Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr :newsletters

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μόλις παρέλαβα το σετάκι s530! Πολύ όμορφο και τα πλήκτρα έχουν πολύ ωραία αφή. Θα με ζορίσει λίγο στην αρχή μέχρι να συνηθίσω το Alt, αλλά σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος. ΝΑ δούμε και πόσο θα κρατάει η μπαταρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εγώ πήρα σήμερα το LOGITECH 920-001538 DINOVO MAC EDITION αφού δυστυχώς δέν είχα προλάβει το άλλο (:cry:) αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου :-)

φοβερό πληκτρολόγιο!!

Νομίζω ότι κάπου εδώ το πράγμα έχει αρχίσει να παραξηλώνεται. Καιρός να κάνουν κάτι οι mod. Υπάρχει τόσος κόσμος που καίγεται για ένα καλό σετ για Mac, από τα 1-2 που υπάρχουν, και οι Αγγελίες εξακολουθούν να είναι καταφύγιο μαυραγοριτών με την ταμπέλα "όποιος δεν θέλει δεν παίρνει". Η δικαιολογία "ας προλάβαινες" δεν στέκει, γιατί το θεωρώ θέμα ηθικής, άλλο να τρέξω να το προλάβω για την πάρτη μου, ή να το δώσω μετά σε νορμάλ τιμή, κι άλλο να το πάρω για να βγάλω μεροκάματο.

Τουλάχιστον περιμένετε ρε λαμόγια 5-10 μέρες, ΕΛΕΟΣ πια.

Νομίζω ότι κάπου εδώ το πράγμα έχει αρχίσει να παραξηλώνεται. Καιρός να κάνουν κάτι οι mod. Υπάρχει τόσος κόσμος που καίγεται για ένα καλό σετ για Mac, από τα 1-2 που υπάρχουν, και οι Αγγελίες εξακολουθούν να είναι καταφύγιο μαυραγοριτών με την ταμπέλα "όποιος δεν θέλει δεν παίρνει". Η δικαιολογία "ας προλάβαινες" δεν στέκει, γιατί το θεωρώ θέμα ηθικής, άλλο να τρέξω να το προλάβω για την πάρτη μου, ή να το δώσω μετά σε νορμάλ τιμή, κι άλλο να το πάρω για να βγάλω μεροκάματο.

Τουλάχιστον περιμένετε ρε λαμόγια 5-10 μέρες, ΕΛΕΟΣ πια.

+++++++++++++++++++++++

για πες λεπτομερειες.Φοβερο απο ποια αποψη???

είναι σχετικά μικρό και ελαφρύ, plug n play σε windows 7, εγγύηση 5 χρόνια και ζωή μπαταριών 3,πλήκτρα μαλακά καλύτερα και απο laptop κατ εμε,και απίστευτη εμβέλια το bluetooth!! στα 6 μέτρα δουλεύει άψογα σε αντίθεση με άλλα πληκτρολόγια που άκουσα οτι τα έφτυναν στα 2 :-)

όχι οτι βλέπω τι γράφω στα 6 μέτρα :P

το μόνο κατά ίσως οτι δέ γράφει πάνω στα πλήκτρα τα ελληνικά γράμματα

++

και απίστευτη εμβέλια το bluetooth!! στα 6 μέτρα δουλεύει άψογα σε αντίθεση με άλλα πληκτρολόγια που άκουσα οτι τα έφτυναν στα 2 :-)

Σιγουρα ειναι με bluetooth??

Στο e-shop λεει: Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Advanced 2.4 GHz wireless για σύνδεση με τον υπολογιστή

Επισης μπορει να μπει στον υπολογιστη σαν 2ο πληκρτολογιο και να δουλευει παραληλα με το ενσυρματο?

Σιγουρα ειναι με bluetooth??

Στο e-shop λεει: Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Advanced 2.4 GHz wireless για σύνδεση με τον υπολογιστή

Επισης μπορει να μπει στον υπολογιστη σαν 2ο πληκρτολογιο και να δουλευει παραληλα με το ενσυρματο?

Nαι μάλλον το e-shop θα έχει δίκιο εγώ απλά υπέθεσα το bluetooth.Aν και δεν βλέπω να γράφει πουθενά αυτο που λές,γράφει όμως "δέκτης μικρού μεγέθους usb" οπότε υποθέτω πως αυτό εννοεί.

Ναι δουλεύουν παράλληλα και τα δύο!

Nαι μάλλον το e-shop θα έχει δίκιο εγώ απλά υπέθεσα το bluetooth.Aν και δεν βλέπω να γράφει πουθενά αυτο που λές,γράφει όμως "δέκτης μικρού μεγέθους usb" οπότε υποθέτω πως αυτό εννοεί.

Ναι δουλεύουν παράλληλα και τα δύο!

Αν λεμε και οι 2 για το LOGITECH 920-001538 DINOVO MAC EDITION, το αναφερει στην αρχη της περιγραφης και αλλες 2 φορες πιο κατω

Συνδεσιμότητα

Τύπος Ασύρματης Σύνδεσης: Advanced 2.4 GHz wireless.

Εμβέλεια: Έως 5 μέτρα.

Ειδικός δέκτη πολύ μικρού μεγέθους που μπορεί να δεθεί μέχρι και 6 συσκευές Logitech που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης Advanced 2.4 GHz.

Πήρα ένα εχθές απο το κατάστημα.

Το πληκτρολόγιο είναι αστέρι. Ωραια υλικά, συμπαγές με φοβερή αίσθηση. Το εβαλα στην θεση του ταλαιπωρημένου πλέον dinovo edge μου και ισως να μην ειναι αναβάθμιση, σίγουρα όμως δέν είναι ύπο-βαθμιση.

Οχι, δέν είναι "καθαρο" bluetooth (το ξερω επειδη τα bluetooth usb logitech μου κανουν κατι νουμερα σε ubuntu και μπορω να τα αναγνωρίσω).

Κρίμα που φύγαν όλα, τωρα που το είδα θα ήθελα ένα ακόμα για το 2ο μηχάνημά μου.

Δηλαδη σε τετοια τιμη και 2 ακομα για καβάτζα καλά θα είναι!! Αναρωτιέμαι πώς μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...