giwrgos_p Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Γεια σας, εχω αλλαξει τρεις εταιριες τηλεπικοινωνιων (Altec, Tellas, Forthnet) Τωρα ειμαι στην Forthnet αλλα εχω το εξης προβλημα αποσυνδεεται συνεχως το ιντερνετ εδω και 3 εβδομαδες που εχω ιντερνετ σε αυτην την εταιρια. Ετσι λοιπον αφου συνεχως τους εκανα παραπονα αλλα δεν δινουν λυση στο προβλημα αποφασησα να αλλαξω εταιρια. Μπορειτε να μου προτηνετε καποια εταιρια? *Στην Forthnet μου λενε οτι πιανω 15Mbps αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια. Σκεφτομαι να βαλω τα 6Μbps της HOL αλλα ποσα θα πιανω? Εφοσον στην Forthnet exv 24Μbps συνδεση και πιανω τα "15" στην Hol αν κανω συνδεση 6 Mbps θα πιανω ενα? Οποιος μπορει ας με βοηθησει.Ευχαριστω ρκ των προτερων.
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μήπως το πρόβλημα δεν είναι δικό τους αλλά δικό σου; Είσαι σίγουρος ότι όλα είναι οκ; Επίσης, γιατί δεν είναι αλήθεια ότι πιάνεις 15Mbps; Το έλεγξες με downloads και διαπίστωσες ότι δεν ισχύει; Δεν έχεις 24άρα, η forthnet υποστηρίζει πως δίνει dsl έως 24 (μεγάλη ιστορία).
koumos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Επισης αν ειναι το προβλημα σου οι αποσυνδεσεις μαλλον πρεπει να σιγουρευτεις οτι δε φταιει το ρουτερ πρωτα και εν αναγκη να παρεις ενα πιο σταθερο ρουτερ για τη γραμμη σου. Πιο εχεις?
TziniX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 βάλε con-x και πάρε ένα πολύ καλό router τελευταίας τεχνολογίας γιατί χρειάζονται αυτά
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αν το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει εταιρία γιατί να βάλει Conn-x;
TziniX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 απλά επειδή είναι κάπως καλύτερη,το ξέρω γιατί είχα και forthnet κάποτε και επειδή κλέβουν ταχύτητες όπως λέει και δεν εξυπηρετούνε καλά... αν επιλυθεί όμως εντάξει πιθανόν να έχει και το router πρόβλημα ή οι ρυθμίσεις
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τι εννοείς όμως με το "κλέβουν ταχύτητες"; Κάνοντας αίτηση στη forthnet ήξερα πως θα είχα internet με ταχύτητα έως 24. Θα μπορούσα να πιάσω 24 (λέμε τώρα), θα μπορούσα να πιάσω και 10. Τώρα αν ο άλλος μένει σε μέρος που δεν είναι εφικτό να πιάσεις 24 και θεωρεί ότι τον εξαπάτησαν...
TziniX Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τι εννοείς όμως με το "κλέβουν ταχύτητες"; Κάνοντας αίτηση στη forthnet ήξερα πως θα είχα internet με ταχύτητα έως 24. Θα μπορούσα να πιάσω 24 (λέμε τώρα), θα μπορούσα να πιάσω και 10. Τώρα αν ο άλλος μένει σε μέρος που δεν είναι εφικτό να πιάσεις 24 και θεωρεί ότι τον εξαπάτησαν... να για παράδειγμα εγώ είχα βάλει οχτώ από forthnet(εδώ πιάνει μλεχρι 16) και τον δεύτερο μήνα δεν έπιανα ούτε τέσσερα,τσεκαρισμένο....
giwrgos_p Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καταρχην ευχαριστω που ενδιαφερεστε. Επειδη πιστευα οτι εφτεγε το modem αγορασα αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616375 Δεν πιστευω οτι πιανω 15Mbps επειδη πολλες φορες κανει πολυ ωρα να αλλαξει σελιδα στο ιντερνετ. Καθως επισεις οταν εχω ανοιχτο το utorrent χανει πολλες φορες ταχυτητα.(οχι παντα, ξερω οτι το utorrent μπορει να κοβει καποια ταχυτητα αλλα αν ηταν δεν θα κοβοταν συνεχως η ταχυτητα οταν το ειχα ανοιχτο?)
koumos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δεν πιστευω οτι πιανω 15Mbps επειδη πολλες φορες κανει πολυ ωρα να αλλαξει σελιδα στο ιντερνετ.) Μπααα φιλε μου αυτο δεν ειναι κριτηριο για να καταλαβεις τι ταχυτητα πιανεις... Μπαινεις στο modem-ακι βλεπεις σε τι ταχυτητα εχεις κλειδωσει, κατεβαζεις απο καποιον καλο server (π.χ microsoft, nvidia) με download manager 2-3 φορες και μετα βλεπεις τι γινεται... Οσο γαι το modem σου δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο. Με τη forthnet μιλησες στην εξυπηρετηση πελατων για να το ρυθμισεις σωστα?
giwrgos_p Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μπααα φιλε μου αυτο δεν ειναι κριτηριο για να καταλαβεις τι ταχυτητα πιανεις...Μπαινεις στο modem-ακι βλεπεις σε τι ταχυτητα εχεις κλειδωσει, κατεβαζεις απο καποιον καλο server (π.χ microsoft, nvidia) με download manager 2-3 φορες και μετα βλεπεις τι γινεται... Οσο γαι το modem σου δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο. Με τη forthnet μιλησες στην εξυπηρετηση πελατων για να το ρυθμισεις σωστα? Οταν λες να το ρυθμισω σωστα. Τι ρυθμισεις μπορει να θελει εκτος απο τα βασικα. Δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο μοντεμ που κυκλωφορει αλλα πιστευω οτι ειναι καλυτερο απο to thomson της Forthnet εφοσον δεν με ενδιαφερει το ασυρματο ιντερνετ. Μπορεις να μου πεις σχετικα με το download manager που ανεφερες γιατι εχω διαβασει οτι δεν ειναι κατι αξιοπιστο.
koumos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Κατ αρχας πριν απ ολα, για μπες στο web interface του ρουτερακιου (ελπιζω να εχει) και δες σε τι ταχυτητα κλειδωνεις... εισαι σιγουρος οτι ολες οι ρυθμισεις VPI,VCI, multiplexing, encapsulation ειναι σωστες και οτι δουλευεις σε ADSL 2+ modulation?
giwrgos_p Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Κατ αρχας πριν απ ολα, για μπες στο web interface του ρουτερακιου (ελπιζω να εχει) και δες σε τι ταχυτητα κλειδωνεις...εισαι σιγουρος οτι ολες οι ρυθμισεις VPI,VCI, multiplexing, encapsulation ειναι σωστες και οτι δουλευεις σε ADSL 2+ modulation? Aytin tin stigmi exei kleidwsei sta 7686/682 down/up VPI 8 VCI 35 Τωρα για τα υπολοιπα που ρωτας δεν εχω ιδεα τι ειναι.
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όπως θα μπεις στο setup του router λογικά θα δεις κάπου μια επιλογή "DSL Modulation". Εκεί τι είναι επιλεγμένο; Μήπως ADSL2;
giwrgos_p Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όπως θα μπεις στο setup του router λογικά θα δεις κάπου μια επιλογή "DSL Modulation". Εκεί τι είναι επιλεγμένο; Μήπως ADSL2; Οπως λες καπου λεει Modulation στον πινακα adsl. και εκει λεει modulation: Adsl2 Plus ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ---------- Μπααα φιλε μου αυτο δεν ειναι κριτηριο για να καταλαβεις τι ταχυτητα πιανεις...Μπαινεις στο modem-ακι βλεπεις σε τι ταχυτητα εχεις κλειδωσει, κατεβαζεις απο καποιον καλο server (π.χ microsoft, nvidia) με download manager 2-3 φορες και μετα βλεπεις τι γινεται... Οσο γαι το modem σου δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο. Με τη forthnet μιλησες στην εξυπηρετηση πελατων για να το ρυθμισεις σωστα? Κατεβασα εναν Driver απο το site της nVdia ο οποιος ηταν 80MB και κατεβηκε σε 5 λεπτα και 41 δυτερολεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.