Προς το περιεχόμενο

Μέγιστη ανάλυση του Geforce4 Ti 4200?

wolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω μια λίγο παλιά κάρτα, την Triplex Millenium Geforce4 Ti 4200 AGP 8x και αναρωτιέμαι ποια είναι η μέγιστη ανάλυση που μπορεί να σηκώσει. Σκοπεύω να αγοράσω μια καινούρια TFT οθόνη και οι αναλύσεις που με ενδιαφέρουν είναι 1920x1080 και 1680x1050. Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να με διαφωτίσει??? Υπάρχει μήπως κανένα προγραμματάκι που να σου δείχνει τη μέγιστη ανάλυση της κάρτας σου?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2048 x 1536

πηγή.

ειναι απλως από άλλο κατασκευαστή.Τα specs ομως ειναι τα ίδια για όλες τις κατασκευαστικές εταιρίες...

αν κ από ποιοτητα μην περιμένεις και πολλά,μίας κ φαντάζομαι πως η καρτα σου έχει την κλάσσική απαρχαιωμένη πλεον θύρα για οθόνη...:rolleyes:

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Οι θύρες που έχει είναι d-sub και dvi. Με την dvi πάλι χάλια θα είναι η ποιότητα λες?

Δημοσ.

υπέθεσα πως δεν θα χει dvi..;)

καλα θα στα δειχνει στην οθονη,δεν θα χεισ καποιο προβλημα.

Αυτο βέβαια εξαρταται απο τι χρηση θα κανεις στον υπολογιστη σου.

αν θες τα κλασσικα ιντερνετ,μουσικουλα,word δεν έχεις κατι να φοβασαι,

αλλα αν θες παιχνιδακια κ HD ταινίες,πες αντιο απο τωρα..:o

Δημοσ.

εχω και εγω το ιδιο προβλημα εχω μια παλια καρτα γραφικων nvidia geforce fx 5700le και ειδα οτι εχει μεγιστη αναλυση 2048 x 1536 και εχει και dvi εξοδο αξιζει να παρω μια οθονη στα 1080 ή οχι?

Δημοσ.
εχω και εγω το ιδιο προβλημα εχω μια παλια καρτα γραφικων nvidia geforce fx 5700le και ειδα οτι εχει μεγιστη αναλυση 2048 x 1536 και εχει και dvi εξοδο αξιζει να παρω μια οθονη στα 1080 ή οχι?

Tι να την κανεις την 1080p αν δεν βλεπεις HD ταινιες και αν δεν παιζεις παιχνιδια; Καλυτερα παρε μια 720p και μια καινουρια καρτα γραφικων. ;)

Δημοσ.
υπέθεσα πως δεν θα χει dvi..;)

καλα θα στα δειχνει στην οθονη,δεν θα χεισ καποιο προβλημα.

Αυτο βέβαια εξαρταται απο τι χρηση θα κανεις στον υπολογιστη σου.

αν θες τα κλασσικα ιντερνετ,μουσικουλα,word δεν έχεις κατι να φοβασαι,

αλλα αν θες παιχνιδακια κ HD ταινίες,πες αντιο απο τωρα..:o

Thanks man! ;)

Για τα κλασσικά προορίζεται, οπότε μια χαρά!

Δημοσ.

κοιτα να δεις εγω θελω να συνδεσω την οθονη με το παλιο pc για ιντερνετ , download και για διαβασμα -προγραμματισμο . η συνδεση θα γινει με vga μαλλον

και με ενα laptop Που εχω και θα το χρησιμοποιω για παιχνιδια , ταινιες διαβασμα και τα σχετικα . η συνδεση εδω μπορει να γινει με hdmi ή dvi το λαπτοπ εχει μια πολυκαρτα γραφικων πανω γιαυτο λεω να μν παρω καινουργια καρτα γραφικων στο παλιο pc ...

Δημοσ.

μπορεισ να μου προτεινεις μια οχι πολυ ακριβη γυρω στα 50 ευρω δν νομιζω οτι αξιζει να επενδυσω σε αυτο το pc γιαυτο στο λεω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...