pavlos77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Σχεδόν κάθε φορά που τερματίζω ένα παιχνίδι για να επιστρέψω στην επιφάνεια εργασιάς μου λεει πως δεν ανταποκρίνεται και πρέπει να κάνω restart τον explorer και μετά πρέπει να κάνω αποσύνδεση γιατί κάτω στο tray δεν δείχνει τα προγράμματα που έτρεχα πριν αλλά στην ουσία αυτά λειτουργούν...Σας έχει συμβεί εσάς? Αν ναι, τι κάνατε?
tritonas00 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Οχι δεν μου εχει συμβει...αλλα παιζει καποια ασυμβατοτητα του παιχνιδιου με τα 7.Ποιο ειναι το παιχνιδι? ή το κανει σε ολα τα παιχνιδια?
pavlos77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Κοίταξε δεν το έχω παρατηρήσει σε όλα, αλλά σε όσα εχω εγκαταστημένα το κάνει αλλα όχι πάντα...Ας πούμε στο Prototype το κάνει συνέχεια αλλά στο pro ή στο μανατζερ το κάνει περιστατικά.-
tritonas00 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Mηπως οταν κλεινει το παιχνιδι θελει να γραψει καπου και δεν εχει δικαιωματα...?Σε τετοιες περιπτωσεις περνω full ownership τω φακελων του παιχνιδιου(program files και λοιπα..)Ποτε δεν ξερεις..Τρεχτο και με καποια συμβατοτητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.