Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr :newsletters

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

βασικα με αυτους τους απατεωνες ειναι καθαρα θεμα του πως θα το χειριστεις

πονταρουν στο οτι οι περισσοτεροι σαν χανοι θα χαψουν οτι μλκα τους κοτσαρουν

@topic starter να απαιτησεις αμεση αντικατασταση με καινουργιο του κουτιου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως ελληνικα δεν ειχε το πληκτρολογιο και δεν ξερω αυτο το ΕΜΕΑ τι σημαινει και γιατι ΔΕΝ το αναφερουνε στην σελιδα τους οταν πας να το αγορασεις. Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο με πειραζει κατι τετοιο αφου τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ ειναι απιστευτα και με ικανοποιουν απολυτα, ιδιως στα 665€ που μου κοστισε. Και μιλαμε για Τ6600, 3GB RAM, ATI 3470, 320GB σκληρο, HDMI, 4 USB sleep&charge, e-SATA κτλ κτλ κτλ. Απο κατασκευη μου θυμισε κλασσικο TOSHIBA laptop μιας και εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου και δεν ειδα καμμια διαφορα στην ποιοτητα.

Το μονο που με παραξενεψε ητανε η προεγκαταστημενη μπαταρια. Ειχε βεβαια το αυτοκολλητακι FACTORY SEAL της TOSHIBA ταλλα το λαπτοπ ειναι ολοκαινουργιο και δεν παιζει να ειναι used ας πουμε. Δεν ξερω τι να υποθεσω, μαλλον θα τους στειλω κανα FAX αργοτερα να μου διευκρινησουν καποια πραγματα γιατι ειμαι πολυ καλος πελατης τους χρονια τωρα...

Επισης ενα κουλο που εχει ειναι οτι δεν εχει καποιο φωτακι (εκεινο το πρασινο) το τροφοδοτικο του και δεν μπορεις να ξερεις αν λειτουργει ή οχι. Τελος παντων...

Καποιος αλλος απο εδω μεσα ρε παιδια δεν το αγορασε το λαπτοπ να μας πει πως ητανε η συσκευασια και αν ειναι ολα ΟΚ σε αυτον?

να πας και να τους αλλαξεις τα φωτα και να πας σε ωρα με κοσμο και να κανεις φασαρια ειδικα αν εχεις χρονο πανω απο μια φορες και κατηγγειλε την μουφα της αντικαταστασης παντου. ποσο γυφτοι μπορει να γινουν.

Καλησπέρα,επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο laptop και μάλιστα προσεχώς θα ήθελα αν γίνεται να αναφέρεις περαιτέρω προβλήματα που παρατήρησες και τι τελικώς σoυ είπαν με το θέμα της μπαταρίας.

Α,καλή τύχη και με τους κυρίους του e-shop!

Άντε με το καλό σου εύχομαι :-P :-P

σε 5 - 6 χρόνια θα ξανα αγοράσω κατι σε pc κλπ.

Ελπίζω μέχρι τα 30 μου να μην εχει κλείσει το eshopακι μας. :-)

καλημερα παιδια και σε εμενα ηρθε χτες προσπαθησα να βαλω τα χπ αλλα ενω ξεκινοθυσε τιν διαδικασια μετα σταματαγε ξαφνικα μου εγραφε τα ιδια που αναφερει ο kavaliotis παραπανω θα δοκιμασω και σημερα το απογευμα και θα σας πω αν ειναι οκ 'ι οχι . αλλιως επιστροφη αμεσα στο e-shop.

καλημερα παιδια και σε εμενα ηρθε χτες προσπαθησα να βαλω τα χπ αλλα ενω ξεκινοθυσε τιν διαδικασια μετα σταματαγε ξαφνικα μου εγραφε τα ιδια που αναφερει ο kavaliotis παραπανω θα δοκιμασω και σημερα το απογευμα και θα σας πω αν ειναι οκ 'ι οχι . αλλιως επιστροφη αμεσα στο e-shop.

Αυτα είναι.

2 σε 1 και οι 2 μαζι πάτε τους στα δικαστήρια να βγάλετε κανα ψηλό έρχονται και ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ :-D

Σιγά μην αγοράσω λαπτοπ από το ε-σοπ, από το μαγαζί της γειτονιάς και ας είναι ακριβότερο, τουλάχιστο θα ξέρω σε ποιόν θα ρίξω τα μπινελίκια αν χρειαστεί.

Παιδια για να μην παρερμηνευθουν αυτα που ειπα, ειμαι χρονια πελατης του e-shop και εχω αγορασει κυριολεκτικα εκατονταδες πραγματα απο εκει και ποτε (εκτος απο μια φορα) δεν ειχα προοβλημα ουτε στην εξυπηρετηση αλλα ουτε και με χαλασμενο προιον. Η μονη φορα που ειχα σοβαρο προβλημα ηταν πριν χρονια οταν αγορασα ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κινητο τηλεφωνο και τελικα αποδειχθηκε οτι ειναι μεταχειρισμενο αφου μεσα ειχε κανονικα τον τηλεφωνικο καταλογο καποιου. Τοτε μου δωσανε τα λεφτα μου πισω (μετα απο φασαρια βεβαια στο e-shop Θεσσαλονικης που ημουνα τοτε) και αυτο ητανε.

Απο εκει και περα, αν ειναι να παραλαβω τωρα ελαττωματικο προιον ξανα αφου το εχω στειλει πισω, τοτε θα τα ακουσουν κανονικα στα κεντρικα (γιατι στα μαγαζακια e-shop στην επαρχια δεν φταινε τιποτα οι ανθρωποι, υπαλληλοι κανονικοι ειναι και δεν εχουν λεγειν).

Παντως τα τελευταια 2 χρονια εχω αγορασει λαπτοπ για γνωστους απο το e-shop και δεν ειχε κανενας προβλημα, οποτε δεν ξερω γιατι εχει επικρατησει ενα τοσο χαλια κλιμα για το συγκεκριμενο μαγαζι. Δηλαδη απο μαγαζι στην Καβαλα που αγορασα για εναν φιλο ενα VAIO και σε 2 μερες ητανε dead και περιμενε 2.5 μηνες για να του το φτιαξουνε ητανε καλυτερα? Αν ξερει καποιος ενα μαγαζι που να πουλαει εγγυημενα καλα προιοντα ας με ενημερωσει παντως.

κανενα δεν μπορει να σου εγγυηθει μη ελλατωματικα προιοντα αλλα και κανενας δεν θα σε δουλεψει πολλακις και με αυτο τον τροπο οπως το eshop. ελεος μεταχειρισμενο κινητο; δηλαδη το χαλασμενο καποιου αλλου; θα θελα να δω τα μουτρα του προηγουμενου ιδιοκτητη αν μαθαινε για τον καταλογο. προσωπικα δεδομενα και εγγυηση σου λενε μετα.

Καλα αυτο με το κινητο ηταν απαραδεκτο..

Επρεπε να ψαξεις τον καταλογο και να παρεις στο 'Σπιτι' αυτου που το ειχε και μετα να πηγαινατε παρεα στο e-shop.

Τωρα το πιο πιθανο ειναι να να σβησαν τον καταλογο και να το πουλησαν στον επομενο

ΥΓ: Υπαρχει και η περιπτωση να πουλησε κανενας υπαλληλος απο το E-shop το δικο του κινητο για καινουριο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...