witty Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλημέρα, Έχω ένα Peugeot 106 και θέλω να το πουλήσω για να πάρω επιτέλους ένα καινούριο αυτοκίνητο μεγαλύτερου κυβισμού. Αρχικά είχα σκεφτεί να το βάλω σε αγγελίες, αλλά τελικά μάλλον η απόσυρση είναι ο καλύτερος τρόπος. Επειδή θέλω να έχω μια καλύτερη εικόνα : 1. Πότε ξεκινά η εφαρμογή του μέτρου της απόσυρσης? 2. Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος από την αρχή που θα αποσύρει το παλιό του για να πάρει την επιδότηση μέχρι το σημείο που θα πάει στην αντιπροσωπεία για να πάρει την επιπλέον επιδότηση? 3. Ποια είναι η συνολική διαδικασία, τα δικαιολογητικά και γενικά τι άλλο χρειάζεται να ληφθεί υπόψη για να μην υπάρχει περιττή ταλαιπωρία? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τα έχει αναλυτικά όλα εδώ: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92548.asp
witty Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ για το σύνδεσμο. Το μόνο που λείπει είναι το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία? Ή έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο?
panosno1com Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 νομιζω οτι ξεκιναει απο 1η σεπτεμβριου απ οτι λεγανε στα καναλια αρχες καλοκαιριου...τωρα.. :/
tolkki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πηγα σημερα σε επισημη αντιπροσωπεια της Peugeot για να ρωτησω για ενα αυτοκινητο. Αφου ρωτησα τιμες κτλ,τον ρωτησα πως παιρνω τα χρηματα απο την αποσυρση και απο τη ναγορα νεου αυτοκινητου και μου απαντησε πως "Δεν γνωριζουμε κατι γιατι δεν εχει υπογραφει κατι.Αν γινουν εκλογες τον Οκτωβρη το μετρο δεν θα ισχυσει" Πιασε το αυγο και κουρεψτο δηλαδη
witty Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 "Δεν γνωριζουμε κατι γιατι δεν εχει υπογραφει κατι.Αν γινουν εκλογες τον Οκτωβρη το μετρο δεν θα ισχυσει" Kαλημέρα, Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των εκλογών, σημαίνει ότι το μέτρο δε θα ισχύσει? Ή που μπορούμε να βρούμε έγκυρη ενημέρωση πέρα από τις αντιπροσωπείες?
SpY Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ μην περιμένετε απόσυρση από το κράτος και μην πάτε στις μεγάλες αντιπροσωπείες γιατί τα λεφτά που θα πάρεις είναι λίγα. Πάτε σε ιδιωτικά κέντρα απόσυρσης αμαξιών / απόσυρση μετάλλου, οπού πληρώνεστε με το πόσα κιλα σίδηρο έχει το αμάξι σας. Υπάρχουν τιμές δλδ κιλό/ευρώ είτε πας αμάξι είτε ψυγείο, είτε Τανκς δεν τους νοιάζει.
witty Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις να προτείνεις μερικά κέντρα απόσυρσης είτε αμαξιών είτε μετάλλου,ώστε να γίνει μία πρώτη επικοινωνία και να πάρουμε μία εικόνα τιμών?
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ψηφιστηκαν ουτε τα νεα τελη κυκλοφοριας ουτε η αποσυρση
imr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ισως και να ισχυσουν απο τωρα τελικα http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92644.asp
Bourdoulas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις να προτείνεις μερικά κέντρα απόσυρσης είτε αμαξιών είτε μετάλλου,ώστε να γίνει μία πρώτη επικοινωνία και να πάρουμε μία εικόνα τιμών? Γνωρίζει κανείς κάτι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Η βουλη διαλυθηκε, αρα το νομοσχεδιο δεν μπορει να ψηφιστει μεχρις ωτου γινουν εκλογες για να σχηματιστει νεα βουλη, αρα παραμενει στον αερα μεχρι νεωτερας. Φυσικα στον αερα παραμενει και το φοροεισπρακτικο μετρο με τα επιπλεον τελη κυκλοφοριας για τα αμαξια 5ετιας+, αυτο ειναι το ευχαριστο για 1000δες οδηγους. Πολυ φοβαμαι ομως οτι με τη νεα κυβερνηση -οποια κι αν ειναι αυτη- το φοροεισπρακτικο μετρο θα ενεργοποιηθει σιγουρα, ενω δεν ειμαι και πολυ βεβαιος για αυτο με την αποσυρση. edit: Διαβαζοντας το link του imr, εχω τις αμφιβολιες μου για τα παραπανω.
grigas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92644.asp
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92644.asp ηδη εχει γινει post. το #10 στο thread.
georgeadams Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ημερομηνία : 16-09-09 Κατατέθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την απόσυρση Εφτασε στην Προεδρία της Δημοκρατίας σήμερα το πρωί κι αφού εξετασθεί από τις νομικές υπηρεσίες θα υπογραφεί από τον Πρόεδρο. Εφτασε πριν από λίγο στην Προεδρία της Δημοκρατίας η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία προβλέπεται η νέα απόσυρση των ΙΧ. Με την ίδια Πράξη ρυθμίζονται επίσης τα νέα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία γίνονται ακριβότερα για τα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής προβλέπει την εξέταση της Πράξης από τη νομική υπηρεσία της Προεδρίας και κατόπιν την υπογραφή της από τον κ.Κ.Παπούλια. Πρακτικά αυτό συνεπάγεται ότι σε περίπου 48 ώρες από τώρα, η νέα απόσυσρη θα είναι νόμος του κράτους και θα ξεκινήσει η εφαρμογή της. Ηδη, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων δηλώνουν έτοιμες για να εξυπηρετήσουν το κοινό, καθώς, το περιεχόμενο της Πράξης ήταν γνωστό εδώ και καιρό, μετά τις σχετικές ανακοινώσεις που είχαν γίνει από το αρμόδιο υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ. πηγή: kathimerini.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.