ados Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 κανω επανεκινηση,παταω del και πηγαινω στο bios,βαζω να κανει boot απο cd και το αποθηκευω με f10. αφου κανει επανεκινηση (ενω εχω μεσα το dvd με τα windows7) δε μου βγαζει την επιλογη "press any key to boot from cd" αλλα λεει για μερικα δεπτερολεπτα boot from cd και με πηγαινει απο μονο του στο κανονικο μου το λογισμικο,χωρις να εχω επιλογες για format που θελω να κανω ξερει κανεις τι γινεται εδω?μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Eιναι σιγουρο πως μπορεις να κανεις boot απο το dvd?Το εχεις δοκιμασει σε αλλο pc?
ados Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ειναι η πρωτη μου φορα που κανω format δεν καταλαβα τι ενοεις,διαβασα πως ετσι γινεται,πως αλλιως μπορω να κανω format να τα σβησω ολα δηλαδη και να βαλω τα windows7
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Το ερωτημα μου ειναι αν απο το δισκακι που εχεις μπορει να γινει boot,ειναι με αλλα λογια bootable(και στην συνεχεια να κανεις το format οπως εχει διαβασει).Αν δεν μπορεις να κανεις boot απο το δισκακι,θα πρεπει να βρεις ενα αλλο για να κανεις την δουλεια σου.Δοκιμασε το σε καποιον αλλο υπολογιστη να δεις αν δουλευει.
ados Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 δηλαδη αν καταλαβα καλα,εγω για τη δουλεια που το θελω πρεπει να ειναι bootable το δισκακι μου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 δηλαδη αν καταλαβα καλα,εγω για τη δουλεια που το θελω πρεπει να ειναι bootable το δισκακι μου? Απαραιτητη προυποθεση 100% . Δοκιμασε το στο λειτουργικο που εχεις αν οταν το βαζεις στο drive του dvd κανει αυτοματη εκκινηση.Αν δεν κανει δεν μπορεις να κανεις και εγκατασταση. Ειναι το πρωτο που εκανα χθες που εβαλα τα 7 για να ξερω οτι το δισκακι ειναι ΟΚ.
ados Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 το δοκιμασα και μου ανοιγει την αυτοματη εκτελεση,επομενως δεν ειναι αυτο που θελω ετσι? να κοιταξω να βρω bootable ετσι? σας ευχαριστω
xolloth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 υπαρχει και η περιπτωση να ειναι fake το λειτουργικο που εχεις γραψει στο δισκακι,μου εχει συμβει παλαιοτερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 το δοκιμασα και μου ανοιγει την αυτοματη εκτελεση,επομενως δεν ειναι αυτο που θελω ετσι?να κοιταξω να βρω bootable ετσι? σας ευχαριστω Αφου ανοιγει στην αυτοματη εκτελεση μαλλον ειναι bootable αλλα εχει αλλο προβλημα.
xolloth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 αυτο που σουπα,δοκιμασε να γραψεις το λειτουργικο απο αλλη πηγη μηπως ειναι fake και γιαυτο δεν μπαινεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 αυτο που σουπα,δοκιμασε να γραψεις το λειτουργικο απο αλλη πηγη μηπως ειναι fake και γιαυτο δεν μπαινεις. Και σε πολυ χαμηλη ταχυτητα εγγραφης.Εγω το εγραψα σε 4χ .
ados Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 λοιπον το εκανα! σας ευχαριστω ολους και ειδικα gi0 και γιαννης platano τελικα εφταιγε το δισκακι οντως.. 1000 ευχαριστω
Bakxos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 καλησπερα. εχω και εγω το ιδιο προβλημα. και θελω να ρωτησω πως μπορω να κανω φορματ χωρις τον δισκο του windows. πρεπει να παρω καποιο προγραμμα οπως το partition magic ή γινεται μονο φορματ χωρις προγραμμα και χωρις δισκακι windows? δεν νομιζω. απο το bios υπαρχει καμια λυση?
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Προφανως εννοεις να κανεις φορματ το partition των windows ετσι? Μπορεις να κατεβασεις καποιο live cd linux-δωρεαν και νομιμα-και να κανεις format με τον ιδιο τροπο που θα εκανες και με το δισκακι των windows,boot απο το cd κλπ.
Bakxos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Προφανως εννοεις να κανεις φορματ το partition των windows ετσι?Μπορεις να κατεβασεις καποιο live cd linux-δωρεαν και νομιμα-και να κανεις format με τον ιδιο τροπο που θα εκανες και με το δισκακι των windows,boot απο το cd κλπ. αυτο εννοω γιατι τωρα μου κανε την εγκατασταση των 7 αλλα δεν κανει φορματ αφου δεν κανει boot απο cd και οταν κανει φορτωνει απ'ευθειας τα windows 7. σε ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.