Προς το περιεχόμενο

Πως Μπορω να κανω κανονικο φορυμ

ArchmageGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδες επιτα απο χρονια που χρησιμοποιο Free-forums κλπ θελω να κανω ενα που να μπορω να το κανω οπως θελω και να εχο ενα φρεε web server αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως πρεπει να κανω μποριτε να μου πιτε καπιο link με καπιο guide για το πως μπορω να κανω ενα forum με Vbanced vBulletin phpBB κλπ

Δημοσ.

Μερικοι free servers εχουν αυτοματη εγκατασταση forums απο οτι θυμαμαι μεσω του fantastico, δοκιμασε αυτο για αρχη.

Δημοσ.

Reputation Reputation Reputation! Σταμάτα να επαναλαμβάνεις το λάθος και μάθε το σωστό !

Για να βάλεις vBulletin, IPB, ... πρέπει να πληρώσεις.

Για να βάλεις phpBB, SMF, ... δεν πρέπει να πληρώσεις.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Ότι και να διαλέξεις, θα είναι μόνο η βασική του έκδοση. Από 'κει και πέρα θα πρέπει να ψάξεις για τα mod/plugins που θέλεις και να τα βάλεις μόνος σου. Στην καλύτερη θα παίζουν μια χαρά, στην χειρότερη ο κώδικας θα θέλει κάμποση τροποποίηση.

Προτού διαλέξεις μπορείς να δεις τι mod/plugins έχει το καθένα και πιο σε καλύπτει. Άμα δεν κουραστείς και λιγάκι δεν έχει forum της προκοπής.

Δημοσ.
Reputation Reputaion Reputation! Σταμάτα να επαναλαμβάνεις το λάθος και μάθε το σωστό !

χε..ειρωνεία...

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ για free server τον freehostia.com και από εκεί κατεβάζω και βάζω μέσω ftp το κομμάτι του phpbb Και μετά κάνω ότι θέλω εγώ..καταλαβαίνεις τι εννοώ;;

Δημοσ.

Μα δεν έχεις φτιάξει κάτι....απλώς πήρες το πακέτο το έβαλες , έβαλες ένα template Και ένα δικό σ logo..δεν μπορώ να πω καλή δουλειά μιας και δεν έχεις κάνει τπτ.πάντως καλή επιτυχία να έχει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...