MeTaXaS4 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 και πάλι , μ φαίνεται ότι είναι ένα απλώς template, προτιμάω αν και βρίσκω κάποια template να τα αλλάζω λίγο...να μπαίνω μέσα στον κώδικα..πάντως καλή επιτυχία να έχεις..
ArchmageGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Mποριτε να μου προτινετε τροπους για να βρω members ??
giorgos147 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Mποριτε να μου προτινετε τροπους για να βρω members ?? Ανανέωση στο υλικό σου...Και... Δουλειά. Εγώ ένα χρόνο τώρα δε μπορώ να κάνω τίποτα.
computeras13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχάς να σου πω ένα λάθος το οποίο βλέπω σε πολλά καινούρια forum. Μιας και έχεις καινούριο forum καλό είναι να μην έχεις τόσες πολλές ενότητες. Είναι αρχή ακόμα. Όταν θα αρχίσεις να έχεις κίνηση και δημιουργηθεί η ανάγκη διαφοροποίησης τότε θα πρέπει κατ εμέ να "σπάσεις" σε περισσότερες ενότητες. Όταν έχεις πολλές ενότητες αρχικά και ελάχιστο κόσμο δείχνει άδεια η σελίδα άρα δεν προσελκύει κόσμο... Επιπλέον για να μαζέψεις κόσμο, θέλεις δουλειά! Να ψάχνεσαι, να βάζεις άρθρα, ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει γενικώς να κατασταλάξεις και στο είδος του forum σου. Με φιλική διάθεση πάντα, Γιώργος.
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Άκυρο! Νόμιζα οτι απαντούσα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2871678#post2871678 Ρε, δε πάμε καλά
ArchmageGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Εκανα μια μεγαλη προσπαθεια και καταφερα να βρω μερικα μελλοι αλλλa i will keep trying
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.