Προς το περιεχόμενο

Aπόσυρση - Εφαρμογή μέτρου / Διαδικασία

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
o κεφαλαιοκράτης, έχει εργοστάσιο. Το εργοστάσιο, παράγει περισσότερους ρύπους από το σαραβαλάκι. Ο κεφαλαιοκράτης, μπορεί να δώσει κάποια από τα κέρδη του για να κάνει τα φουγάρα πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Ο εργαζόμενος, δύσκολα. Αλλά ναι, στα βόρεια προάστια, είμαστε όλοι "ψευτο"οικολόγοι

Φαντάζομαι αυτά τα προϊόντα που παράγουν τα εργοστάσια τα καταναλώνει ο κεφαλαιοκράτης μόνο. Και φυσικά αν τα εργοστάσια τα κατείχε ένας δυο εκατό εργαζόμενοι αυτόματα θα έβγαζε αιθέρια έλαια αντί για ντουμάνι.

Όπως γαμάτα διατυπώθηκε:

-Αλτ! Τις ει;

-Η Λογική

μπαμ

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας και παλι αδερφια

Επειτα απο ΑΠΕΙΡΕΣ προσπαθειες να με κανουν φονια στο υπουργειο μεταφορων,καταφερα και πηρα τη διαπιστευση καταστροφης του οχηματοοοος...

Λεφτα ομως τπτ.Ειμαστε καμια βδομαδα.Ειπανε οτι θα γινει καποια(!!!!)καταθεση στη τραπεζα...Εχει παρει κανενα παλικαρι χρηματα(κανας γνωστος του?).

ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ βασικα;Διοτι εχω κανει παραγγελια για αμαξι με τη προυποθεση οτι τα λεφτα για το αμαξι θα τα παρω(και ναι...ο καλος ΜΛΚΣ ο Ελληνας εχει σκασει και μια προκαταβολα 3 χηνες επειδη τα εχει και μπολικα).

• Moderators
Δημοσ.

Χρηματα δεν υπαρχουν και δε βλεπω να υπαρχουν συντομα.

Ευτυχως εγω (ε, χορηγησε κι ο πατερας κατι τις... :P) το νεο το αποπληρωσα χωρις να εχω αναγκη το διχιλιαρο, γιατι σωθηκαμε...

Παντως η ολη διαδικασια (εκτος απο τα λεφτα), σε εμενα διηρκεσε περιπου 1 μηνα και ολοκληρωθηκε απροβληματιστα.

• 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Εδω ακομα τιποτα.

Βεβαια δεν ειπαν ποτε "σου δινουμε 2 χιλιαρικα". Ειπαν "οικονομικο κινητρο" 2 χιλιαρικα.

Συμψηφισμος με την εφορια θα γινει. Νομιζω παντως οτι σε αυτους που δε χρωστανε στην εφορια, εχουν ηδη αρχισει και καταβαλλονται τα χρηματα.

Δημοσ.
Το επαναφερω...Ρε παιδια,συνανθρωποι μου.

ΕΝΑΝ ψαχνω απο εμας να εχει παρει λεφτα.

Μην ειμαι μονος και ερημος.

Eχεις παρει λεφτα δηλαδη?

Πριν ποσο καιρο στα εβαλαν?

Ειναι 1000 η εχεις παρει και τα λεφτα για την αγορα καινουργιου αυτοκινητου?

Εγω τιποτα ακομα

Εδω ακομα τιποτα.

Βεβαια δεν ειπαν ποτε "σου δινουμε 2 χιλιαρικα". Ειπαν "οικονομικο κινητρο" 2 χιλιαρικα.

Συμψηφισμος με την εφορια θα γινει. Νομιζω παντως οτι σε αυτους που δε χρωστανε στην εφορια, εχουν ηδη αρχισει και καταβαλλονται τα χρηματα.

Καλα αυτο ειναι λογικο , ετσι και χρωσταγες πχ στην εφορια θα στα επερναν απο τα λεφτα της αποσυρσης

Δημοσ.
Eχεις παρει λεφτα δηλαδη?

Πριν ποσο καιρο στα εβαλαν?

Ειναι 1000 η εχεις παρει και τα λεφτα για την αγορα καινουργιου αυτοκινητου?

Εγω τιποτα ακομα

Καλα αυτο ειναι λογικο , ετσι και χρωσταγες πχ στην εφορια θα στα επερναν απο τα λεφτα της αποσυρσης

Βασικα ουτε και αυτος εχει παρει...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και ξεθάβω το τόπικ για τυχόν πρόοδο πάνω στο θέμα... Κάπου είχα διαβάσει ότι θα έχουμε εξελίξεις μέσα Μαίου αλλά κοντέβει να τελειώσει ο μήνας και δεν έχει πάρει κάτι το αυτί μου. Θα μου πείτε βέβαια, εδώ ο κόσμος καίγεται (ΔΝΤ) και εσύ περιμένεις να πάρεις λεφτά... Ε τι να κάνω, έχω μάθει να είμαι αισιόδοξος στη ζωή μου! Όχι τίποτα άλλο, αλλά διακοπές έρχονται και σκεφτόμασταν να φύγουμε προς τα έξω... Και αυτά τα 2500 ίσως κρίνουν και το προορισμό (άλλα λεφτά θές για Ταιλάνδη και άλλα για Τουρκία). :P

Δημοσ.

Σήμερα ο Αυτιάς είχε βάλει έναν τίτλο ότι τέλος τα λεφτά για την απόσυρση. Κάπου αλλού διάβαζα ότι σε κάποια μέρη τα έχουν πάρει ή τα δίνουν. Στην Αττική τι γίνεται ?? Τελικά τι γίνεται ??

Αν γνωρίζει κάποιος νομικός : μπορεί να γίνει, στέκει ?, μια διεκδίκηση, ομαδικά, από το δημόσιο, των χρημάτων αυτών και ίσως με τόκο ??

Γιατί δεν πάει άλλο βρε παιδιά. Είπαμε, να συνεισφέρουμε αλλά αυτοί το έχουν ξεφτιλίσει.

Δεν φτάνουν οι κρατήσεις, οι αυξήσεις, θέλουν τώρα και τα 2 χιλιάρικα.

Όχι ρε φίλε. Χρεωθήκαμε σε δύσκολους καιρούς υπολογίζοντας πάντα και την επιστροφή αυτών των χρημάτων. Μήπως ήρθε ή ώρα για μια κινητοποίηση ? όπως βομβαρδισμός των blogs και των καναλιών με το θέμα ??

Δημοσ.

Κρατάω μια επιφύλαξη στα γραφόμενα γιατί τους μισούς του ειδοποίησε η εφορία να πάνε να πληρωθούν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και στους άλλους μισούς πιστώθηκαν οι λογαριασμοί φίλων τους, γονιών τους κλπ.

Μακάρι να κάνω λάθος. Πάντως για Αττική δεν ακούστηκε τίποτε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε γινεται να μη δωθουν τα λεφτα...Υπηρχαν μαντρες που για να εχουν ρευστο εδωσαν αμαξια που ειχαν σε χειροτερη τιμη απ'αυτη που πουλουσαν.

Αδιανοητο.

Ακομα τπτ.Και εχω καταθεσει και ολα τα χαρτια για να παρω και το μπονους...ΑΚομα παντως τπτ.

Ελλαδουμπα με τις τρελες ταχυτητες σου(αν ηταν για κανενα ακετακτο φορο θα σου λεγα εγω...Ακομα και αναδρομικα).

Δημοσ.

NΑΙ μας ηρθαν τα 1800...

Ρωτησα τους γονεις και ειπαν καταθεση.

Αντε τωρα να περιμενω το δικο μου 1000ρικακι απο την αγορα νεου αμαξιου

Δημοσ.

Λοιπόν... αποσυρόμενος και εγώ από το θέμα να σας πω ότι το πρώτο χιλιάρικο το εισέπραξα σήμερα. Ανήκω στην εφορία Γαλατσίου, στο ταμείο έχουν λίστες με τα ονόματα, με την ταυτότητα και τα πήρα. (Αν έχει σημασία να πω ότι δεν είχα βάλει ΙΒΑΝ αλλά απλό αριθμό λογαριασμού στην αίτηση).

Περιμένοντας τώρα για τη δεύτερη χήνα....

Δημοσ.

Tα οποια και εμαθα θα αργησουν

Μεσα στο καλοκαιρι θα ερθουν κλιμακια ΔΝΤ και ΕΕ για να δουν τα χαμπερια μας.

Θελουν οι παντοκρατορες να εχουν χρηματα.Εκτος απ'αυτο εχει βγει φημες για εκλογες το Φθινωπορο.Τι καλυτερο απο το να μοιρασει 1000€ τοτε;

Οποτε καλα μας κουραγια για εμας που τα περιμεναμε για διακοπες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...