dermitzos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Σίγουρα θα έχει ξαναναφερθεί αυτό το θέμα, αλλά αυτό που θέλω εγώ είναι άλλο. Έχω κάνει να ανοίγει ο υπολογιστής κάθε μέρα στις 07.00. Αλλα μου βγάζει και ότι πρέπει να μπει ο κωδικός κλπ κλπ. Γίνεται να παρακάμπψω αυτό χωρίς να βγάλω τον κωδικό, έτσι ώστε να γίνονται και όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες εργασίες;
ChangeAllNow Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Run -> cmd (αν vista ή 7 τότε Run as Administrator) -> control userpasswords2 -> διάλεξε τον χρήστη και επέλεξε να μην χρειάζεται ο χρήστης να δίνει κάθε φορά τον κωδικό και στο τέλος επιβεβαίωσε τον κωδικό του.
dermitzos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το βρήκα! Ευχαριστώ για την απάντηση!
ClockOrange Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το διόρθωσα και εγώ με τον τρόπου είπες.Πλεον όμως ο υπολογιστής μου ανοίγει σαν Admin και όχι με το user που έμπαινε πριν.πως το αλλάζω αυτό?
ChangeAllNow Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Το διόρθωσα και εγώ με τον τρόπου είπες.Πλεον όμως ο υπολογιστής μου ανοίγει σαν Admin και όχι με το user που έμπαινε πριν.πως το αλλάζω αυτό? Run -> cmd (αν vista ή 7 τότε Run as Administrator) -> control userpasswords2 -> διάλεξε τον χρήστη (που χρειάζεσαι, δηλαδή να τον κλικάρεις-να γίνει μπλέ) και επέλεξε να μην χρειάζεται ο χρήστης να δίνει κάθε φορά τον κωδικό και στο τέλος επιβεβαίωσε τον κωδικό του .
ClockOrange Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Done!και πριν κατι παρόμοιο έκανα αλλα δεν άλλαζε.Anyway όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.