Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Οχι, δε καταλαβες. Σημερα το περιμενω εννοω οτι το πληρωσα και απλα θα το εχω εδω απ εξω και θα το κοιταω μεχρι να ολοκληρωθει η αποσυρση του αλλουνου (και αρα να γινουν οι απαραιτητες διεργασιες για το δευτερο χιλιαρικο). Αλλιως δευτερο χιλιαρικο γιοκ, το γνωριζω αυτο
massimo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το δικό μου το έδωσα για απόσυρση στις 6/10. Σήμερα, 21/10, στο site της ΕΔΟΕ αναφέρει πως στις 16/10 εκδόθηκε το πιστ. καταστροφής (μέχρι χθες έλεγε απλώς πως είχαν σταλεί οι πινακίδες στο Υπ. Συγκοινωνιών). Στο μεταξύ ακόμα περιμένω να παραλάβω αυτό το πιστοποιητικό... Συνεπώς, αν βιάζεστε να πάρετε το νέο αυτοκίνητο, ατυχήσατε... ;-) την ιδια ημερομηνία το παρεδωσα και γω,με την ίδια ημερομηνία 16/10 εκδοσης του πιστοποιητικου καταστροφής.Η μονη διαφορα ειναι ότι απο το κεντρο συλλογής μου είπαν οτι θα πάω απο κει να παραλάβω κατευθείαν το πιστοποιητικό οριστικής διαγραφής. Υπάρχει καμια αλλαγή επίσημη μήπως για το οικονομικό κίνητρο αγορας νέου γιατι όλο και κατι ακούγεται στα καναλια...
imr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγω το αποσυρα την δευτερα, αλλα και σε μενα ειπαν να περασω απο εκει να το παρω ΝΑ κανω μια ερωτηση, επειδη μολις ανακαλυψα το site ενημερωνετε αμεσως για τα σταδια διαγραφης? σε ποσο καιρο να περιμενω να εχουν κατατεθει οι πινακιδες?
The_Judas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εχω πάρει το πιστοποιητικό αλλά η εφορία μου είπε οτι ακόμη δεν δίνει τα χρήματα επειδή "δεν έχουν μπει στο σύστημα τους".
Noobios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον εγω πηγα το δικο μου 02/10 και παρελαβα τα χαρτια σπιτι με κουριερ χθες στις 20/10. Τηλεφωνα δεν σηκωνε κανεις..απλα περιμενα. Τωρα λεει πρεπει να περιμενω περιπου 3 μερες πριν παω στο Υπουργειο να παρω την διαγραφη του οχηματος. Το θεμα ειναι οτι οντως χρηματα δεν παιρνει κανεις ακομα. Ολα καλα με τις διαδικασιες αποσυρσης αλλα στις εφοριες δεν τους εχει ερθει ακομα εγκυκλιος απο ποιο κονδυλιο θα πληρωνουν αυτα τα χρηματα. Οποτε ειμαστε σε αναμονη ακομα για αυτο. Προσωπικα, δεν με νοιαζει ποτε θα τα παρω αρκει να ολοκληρωθει η διαδικασια και να παρω το καινουριο. Επισης, η αλλη απορια που ειχα ειναι οτι εχουμε και ενα του '98 1400 κυβ.εκ. αλλα ακουγονται διαφορα τωρα οτι δεν θα ισχυουν τα ποσα που παιρνεις απο την αποσυρση και την αγορα καινουριου..δηλαδη θα μειωθουν. Το θεμα ειναι οτι προς το παρον εχουμε μεινει με ενα αμαξι και δεν με βλεπω να προλαβαινω να στειλω και αυτο πριν γινουν ανακοινωσεις για μειωσεις στις επιδοτησεις. Με το σκεπτικο φυσικα οτι οτιδηποτε αλλαγες ανακοινωθουν δεν θα εχουν αναδρομικο χαρακτηρα...δηλαδη οποιος το εχει ηδη παραδωσει θα ισχυουν τα παλια ποσα. Τελοσπαντων, δεν μπορω να βρω ακρη με το συγκεκριμενο θεμα με τα λιγα κυβικα. Ελπιζω, να μην το αλλαξουν γιατι ειμαι οριακα για πρεσα και πουλημα..μια η αλλη βγαινει απλα δεν εχεις τον μπελα της αγγελιας.
shadowfax-1- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Σημερα στο Νεωνακη(τελος αττικης οδου Ασπροπυργου)δεχονταν(και απο τουδε και στο εξης)ΜΟΝΟ με ραντεβου.Στα οινοφυτα ειχε το Σαββατο στον Ασπροπυργο εχει για 13/11(!!!!!). Θεικα ακουσματα..."Δε θα παρετε το 2ο 1000ρικο επειδη το αμαξι ειναι >2000 κυβικα","θα παρετε 1000€ μετρητα και τα υπολοιπα σε καρτες του ΟΑΣΑ","θα παρετε τα χρηματα ΜΕΤΑ την αλλαγη του ετους και την καταβολη(αμπΖ)του ΦΠΑ στις εφοριες". Εγω παντως σημερα παρεδωσα την 2.3liτρη AMG του 89 του μπαμπα...Περιμενω τα 2800€ και ΟΤΑΝ ερθουν πιθανοτατα θα ειναι ταυτοχρονη και η αφιξη οποιουδηποτε ετοιμοπαραδουτου Opel. ΥΓ:Τελικα πηγα λιγο πιο κατω στην Αντιμετ πλας χωρις κανενα προβλημα και χωρις ραντεβου και το εδωσα. ΥΓ:ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ στο Νεωνακη.Νταξ μου αραδιασανε βεβαια και καποια υπερβολικα(ΙΜΗΟ)"δε μπορουμε να δεχομαστε πλεον χωρις ραντεβου","εγω εφυγ χτες στις 8 και ειμαι εδω σημερα απο τις 4"(το παραχεσε αυτη )και κατι τετοια,αλλα πραγματικα εκαναν προσπαθειες(επειδη αρλουμπιασα και 1-2 μλκιες του στυλ"ειχα ερθει πριν 4 μερες με το κολητο,το παρατησαμε χωρις ραντεβου σε 15λεπτα και σας ειχα ρωτησει αν χρειαζεται ραντεβου κτλ καραγκιοζιλιστικα που θα ελεγε ενας (νεο)Ελληνας που ανυπομονει να παρει τα λεφτα της αποσυρσης). ΥΓ:Τα ποσα εχουν ανακοινωθει στο ΦΕΚ...Αμα θελουν στη νεα κυβερνηση απανοτες μυνησεις μπορουν να αλλαξουν τα χρηματα-ποσα της αποσυρσης.
georgeadams Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Για όσους έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία δεν θα αλλάξουν τα ποσά. ΑΝ βγει νέος νόμος που θα αλλάζει τη διαδικασία ή/και τα ποσά της απόσυρσης, θα επηρεάσει όσους πάνε για απόσυρση ΜΕΤΑ την ψήφισή του.
imr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ΠΑιδια επειδη μεσα σε εναν μηνα περιμενω το καινουργιο αμαξακι, να κανω μια ερωτηση Το πρωτο χιλιαρικο ποτε το παιρνω? Απο την εφορια και αυτο? Να πω οτι δεν με ενδιαφερει ποτε θα παρω τα λεφτα, αρκει να τα παρω, δηλαδη οταν παρω το πιστοποιητικο διαγραφης μπορω αμεσα να προχωρησω σε αδεια για το καινουργιο αυτοκινητο?
Innersense Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τέλος; Έλεος! Καταργείται χωρίς ούτε ένας να έχει πάρει ακόμα τα λεφτά του; Δηλαδή έπρεπε να το ρισκάρουμε και να παίξουμε λόττο αυτές τις 30-40 μέρες που κράτησε; Έλεος ρε παιδιά, σε τι χώρα ζούμε;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι καταργηθηκε το μετρο. Τα "πρασινα" τελη ομως οχι! Οσοι πηγαν τα αυτοκινητα τους για αποσυρση δικαιουνται την αποζημιωση συμφωνα με το νομο Σουφλια. Εγω κινηθηκα εκ του ασφαλους, πηγα (μαζι με τον πατερα μου, στον οποιο ανηκει) το ενα απο τα 2 αυτοκινητα "του σπιτιου" για αποσυρση. Το αλλο το αφησαμε "για μετα", αλλα μαλλον τελικα θα το αφησουμε "μεχρι να ψοφησει" Ελπιζω λεγοντας οτι οσοι απεσυραν μεχρι σημερα δικαιουνται αποζημιωσης, να εννοουν οσους τα πηγαν για αποσυρση και οχι οσους πηραν το χαρτι-πραξη διαγραφης γιατι θα ειναι εκτος απο αδικο και εντελως μη-λογικο. (Αφηστε που ελαχιστοι εχουν λαβει αυτο το χαρτι μεχρι στιγμης). Τελος, αυτο το ελεος που επιζητεις, μαλλον δε θα το βρεις στην Ελλαδα
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι καταργήθηκε το μέτρο. Αυτό σημαίνει αφερέγγυο κράτος και αυτό Τα "πρασινα" τελη ομως οχι! σημαίνει φοροεισπρακτικά μέτρα ...μαζί με την νέα αύξηση των έμμεσων φόρων κτλ. λουκούμι
Noobios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καταργηθηκε γιατι λεει η Ελλαδα δεν εχει παραγωγη αυτοκινητων και δεν θα βοηθησει ουτε την οικονομια ουτε το περιβαλλον το μετρο. Ακου μ#@$%$ τουμπανα που βρηκαν για δικαιολογια. Λες και δεν θα παιρνανε τον φορο απο τα καινουρια και δεν θα επωφελουνταν ο κλαδος των εμπορων αυτοκινητων που πασχει τρομερα απο την κριση. Αλλα αφου το ειπε η Μπιρμπιλη...ετσι θα ναι...
dk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εγω παντως εδωσα το 1 απο τα 2 πριν απο1 μηνα περιπου και περιμενω για να δουμε τελικα τι θα γινει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 εγω παντως εδωσα το 1 απο τα 2 πριν απο1 μηνα περιπου και περιμενω για να δουμε τελικα τι θα γινει θα τα παρεις τα λεφτα σου (καααααααααποια στιγμη), οπως κι εγω που το εδωσα πριν 2 εβδομαδες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:18 ---------- Αυτό σημαίνει αφερέγγυο κράτος και αυτό σημαίνει φοροεισπρακτικά μέτρα ...μαζί με την νέα αύξηση των έμμεσων φόρων κτλ. λουκούμι Προφανως. Αλλιως κινδυνευουμε με χρεωκοπια.
afentiko7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Εγώ που έχω μια μπέμπα 20ετίας που την πήρα 2 χιλιάρικα, γιατί θεωρούμε πιο γκαφράτος από κάποιον με ένα ματίζ που έδωσε 8-9 χιλιάρικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.