάρισας που διαθέτουν τεχνικό τμήμα, εφόσον το προϊόν παραδοθεί εντός των ωρών λειτουργίας του service, ο έλεγχος και η ενεργοποίηση της διαδικασίας άμεσης αντικατάστασης γίνεται επιτοπου * Σε περίπτωση που το ελαττωματικό προϊόν επιστραφεί σε e-shop point που δεν διαθέτει τεχνικό τμήμα, αυτό επιστρέφει στα κεντρικά για έλεγχο και άμεση αντικατάσταση με νέο εφόσον εμπίπτει στην κατηγορία DOA, και αποστέλλεται στο e-shop point που παραδόθηκε αρχικά, για παραλαβή * Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος DOA, το e-shop.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη 2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης laptop Από 01/07/2009 το e-shop.gr προσφέρει διετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του laptop σου με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζεις τον χρόνο αναμονής για την επισκευή του φορητού σου υπολογιστή από «εξουσιοδοτημένα κέντρα Service» ενώ δεν σου προσφέρουμε απλά τον υπολογιστή σου επισκευασμένο αλλά σου δίνουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις αντικατάστασης: * Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) από 01.07.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους. * Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή. * Η προσφορά ισχύει για τα εξής brands φορητών υπολογιστών: ACER, HP, INNOVATOR, TOSHIBA, SONY * Με την παράδοση του laptop, πρέπει να παραδωθούν και όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστές, μπαταρίες κτλ) Το πηγα πισω στο μαγαζι του e-shop.gr και με ενημερωσαν οτι η "ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" δεν ειναι ακριβως αμεση, δηλαδη αν πχ εχει χαλασει καποια μνημη ή καποιος σκληρος, τον αντικαθιστουν και σου στελνουν το ιδιο λαπτοπ πισω. Δεν ξέρω σε ποιά διάλεκτο το "ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" σημαίνει "αν και εφόσον και πιθανόν, μπορεί να μην σας κάνουμε άμεση αντικατάσταση", στα ελληνικά πάντως "ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" σημαίνει "ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ", με τα κεφαλαία. Δηλαδή τι είναι αυτό που συνέβη; Παραπλανητική διαφήμιση; Εξαπάτηση; Τήρηση της συμφωνίας μέχρι την τελευταία τελεία σε κάποια άλλη διάλεκτο που εμείς δεν γνωρίζουμε;
Street-Fighter Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 e-shop Άμεση εξαπάτηση έπρεπε να λεει η διαφήμιση.
kavaliotis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για τα "πρακτικα" που κραταμε ( ;-) ) να πω οτι μου στειλανε καινουργιο λαπτοπ παλι και ... Ω ΝΑΙ, και αυτο ειχε προβλημα! Το ιδιο ακριβως προβλημα, δηλαδη η μπαταρια δεν δουλευει. Προφανως μιλαμε για προβληματικη παρτιδα και επειδη η τιμη ητανε οντως πολυ καλη για τετοια χαρακτηριστικα και μαλιστα TOSHIBA, τους ειπα να μου κανουν επιστροφη χρηματων και οχι πιστωτικο γιατι θα πρεπει να δωσω τουλαχιστον 100€ παραπανω για να παρω λαπτοπ παρομοιων δυνατοτητων, οποτε το παιρνω και απο φυσικο μαγαζι που σιγουρα μπορω να ξεκαθαριζω πιο γρηγορα τετοια προβληματα. Εκτος και αν θελει να κανει καποια εκπτωση το e-shop σε ενα μοντελο ιδιων δυνατοτητων οποτε το παιρνω απο αυτους μιας και δικο τους ητανε το λαθος.
P270 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο το μοντελο η ideal το φερνει επισημα στην Ελλαδα; και αν ναι τι εχει να πει για οσα συμβαινουν με αυτο οσο για το EMEA δεν σημαινει οτι το μηχανημα ειναι κατωτερο απο καποιο αλλο που κατασκευαζεται για την κεντρικη ευρωπη απλα ετσι ξεχωριζουν τα κεντρικα γραφεια τους οι πολυεθνικες εταιριες και την διαθεση το προιοντων τους και ανταλακτικων τους τι ακριβως μυνημα βγαζει
o_magazatoras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Για τα "πρακτικα" που κραταμε ( ;-) ) να πω οτι μου στειλανε καινουργιο λαπτοπ παλι και ... Ω ΝΑΙ, και αυτο ειχε προβλημα! Το ιδιο ακριβως προβλημα, δηλαδη η μπαταρια δεν δουλευει. Προφανως μιλαμε για προβληματικη παρτιδα και επειδη η τιμη ητανε οντως πολυ καλη για τετοια χαρακτηριστικα και μαλιστα TOSHIBA, τους ειπα να μου κανουν επιστροφη χρηματων και οχι πιστωτικο γιατι θα πρεπει να δωσω τουλαχιστον 100€ παραπανω για να παρω λαπτοπ παρομοιων δυνατοτητων, οποτε το παιρνω και απο φυσικο μαγαζι που σιγουρα μπορω να ξεκαθαριζω πιο γρηγορα τετοια προβληματα. Εκτος και αν θελει να κανει καποια εκπτωση το e-shop σε ενα μοντελο ιδιων δυνατοτητων οποτε το παιρνω απο αυτους μιας και δικο τους ητανε το λαθος. Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα,δηλαδή αν πήρες τα λεφτά σου πίσω.
debbie91 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά. Είναι η πρώτη φορά που ποστάρω μιας και είμαι νέο μέλος στο φορουμ αυτό..και εντελώς τυχαία (διαβάζοντας σχετικά ποστς) έπεσα σε αυτήν εδώ τη σελίδα και κυριολεκτικά επεσα από τα....σύννεφα. Ακούστε λοιπόν και τη δική μου ιστορία. Είμαι από την Κύπρο και πέρασα που λέτε στην Θεσσαλονική στην Ιατρική Σχολή. Χαρές λοιπόν και πανηγύρια ο μπαμπάς μου είπε να αγοράσω ένα καλό λάπτοπ. Εγώ ξέρω από υπολογιστές λίγα πράγματα οπότε πήγα σε ένα φίλο να διαλέξουμε μιας και αυτός είναι ειδικός σε αυτά.Μπαίνουμε στη σελίδα του eshopcy.com.cy (είναι η κυπριακή εκδοχή του eshop.gr) και βρίσκουμε το μοντέλο του φίλου μας του kavalioti . και εμείς ενθουσιαζόμαστε (γενικά για πανεπιστήμιο μια χαρά κομπιούτερ και καλή μαρκα).Πάω λοιπόν σήμερα να το παραγγείλω..Πήγα στα κεντρικά για να ρωτήσω πληροφορίες αν είναι καλό κτλ,δεν το παράγγειλα αμέσως. κατά η ώρα 1κ30 που λέτε (τώρα είναι 3κ46) το παραγγέλνω..Και τσουπ μόλις τώρα έπεσα στο φορουμάκι και βλέπω ότι έχει προβλήματα..και λυπάμαι (είναι το 1ο μου λάπτοπ..) Λες kavalioti να μου δώσουν εμένα το λαπτοπ που εσύ έδωσες πίσω Τώρα σοβαρά τι πρέπει να προσέξω για να δω αν είναι καλό,καινούργιο κτλ;; Κάποια σημεία σας παρακαλώ γιατί στα τεχνικά του κομπιούτερ δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Φυσικά είπανε ότι βρίσκεται στη Λεμεσό οπότε δεν θα το φέρουν από Ελλάδα και να τύχει να είναι το δικό σου αλλά λέτε όλα τα λαπτοπ να έχουν πρόβλημα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ---------- Συνεχίζω σε καινούργιο πόστ γιατί ξέχασα να αναφέρω κάποια πράγματα.. Εμένα το ίδιο λαπτοπάκι μου στοίχισε ακριβότερα.. 785 ευρώ http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.905361 (σχετική αποδεικτική σελίδα) Μάλιστα έβαλα windows xp professional dioti ta windows xp home edition δεν υπήρχαν. (περίπου 140 ευρώ) Αγόρασα ακόμη το KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 RENEWAL 1 USER ΒΟΧ 40 ευρώ.. Επίσης θα κάνω επέκταση εγγύησης από 2 σε 4 χρόνια 140 ευρώ. Τώρα οι τιμές Κύπρου δεν είναι κατά πολύ ακριβότερεσ σχετικά με την Ελλάδα;; Θα μου πείτε θα μπορούσα να το αγοράσω από Θεσ/νίκη αλλά εγώ δεν ξέρω να το στήνω, να βάζω προγράμματα μέσα κτλ και αν έχει πρόβλημα δεν ξέρω να το φτιάξω.Ενώ εδώ έχω και αυτό το φίλο μου που κάτι μπορεί να μου κάνει... Και επειδή δεν ξέρω από στήσιμο υπολογιστών και τέτοια τους είπα να ανοίξουν και να μου τα βάλουν οι ίδιοι.Λέτε να μου κάνουν καμιά κομπίνα και να μου δώσουν μεταχειρισμένο μιας και δεν θα δω εγώ τα κουτιά στα οποία θα βρίσκεται ολοκαίνουργιο το λαπτοπ;; Περιμένω απαντήσεις με κομμένη την ανάσα..
snowPrincess Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Αγόρασα ακόμη το KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 RENEWAL 1 USER ΒΟΧ 40 ευρώ.. Γεια σου. Για το λαπτοπ δεν ξέρω να σου πω, αλλά αυτό γιατι το πήρες; Και καλό είναι να ρωτάς πριν αγοράσεις κάτι... Και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!
GoldenEye Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 ακυρωσε την παραγγελια και παρε απο την θεσσαλονικη οταν πας αυτο http://www.public.gr/products/computer/productDtls_2904__108.html (εχει εγγυηση 2 χρονια με παραλαβη και επιστροφη στην εδρα σου). αμα βαριεσαι το παραγγελνεις τηλεφωνικα και στο φερνουν σπιτι με δωρεαν μεταφορα. τωρα για antivirus βαλε το avira που ειναι δωρεαν ελαφρυ και καλο και το super antispyware παλι δωρεαν και θα εισαι κομπλε. εγγυηση εξτρα μην παρεις γιατι τοτε θα εχει ξεφυγει η τεχνολογια και σιγουρα θα θες κατι καλυτερο και για τα XP παλι δεν εχει νοημα γιατι νομιζω οτι αν δεν το παραφορτωσεις με προγραμματα δεν θα εχει προβλημα στην χρηση του.
debbie91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Αγαπητη πριγκίπισσα του χονιού σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες άμεσα! Λοιπόν θα μπορούσα να βάλω πειρατικό kaspersky αλλά είναι γελοίο να το κάνω. είναι λες και αγοράζω κλειδαριά από τη λαϊκή (και δεν εχω κάτι προς θεού με τη λαϊκή, αλλά θέλω να πω πως δέν μπορείς να εμπιστευτείς την ασφάλεια του σπιτιού σου -εδώ συγκεκριμένα του υπολογιστή σου σε ένα πειρατικό πρόγραμμα. πού ξέρεις αν υπάρχουν ήδη ιοί μέσα ή ότι άλλο φανταστεις). Από την άλλη γιατί kaspersky?Το έχω ήδη εδώ και αρκετό καιρό και είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο αντιικό πρόγραμμα. Τώρα γιατί το συγκεκριμένο? έψαχνα ένα άλλο kaspersky πιο φτηνό αλλά δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο και επειδή εγώ βιάζομαι να πάρω το λαπτοπ πριν έρθω θεσσαλονικη για αυτό.. Αγαπητό golden eye, σε ευχαριστώ πολύ και εσένα για την πολύτιμη σου βοήθεια! Ήμουνα και εγώ ανάμεσα σε dell-toshiba και τελικά επέλεξα τη δεύτερη. Να, με φοβίσανε ότι πριν από χρόνια είχε γίνει έκρηξη μπαταριών των λάπτοπ και αναγκάστηκε η εταιρεία να τα πάρει πίσω. Φυσικά από τότε για να επανακτήσει τη χαμένη της αίγλη και για να τραβήξει και άλλους πελάτες τα κάνει όσο καλύτερα λάπτοπ γίνεται και με πιο προσιτές τιμές από ότι παλιά.. Δεν θέλω να έρθω στη Θεσσαλονικη και να μην έχω λάπτοπ αφενός γιατί αρχίζει το πανεπιστήμιο και αφετέρου διότι εγώ δεν ξέρω να προγραμματίζω, να στήνω κτλ το λαπτοπ.Και αν κανένας επιτήδειος προσπαθήσει να μου δώσει κάτι παλιό εγώ η έξυπνη δεν θα το καταλάβω ενώ στην κύπρο θα το πάρω σε έναν φίλο μου και θα το δει (μιας και είναι ειδικός).. όσο για την επέκταση εγγύησης και εγώ το σκέφτομαι δύο φορές τώρα..Από τη μια δεν θέλω να αγοράζω συνέχεια λαπτοπ αλλά από την άλλη δεν ξέρω.. Σας ευχαριστώ πολύ..Το μόνο που ελπίζω να μην είναι ελαττωματικό και να μην μου δώσουνε κάτι παλιό..
Droulas13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1165208&catalog=20&category=1000000253 με 7 ευρώ παραπάνω θα επαιρνες 1 αδεια παραπανω
snowPrincess Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Αγαπητη πριγκίπισσα του χονιού σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες άμεσα!Λοιπόν θα μπορούσα να βάλω πειρατικό kaspersky αλλά είναι γελοίο να το κάνω. είναι λες και αγοράζω κλειδαριά από τη λαϊκή (και δεν εχω κάτι προς θεού με τη λαϊκή, αλλά θέλω να πω πως δέν μπορείς να εμπιστευτείς την ασφάλεια του σπιτιού σου -εδώ συγκεκριμένα του υπολογιστή σου σε ένα πειρατικό πρόγραμμα. πού ξέρεις αν υπάρχουν ήδη ιοί μέσα ή ότι άλλο φανταστεις). Από την άλλη γιατί kaspersky?Το έχω ήδη εδώ και αρκετό καιρό και είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο αντιικό πρόγραμμα. Τώρα γιατί το συγκεκριμένο? έψαχνα ένα άλλο kaspersky πιο φτηνό αλλά δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο και επειδή εγώ βιάζομαι να πάρω το λαπτοπ πριν έρθω θεσσαλονικη για αυτό.. Δε σου είπε κανείς να βάλεις πειρατικό. Υπάρχουν τόσα free πλέον που κάνουν αρκετά καλή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.