Προς το περιεχόμενο

τι λειτουργικο?

borba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα μια καινουρια συνθεση pc απο πλαισιο και την περιμενω αλλα σκεφτομαι τι λειτουργικο να βαλω ειμαι αναμεσα σε xp 32 bit windows 7 32 - 64 bit .εσεις τι λετε .phenom 720 επεξεργαστης με ddr3 μνημες

Δημοσ.

Τα 7 τι εκδοσή είναι? Αν τα έχεις από κάνα msdn τότε βάλε αυτά.

Αλλιώς αν είναι να αγοράσεις πάρε vista 64 που λογικά θα έχεις και free upgrade σε 7.

Δημοσ.
ε οχι και XP
ναι αλλα γιατι οχι ?ειναι πιο γρηγορα τα 7αρια ,και αν ειναι ειναι πολυ λιγο και σε μερικες εφαρμογες τα xp ειναι πιο γρηγορα.βεβαια θα μου πεις τα 7αρια πι καινουρια και πιο εξελιγμενα , αλλα τα xp ειναι αξιοπιστα ,απλος θα ηθελα με επειχειριματα να μου λυσετε αυτο το δηλημα.
Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για σημερινό σύστημα, που έχει αρκετή ίσχυ για vista και 7, δεν αξλιζει να βάλεις XP...ελέος ποια με το "είναι πιο ελαφριά".

Τι να την κάνει την ελαφρότητα το κτήνος ο 8400 (...ας πούμε) με τα 4gb ram και τα ssd...

Δημοσ.
ναι αλλα γιατι οχι ?ειναι πιο γρηγορα τα 7αρια ,και αν ειναι ειναι πολυ λιγο και σε μερικες εφαρμογες τα xp ειναι πιο γρηγορα.βεβαια θα μου πεις τα 7αρια πι καινουρια και πιο εξελιγμενα , αλλα τα xp ειναι αξιοπιστα ,απλος θα ηθελα με επειχειριματα να μου λυσετε αυτο το δηλημα.

αν θες κατι πιο αξιοπιστο απο τα XP βαλε vista, εδω και 2.5 χρονια εχω βρει την υγειά μου καμια σχεση με ο,τι ακους. Τρεχουν αψογα δεν ασχολουμαι με format ουτε καν με defragment που κανουν αυτοματα. Επισης δεν ειναι δυνατον να βαλεις XP εν ετη 2009 που θες 1 χρονο για ενα search, ειδικα με τον ογκο των δεδομενων που εχουμε σημερα.

Τα XP δεν ειναι αξιοπιστα, απλα σου προσφερουν μια αισθηση ασφαλειας και οικειοτητας επειδη η microsoft τα ειχε 7 χρονια στο προσκηνιο .

Ολα τα υπολοιπα που γραφεις ειναι κοινοτυπιες και τα 98 ειναι πιο γρηγορα απο τα XP συμφωνα με αυτον τον τροπο σκεψης, η διαφορα ειναι στο Multitasking και στην ασφαλεια. Οποτε 7 που ειναι συμφωνα με τη λογικη καλυτερα απο τα vista μιας και στηριζονται και σε αυτα. Η σκεψη για XP ουτε καν θα επρεπε να επρεπε να υπαρχει

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

windows 7 με κλειστα τα ματια.

εχω περασει απ'ολα τα λειτουργικα και ειναι τα καλυτερα με διαφορα.

δεν υπαρχει κανενας λογος να μπλεκεις με upgrade.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...