Προς το περιεχόμενο

Γρατζουνισα την οθόνη !!!

yiankap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Κατά την διάρκεια μιας αναβάθμισης, κατάφερα και γρατζούνισα την οθόνη μου (DELL 2209WA) με το πλαϊνο καπάκι της κεντρικής μονάδας. Η γρατζουνιά είναι στην αριστερή πλευρά, είναι ορατή λες και υπάρχει μια τρίχα μόνιμα κολλημένη στο panel. Τι να κάνω? Μπορώ να απευθυνθώ στο service για αντικατάσταση του μπροστινού καλύματος ή παει πακέτο με την οθόνη. Υπάρχει κάποια αλοιφή που να καλύπτει τις γρατζουνιές?

Δημοσ.

wow αυτο πρεπει να πονεσε, εχω την ιδια οθονη και δεν θελω με τιποτα να την δω γρατζουνισμενη... καλυτερα νομιζω ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο την αντιπροσωπια να ρωτησεις.

Δημοσ.

Νομίζω οτι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις καινούρια. Το κόστος ανταλλακτικού (αν υπάρχει) μάλλον πλησιάζει επικίνδυνα την αξία μια καινούριας οθόνης.

Δημοσ.

Δυστυχώς το πρόβλημα με τις μεγάλες οθόνες είναι ότι πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να τις γρατζουνίσεις / σημαδέψεις κτλ... Και εγώ με την 24άρα ουκ ολίγες φορές έχω κινδυνέψει να την γρατζουνίσω.

Από 'κει και πέρα και εγώ πιστεύω ότι πιο ρεαλιστική λύση είναι να αγοράσεις καινούρια. Η επισκευή λογικά είναι ασύμφορη ίσως και ανέφικτη...

Δημοσ.

Αν εχει ακομα εγγυηση μπορεις να "καψεις" τα Pixel που απαιτουνται για αντικατασταση,σε ασχετα σημεια της οθονης,και να σου δωσουν μια καινουρια

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα φιλε μου.

Παντως αν με λιγη πιεση ξεκολλαει το κολλημενο πιξελ ισως με λιγη παραπανω δυναμη να χαλασει.

Με αλλοιφη δεν θα κανεις δουλεια γιατι δεν εχει βερνικι πανω να γυαλιστει

Δημοσ.

Βρες ένα καλώδιο τροφοδοσίας και άλλαξε τη γείωση με μια φάση. Σιγουρα θα την κάψεις (μπορεί μαζί με καμια ασφάλεια...) αλλά δεν μπορούν να σου τη βγάλουν εκτός εγγύησης!

Δημοσ.

Γιατί δεν φαίνεται επέμβαση στο εσωτερικό της οθόνης. Απλά φαίνεται προβληματικό το τροφοδοτικό. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει ενδεσόμενο να του πουν για τη γρατζουνιά κάτι.

Δημοσ.

Δεν θα πουν κάτι για τη γρατζουνιά, απλά μπορεί να μη τη φτιάξουν αν απλά επισκευάσουν την παλιά οθόνη αλλάζοντας το τροφοδοτικό. Πάντως εγώ θα φοβόμουν να δώσω 400V στην οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...