firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ο Antenna ενεργοποίησε την υπηρεσία WebTv στο http://www.antenna.gr/webtv/. Μου λέει όμως ότι το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο για την Ελλάδα. Κάτι πρόβλημα πρέπει να έχουν τα whois τους. Εκτός και αν είναι θέμα του O.T.E. Για κάντε και εσείς μια δοκιμή...
Antwni Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Πάντως εμένα παίζει κανονικά... Edit: Έπαιξε για λίγο και μετά σταμάτησε...
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 παιζει εδω http://www.antenna.gr/webtv/live αλλα αργει πολυ να ανοιξει
atrias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 το http://www.antenna.gr/webtv/live που έδωσε ο φίλος πιο πάνω δουλεύει μια χαρά σε μένα μισό Mbit περίπου τρώει με ποιότητα όχι και τόσο καλή αλλά μια χαρά για να δεις κάποια πράγματα χωρίς να κάνει κάθε τρεις και λίγο rebuffer. κάτι αντίστοιχο για mega δεν υπάρχει ε? γιατί δεν το πιάνω καλά το mega σπίτι
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 και σε μένα δουλεύει τέλεια με πολύ καλή ποιότητα αλλά εγώ star θέλω γιατί δεν το πιάνω καλά στο σπίτι
parsifal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλή κίνηση. Ε, καιρός δεν ήταν; Άντε και τα υπόλοιπα κανάλια σιγα-σιγά!
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Έκανα μια αλλαγή στην ip (router reset) και τώρα παίζει.
parsifal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δε μπορώ να καταλάβω πάντως αυτόν τον χαζό περιορισμό με το IP geolocating. Άντε, για πρόσβαση σε Hulu (ή και απευθείας στα sites μεγάλων αμερικανικών networks) το καταλαβαίνω, διαφυλάττουν τρόπον τινά επιχειρηματικές/διαφημιστικές/κλπ συμφωνίες και συμφέροντα πολλών πολλών $$$ με το να μη δίνουν πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο. Α, γλυτώνουν και πολύτιμο bandwidth, καθώς μιλάμε για προϊόν που δυνητικά θα μπορούσε να καταναλωθεί από εκατομμύρια αγγλομαθείς ανά την υφήλιο. Ο ANT1 ή και οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κανάλι μελλοντικά, έναντι τίνων προστατεύεται με αυτόν τον τρόπο; Μερικών εκατοντάδων hits ημερησίως από Έλληνες της διασποράς...;
spartacus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 εξακολουθεί να μην παίζει, εκανα restart στο ruter μου έδωσε άλλη ip απο αυτήν που είχα, παρόλαυτά δεν παίζει λες και ειμαι εκτός ελλάδος, αν δεν φταίει η otenet τότε ας το βάλουν το web tv εκεί που πρέπει
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όχι, έκανα λάθος δεν παίζει. Αυτό που είδα αρχικά ήταν μία διαφήμιση παίζει αρχικά και νόμιζα ότι είναι το κανονικό πρόγραμμα. Πάλι μου λέει ότι είναι διαθέσιμο μόνο για την Ελλάδα.
gfilippas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όχι, έκανα λάθος δεν παίζει. Αυτό που είδα αρχικά ήταν μία διαφήμιση παίζει αρχικά και νόμιζα ότι είναι το κανονικό πρόγραμμα. Πάλι μου λέει ότι είναι διαθέσιμο μόνο για την Ελλάδα. Ακριβώς αυτό.
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Το streaming το κάνει η HOL. Οπότε μπορεί να είναι και επίτηδες για τους συνδρομητές του ΟΤΕ, OTEnet. :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.