Προς το περιεχόμενο

Antenna web tv.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Antenna ενεργοποίησε την υπηρεσία WebTv στο http://www.antenna.gr/webtv/. Μου λέει όμως ότι το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο για την Ελλάδα. Κάτι πρόβλημα πρέπει να έχουν τα whois τους. Εκτός και αν είναι θέμα του O.T.E.

Για κάντε και εσείς μια δοκιμή...

Δημοσ.

το http://www.antenna.gr/webtv/live που έδωσε ο φίλος πιο πάνω δουλεύει μια χαρά σε μένα

μισό Mbit περίπου τρώει με ποιότητα όχι και τόσο καλή αλλά μια χαρά για να δεις κάποια πράγματα χωρίς να κάνει κάθε τρεις και λίγο rebuffer.

κάτι αντίστοιχο για mega δεν υπάρχει ε? γιατί δεν το πιάνω καλά το mega σπίτι

Δημοσ.

και σε μένα δουλεύει τέλεια με πολύ καλή ποιότητα αλλά εγώ star θέλω γιατί δεν το πιάνω καλά στο σπίτι :(

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω πάντως αυτόν τον χαζό περιορισμό με το IP geolocating. Άντε, για πρόσβαση σε Hulu (ή και απευθείας στα sites μεγάλων αμερικανικών networks) το καταλαβαίνω, διαφυλάττουν τρόπον τινά επιχειρηματικές/διαφημιστικές/κλπ συμφωνίες και συμφέροντα πολλών πολλών $$$ με το να μη δίνουν πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο. Α, γλυτώνουν και πολύτιμο bandwidth, καθώς μιλάμε για προϊόν που δυνητικά θα μπορούσε να καταναλωθεί από εκατομμύρια αγγλομαθείς ανά την υφήλιο. Ο ANT1 ή και οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κανάλι μελλοντικά, έναντι τίνων προστατεύεται με αυτόν τον τρόπο; Μερικών εκατοντάδων hits ημερησίως από Έλληνες της διασποράς...; :rolleyes:

Δημοσ.

εξακολουθεί να μην παίζει, εκανα restart στο ruter μου έδωσε άλλη ip απο αυτήν που είχα, παρόλαυτά δεν παίζει λες και ειμαι εκτός ελλάδος, αν δεν φταίει η otenet τότε ας το βάλουν το web tv εκεί που πρέπει

Δημοσ.

Όχι, έκανα λάθος δεν παίζει. Αυτό που είδα αρχικά ήταν μία διαφήμιση παίζει αρχικά και νόμιζα ότι είναι το κανονικό πρόγραμμα.

Πάλι μου λέει ότι είναι διαθέσιμο μόνο για την Ελλάδα.

Δημοσ.
Όχι, έκανα λάθος δεν παίζει. Αυτό που είδα αρχικά ήταν μία διαφήμιση παίζει αρχικά και νόμιζα ότι είναι το κανονικό πρόγραμμα.

Πάλι μου λέει ότι είναι διαθέσιμο μόνο για την Ελλάδα.

Ακριβώς αυτό. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...