mithrid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 εγω γυρνουσα απο μπουρναζι 6το πρωι με μια φιλη για πατησιων,αποσταση 3.5ε,μηδεν κινηση και ημουν και κομματια.εγραψε 12ε.τα εβγαλε η φιλη μου να τα πληρωσει και τα πηρα εγω.οποιος καταλαβε καταλαβε.
Luciddream Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 πηρα σημερα κυριακη πρωι ταξι απο την πιατσα των ταξι στην νεα ιωνια , με προορισμο την κηφησια..το ταξιμετρο εγραψε 16 ευρω... την προσοχη σας οσοι παρετε απο κει ταξι.. ταξιτζηδες να χαιρεστε τον συναδελφο σας.. εσενα ελπιζω να χτυπησει συντομα μπιελα το ταξακι σου... δεν έχει σημασία απο που το παίρνεις αλλα ποιον θα πετύχεις... οι πιο γάτοι είναι αυτοί που θα σου πιάσουν την κουβέντα, θα σε κάνουν να νιώσεις οτι είσαι κοντά τους, ακόμα και φίλος τους, και χωρίς να το καταλάβεις θα ανεβάσουν κατα πολύ το ταξίμετρο. δεν φταίμε εμείς ούτε αυτοί... φτένε που δεν τους κάνουν πιο συχνούς ελέγχους και να τους παίρνουν την άδεια με την πρώτη παράβαση. και όχι για εμάς... εμείς θα τους πούμε και ένα άντε γαμ**** και θα φύγουμε... αλλα για τους φουκαριάρηδες τους ξένους που έρχονται και με ρωτάνε αν τα ταξί μπορεί να τους χρεώσουν παραπάνω απο το κανονικό και εγώ τους απαντάω ναι.. 3 φορές μου έχει τύχει την πρώτη ήμουν 15 χρονών και τα πλήρωσα και δύο φορές φέτος, τους άφησα να με πάνε σπίτι, και εκει πέρα τους έδωσα οτι έδινα κανονικά. ο πρώτος χέστηκε πάνω του όταν του είπα οτι κατάλαβα οτι το έχει πειράξει(έλληνας πιτσιρικάς) και ο άλλος (ινδός) απλώς με ευχαρίστησε για τα 3 ευρώ λιγότερα που του έδωσα... υ.γ για να μην πούμε τι γίνεται στα νησιά, το 5ευρω το έχουν για καραμέλα... μαλάκες ταρίφες....
SpY Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Κάτσε να ανοίξουν αυτά τα «κλειστά» επαγγέλματα, να δεις τι χαρά θα πάρουν οι πονηρίδιδες ταρίφες. Μέχρι και «ψαλίδι» θα σου κάνουν
ArchmageGR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 παιζει να ιχε ξεκινιση το ταχομετρο πριν μπισ στο ταξι γιαυτο να ηταν τοσο πολυ το ειχε μιδενισι οταν μπικες ???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Είχα μπει σε Ταξί Ν.Ιωνία με κατεύθυνση στο Χαλάνδρι (Ριζαρείου). Ο τύπος είχε κουμπάκι πίσω από την ταπετσαρία στο λεβιέ ταχυτήτων και κάθε φορά που μου έπιανε την κουβέντα, το χάϊδευε (το κουμπί) και το ταξίμετρο έκανε ...πηδηματάκια Φυσικά δεν υπολόγισε το πόσο παρανοϊκός είναι ο πελάτης του, που ενώ του μιλούσε κοιτώντας τον (και καλά) πίσω από τα γυαλιά ηλίου, το βλέμα ήταν καρφωμένο στο ταξίμετρο και στο δαχτυλάκι του! Τον άφησα μέχρι να φτάσουμε και έγραψε 14 ευρώ (5-6 θα ήταν κανονικά), κατέβηκα έχοντας το πορτοφόλι στο χέρι (για να είμαστε και ασφαλείς μιας και ποτέ δεν ξέρεις την αντίδραση) και του είπα: ΟΚ, 14 μαζί με τα πατήματα στο κουμπάκι, να βγάλουμε και το καθαρό ποσό τώρα??? Με το που άρχισε να φωνάζει και καλά "δεν είναι έτσι, είμαι επαγγελματίας, ίσως έχει πρόβλημα το ταξίμετρο κλπ κλπ κλπ του πέταξα στο κάθισμα ένα κέρμα 2 ευρώ και έκανα πίσω και καλά να δει πως γράφω τον αριθμό του και παίρνω κάπου τηλέφωνο! Τσακίστηκε και έφυγε... Τα καλύτερα είναι μετά! Παίρνω τηλέφωνο αστυνομία: - "Γειά σας, ήμουν στο τάδε ταξί με τον τάδε αριθμό και είχε μέσα παράνομη εγκατάσταση στο ταξίμετρο" - "Ε και τι θέλετε να κάνουμε κύριε, πάρτε τηλέφωνο στο σύλλογό τους και κάντε καταγγελία..." τουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτ Τηλέφωνο στο σύλλογό τους: -"Μπλα μπλα μπλα μπλα"... - "Να κάνετε καταγγελία στην αστυνομία κύριε"... τουυυυυυυυυυυυυυυυυυυτ... Συνεπώς καλά κρασιά! Ο αριθμός κυκλοφορίας τελειώνει σε ....03
antonisid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 εμενα σε μια διαδρομη 7 λεπτων με αφετηρια τα ΚΤΕΛ μου χε ζητησει 15 ευρω παρολο που δεν ειχε καθολου ταξιμετρο το ταξι.Οταν ρωτησα μου ειπε οτι 5 ευρω ειναι επειδη ξεκινησαμε απο ΚΤΕΛ , 7 επειδη επειδη δεν εκλεινε τελειως το πορτπαγκάζ απο τις αποσκευες μου ( το χε πιασει με σχοινί) και 3 για την διαδρομη. Ηταν τοσο τραγικο το επιχειρημα του που βαλα τα γελια.Φυσικα ειπα οτι θα παρω το νουμερο του για να τον καταγγειλω (αν φυσικα ειχε αδεια ταξι) και μου πε να δωσω 5 ευρω και να παω στο "καλό" , πραγμα που εκανα.
mithrid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μηπως ειναι το επαγγελμα του μελλοντος???γρηγορα λεφτα και υποσυνειδητα οιταριφιες....ουτε οι κλεφτες δεν τα καταφερνουν τοσο καλα (φαντασου να ειχαν και αυτοι συλλογο!)
never.ending136 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μία είναι η λύση: καταγγελία στο "1019" με τον αριθμό πινακίδας μήπως και στρώσει η κατάσταση....
deminho11 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Χαμός γίνεται και στον Κιφησό παιδιά. Τα ξιδεύω συχνά και πέρνω ταξί από και πρός Λιμάνι. Στα ΚΤΕΛ γυρνάνε και μαζεύουν άτομα, και μας χώνουν σαν σαρδέλα 3πλές και 4πλές ταρίφες... και ζητάνε 12-15€ Τώρα που κατέβηκα όμως είχε ένα μπατσικό και οργάνωνε... αλλα υπήρχαν κάποιοι που μάζευαν πάλι πελάτες, εγώ πήγα με έναν τέτοιο ο οποίος μας πήγε έξω απο τα κτελ να περιμένουμε να έρθει... Φτάνουμε λοιπόν στο λιμάνι και ενώ έγραφε 10€ η ταρίφα (3πλή είχε πάρει) κατεβαίνω εγώ και μία κοπέλα και του λέει τί χρωστάει της λέει είναι ταρίφα 10 ο σταθμός 3 και κάτι για πρακτορείο άλλο 1€ σύνολο 14. έρχεται σε μένα τον ρωτάω και εγώ και μου λέει τα ίδια, εγώ του έδωσα 10€ και του είπα οτι ούτε απο τα κτελ μας πήρε και ούτε πρακτορεία πληρώνω.... πήγε να ψιλοστραβώσει και του λέω, μια χαρά την έβγαλες που δεν σε είδαν και οι μπάτσοι... 30€ που βγάζεις είναι μαι χαρά μην θέλετε περισσότερα, γιαυτό σας βρίζει ο κόσμος. Κατέβασε το κεφάλι τσαντισμένος και έφυγε. Και πάλι μια φορά ένας μου είχε ζητήσει 15€ με 4πλή ταρίφα... του είπα πάρε 10 πες και ευχαριστώ, δεν έχω παραπάνω αμα θές 200ευρο μόνο!!! Ξεσκίστε του τερίφες είναι παλιόφαρα!!!!!!
mithrid Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 για να μην λεμε μονο κακιες...συναντησα προ βδομαδας εναν πολυ καλο τυπο να πω την αληθεια(αλλα μονο εναν!!!μην τα μπερδεψουμε!).με πηγε απο συγγρου-saturn στην κυψελη με μια 42αρα Πλασμα οθονη στο πορτ μπαγκαζ του και μου πηρε 5ε!επαθα σοκ γιατι εγραφε 5.25 η ταριφα!
SpY Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το θέμα είναι οτι πλέον αυτοί που είναι επαγγελματίες είναι οι λίγοι και τα λαμόγια πολλά. Βλαχοπονηρίδιδες
De@th L0rd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μια συμβουλή όταν είστε σε κτελ κτλ. Μην σας πιάνουν στη πάρλα οι διπλοταρίφιδες. Μπείτε σε αυτόν που δεν έχει κανέναν κ μη του επιτρέψετε και αυτού να πάρει άλλον,απλά κατεβαίνοντας από το όχημα αν το επιχειρήσει.Ένα μεγάλο κομμάτι από το φταίξιμο το έχουν οι πελάτες που ψαρώνουν και μπαίνουν στους διπλοταρίφες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.