leonidas112 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ψάχνω για ένα πρόγραμμα ocr καλό, στο οποίο να του δίνεις κάποια folder να σκανάρει, που περιέχουν .png αρχεία με text. Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, ποιό είναι το πιο καλό για τέτοια δουλειά, αν έχετε υπόψη; thanks
accipio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δες το ABBYY Finereader, είναι μάλλον το καλύτερο.
leonidas112 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 το ξέρω, δοκίμασα και την τελευταία έκδοσή του μετά το μήνυμά σου, αλλά δεν έχει τη λειτουργία να διαβάσει ένα folder γεμάτο με .png και να τα βγάλει σε κείμενο.
accipio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Κι όμως γίνεται. Εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 8. Όταν λοιπόν ανοίγουμε το FR, αριστερά βρίσκεται η στήλη Batch. Εκεί μπορείς να σύρεις και να αφήσεις (drag & drop) είτε έναν φάκελο με αρχεία εικόνας είτε τα ίδια τα αρχεία. Οι εικόνες θα εισαχθούν με τη σειρά και το μόνο που μένει είναι η αυτόματη αναγνώρισή τους με τη λειτουργία Read All Pages.
gogus_elis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Ψάχνω για OCR Ελληνικά (κάποιο software).Μέσα από το παρόν forum ,βρήκα το 'Abby fine reader' ,όμως όταν ανοίξεις την εν λόγω ιστοσελίδα βλέπεις : 'the best OCR software for Mac' (?) .Εγώ όμως θέλω κάτι αντίστοιχο γιά Windows .Γνωρίζει κανείς την απάντηση ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . 'gogus_elis'
accipio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Το Finereader φυσικά υποστηρίζει Windows, αυτό έλειπε. Μήπως να το κοιτάξεις καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.