zaharias13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλημέρα σε όλους θα ήθελα μια βοήθεια σας αν μπορείτε, αγόρασα ένα cd που είναι κλειδωμένο με laserlock και δεν μπορώ να το ακούσω στον υπολογιστή μου, μέσα το cd έχει ένα καρτελάκι που μου λέει αυτό: Για εκτέλεση στο PC συνδεθείτε στο >www.heedia.com/laserlock και ενεργοποιείστε με -------- και έχει ένα κωδικό εκεί και μόλις κατεβάζω το πρόγραμμα και περνάω τον κωδικό και μου βγάζει αυτό Wrong Code, καμιά ιδέα βρε παιδιά; Ευχαριστώ πολύ
accipio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό με τον λανθασμένο κωδικό, πάντως θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να κάνεις rip το cd στον σκληρό σου δίσκο με ένα πρόγραμμα όπως το Exact Audio Copy που τα "πάει καλά" με τις προστασίες των audio cd.
mireek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα βεβαιωθειτε οτι έχετε βάλει ολόκληρο τον κωδικό (12 ψηφία) και όχι πανω απο 2 φορες. ο κωδικός ειναι ενεργός για 2 χρήσεις. αν το πρόβλημα δεν έχει ληθεί στείλτε email στο [email protected] heedia team
SpY Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 κατέβασε το Protection ID v6.2.3 και δες τι version Laserlock έχει αρχικά και μέτα ψάξε για το LL32ICA v1.35
tarantules Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Και μετά σου λέει γιατί αυξάνεται η πειρατεία σε μουσική και ταινίες... Αφού δεν μας σέβονται οι εταιρίες με τις μαιμουδιές που κάνουν με τα προιόντα που πουλάνε, επόμενο δεν είναι? zaharias13 : Άμα θες να σου δώσω link να κατεβάσεις το CD να το έχεις , στείλε μου PM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.