Προς το περιεχόμενο

κλεφτης ταξιτζης..

ck1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα σημερα κυριακη πρωι ταξι απο την πιατσα των ταξι στην νεα ιωνια , με προορισμο την κηφησια..

το ταξιμετρο εγραψε 16 ευρω...

την προσοχη σας οσοι παρετε απο κει ταξι..

ταξιτζηδες να χαιρεστε τον συναδελφο σας..

εσενα ελπιζω να χτυπησει συντομα μπιελα το ταξακι σου...

Δημοσ.

εσυ φταις που δεν καλεσες την αστυνομια επι τοπου ή να τηλεφωνησεις στο σωματειο τους για καταγγελια, επειδη οι δευτεροι θα σε εγραφαν κανονικα για αυτο ειπα αστυνομια

Δημοσ.
Τα πληρωσες?

εσυ φταις που δεν καλεσες την αστυνομια επι τοπου ή να τηλεφωνησεις στο σωματειο τους για καταγγελια, επειδη οι δευτεροι θα σε εγραφαν κανονικα για αυτο ειπα αστυνομια

ναι..ειμαι μακακας και κωτσος..το ξερω..

βασικα ειχα πολυ καιτο να μπω σε ταξι..

και θεωρησα οτι ειναι αποτελεσμα των συνεχων αυξησεων..

συζητωντας το καταλαβα οτι με πιασαν κωτσο..

αλλα το γραψε το παλιο ταξιμετρο..

φανταζομαι για νεα ιωνια-γλυφαδα σε κινηση θα πληρωνα 150 ευρω..

Δημοσ.

οπως και ναχει εγω πιαστηκα κωτσος..

εσεις ενημερωστε τους δικους σας να προσεχουν αν παρουν ταξι απο την πιατσα της νεας ιωνιας..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:34 ----------

Μήπως δεν ήταν το ταξίμετρο αλλά το ρολόι;

ηλεκτρονικο ταξιμετρο...

Δημοσ.

Το αριθμό του ταξί τον έχεις;

Πας στην ίδια πιάτσα με άλλα 2 φιλαράκια σου. Μισθώνετε το ίδιο ταξί. Κάνετε τον γύρο της Αθήνας και στο τέλος δεν τον πληρώνετε.

• Moderators
Δημοσ.
Το αριθμό του ταξί τον έχεις;

Πας στην ίδια πιάτσα με άλλα 2 φιλαράκια σου. Μισθώνετε το ίδιο ταξί. Κάνετε τον γύρο της Αθήνας και στο τέλος δεν τον πληρώνετε.

Αν και δεν το συνηθιζω, RESPECT!!

Δημοσ.
πηρα σημερα κυριακη πρωι ταξι απο την πιατσα των ταξι στην νεα ιωνια , με προορισμο την κηφησια..

το ταξιμετρο εγραψε 16 ευρω...

την προσοχη σας οσοι παρετε απο κει ταξι..

ταξιτζηδες να χαιρεστε τον συναδελφο σας..

εσενα ελπιζω να χτυπησει συντομα μπιελα το ταξακι σου...

παιζουν και χειροτερα ο αδερφος μου ο μ.....ας πληρωσε 16 ευρω απο κτελ στο κηφισο μεχρι καραβελ :lol::lol::lol: μιλαμε για μια διαδρομη μαχ 6-7 ευρω

Δημοσ.

Εγώ τρεις φορές έχω φύγει χωρίς να δώσω αυτό που έγραφε το μηχάνημα.

Όταν ήμουν στρατιώτης έκανα καθημερινά την διαδρομή Νέο Ηράκλειο - Χαιδάρι. Πάντα η τιμή ήταν από 5 μέχρι 6 €. Ιδιαίτερα τα ξημερώματα (μονή ταρίφα) που δεν είχε κόσμο στον δρόμο ήταν 5.20~5.40 €. Μία μπήκα σε έναν που "ξέχασε" την ταρίφα στο 2 και ήθελε παραπάνω, και μία άλλη φορά που το ταξίμετρο έγραψε 9 €. Και στις δύο περιπτώσεις άφησα 5 € και έφυγα.

Την τρίτη φορά ήμασταν σε έναν με κάτι φίλους και πηγαίναμε στην Πεύκη. Με το που φτάσαμε λίγο πριν τον ηλεκτρικό στην Ειρήνη μας είπε να κατέβουμε γιατί δεν θα βρει πελάτη να γυρίσει. Κατεβήκαμε και φύγαμε. Μας κορνάρει και λέει, λεφτά. Γυρνάμε τον κοιτάμε... Και μετά έφυγε. Περπατήσαμε καμιά 500ρια μέτρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...