Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr :newsletters

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι,το γράφω γιατί είναι αυτό ακριβώς που θέλω απο ενα πληκτρολόγιο,καθαρα προσωπική άποψη είναι,δεν είμαι και κανένας expert της εργονομίας, απλώς μ'αυτό κάνω πολύ ποιο ευχάριστα την δουλειά μου :)

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει μην υπερβάλλουμε ρε παιδιά... :P

Οχι,το γράφω γιατί είναι αυτό ακριβώς που θέλω απο ενα πληκτρολόγιο,καθαρα προσωπική άποψη είναι,δεν είμαι και κανένας expert της εργονομίας, απλώς μ'αυτό κάνω πολύ ποιο ευχάριστα την δουλειά μου :)

Ετσι ακριβώς είναι, κατα την γνώμη μου ειναι ενα πληκτρολόγιο που δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο το edge απο ποιότητα κατασκευής και αίσθηση υλικών, και αξίζει απόλυτα την "επίσημη" πρό-έκπτωσης τιμή του (σε σχέση με τις τιμές της αγοράς πάντα). Αλλο ποσο 18 ευρώ!!!

Υ.Γ. σε ubuntu χρειάστηκαν κάποιες μικροαλλαγές για να δεί το numpad. Σε Windows τί παίζει;

Δημοσ.

Και σε Windows 7 και σε Ubuntu 9.10 το δουλέυω... δεν έχω πρόβλημα...

Η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα τα functino keys του, εκεί μπορεί να έχεις ένα προβληματάκι με κάποια.. (ΜΠΟΡΕΙ λέω,δεν το κοίταξα καθόλου)

Δημοσ.
Συμφωνα με το Σκρουτζ, υπαρχουν 10 καταστηματα που την πωλουν στην ιδια ή και φθηνοτερη τιμη, αρα ΜΑΠΑ προσφορα.

hehe δίκαιο έχεις. Και έλεγα ότι είναι ένα απο τα λίγα λούτσικα crazy sundays αλλά δεν...

Δημοσ.

Το FUJITSU AMILO LI3910-F1 λέει κάτι ?

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε 17'' (ή παραπάνω) μέγεθος και σε τιμή εώς 550 ευρώ περίπου ?

Δημοσ.
η samsung που δίνουν είναι αυτή που έδινε και το getitnow τις προάλλες;

ναι, 169 την ειχε αν θυμαμαι καλα... μαλλον εμεινε σε ολους στοκ :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...