Ather Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ρώτα τον άνθρωπό σου τότε για να σε πληροφορήσει, αρκεί να είναι ειλικρινής. Να σου πω ότι θα ξενερώσεις μεν με τη νοοτροπία του στρατού, απλά εσένα δε θα σε αγγίζει λόγω της ιδιότητάς σου. Μετά τη σχολή σου αν έχεις όρεξη μπορείς να σπουδάσεις κάτι άλλο με διάφορους τρόπους. Είτε να περάσεις σε κάποιο πανεπιστήμιο του τότε τόπου διαμονής σου, είτε να πάρεις "εκπαιδευτική" άδεια.
andreas_g Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 @Rocket Δεν θελω να φανω κακος αλλα αμα αναφερεις το βυσμα ακομα δεν μπηκες για να εχεις "ευκολιες" εκει μεσα νομιζω οτι κανεις για στρατιωτικος.........εχεις την σωστη νοοτροποια!!!!! @MiDi_MiLiZ Πολυ ευστοχες παρατητησεις.....γενικα!!!
tzotzo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ποιος ειπε οτι τα σωματα δεν βγαινουν σκηνακια? Φιλε μου θα σου πω μια ιστορια για σχεσεις.Εχω ενα φιλο που ειχε σχεση 4 χρονια με μια κοπελα.Μια μερα τον πηρε τηλεφωνο καποιος και του ειπε εγω εχω σχεση 8 χρονια με την ιδια κοπελα.οπως καταλαβαινεις ειναι ενα σπανιο περιστατικο που ετυχε σε ενα μη στρατιωτικο. Οταν φτασει η ωρα που θα ναι ο καθενας σας στην σχολη,ολα αυτα θα ειναι πολυ πιο πιθανα να συμβουν καθοτι θα εχετε αλλες παραστασεις και αλλες αναγκες. Το θεμα ειναι μην περιοριζεις τις επιλογες σου για ενα αισθημα που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι.18 χρονων εισαι. Το οτι ειναι ενα assχανειο ο στρατος δεν θελει ρωτημα. Κανενας μα κανενας αξιωματικος ή υπαξιωματικος(απο "παραγωγικες" σχολες) που γνωρισα δεν ηταν ευχαριστημενος με την πορεια του στον στρατο. Οι εκπαιδευτες μου στο κεντρο 4 ανθλχγοι μου ελεγαν μακρια απο στρατιωτικες σχολες. Καποιος ειπε για τις οδοντογιατρινες.Καποιο λαθος κανει γιατι παιζει να ορκιστηκαν φετος τεσσερις οδοντιατροι απο ΣΣΑΣ.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ευτυχώς η γυναίκα του περέμεινε άνεργη ευτυχώς αυτό πιστεύω πως είναι το χειρότερο απ' όλα. Μεταθέσεις κάθε 3 χρόνια, άνεργη γυναίκα (εκτός αν είναι κι αυτή στο δημόσιο...). Θα ταΐζεις μια ολόκληρη οικογένεια μόνος σου; Όχι ευχαριστώ, δε θα πάρω. Πέρα απ' όλα αυτά θα είσαι και στο στρατό... Εγώ δε θα σου πω "ναι μεν αλλά έχεις σίγουρο μισθό". Αν προσπαθούσες θα έβγαζες πολλά περισσότερα σαν επαγγελματίας. Σαν πολίτης οικονομολόγος αυτό που έκανες δε θα το έκανα ποτέ. Κρίμα που δε θα κάνεις φοιτητική ζωή... είναι ρομαντικά και ωραία χρόνια. Ελπίζω να κάνουν τα παιδιά σου. Εύχομαι να σκεφτόμαστε πολύ διαφορετικά. Για να ήταν το όνειρό σου κάτι θα ήξερες.
καλας Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Συγχαρητηρια για την εισαγωγη σου στο οικονιμικο τμημα της στρατιωτικης σχολης θεσσαλονικης. Πιστευω οτι εκνες μια πολυ καλυ επιλογη και δεν θα το μετανιωσεις. Μην ακους που λενε οτι οι στρατιωτικες σχολες ειναι καλες απλα για τους μισθους και τις συνταξεις. Αν γινεις ενας σωστος, αξιος, συνεπης, ειλικρινης και αμεροληπτος αξιωματικος οχι μονο δεν θα εχεις κανενα προβλημα αλλα δεν θα χορτενεις τη δουλεια σου. Να θυμασε ποτε μην εξυπηρετεις ρουφετια η οτιδηποτε αλλο οπως κανουν οι αλλοι στρατιωτικοι. Κατα τη διαρκεια των σπουδων σου θα καταλαβεις οτι τιποτα παραξενο η τρομακτικο δεν γινεται στο στρατο. Μην αχωνεσε απο τις αγγαριες και τις σκοπιες αν εισαι σωστος στη δουλεια σο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Ειναι θεμα χαρακτηρα αν θα τα καταφερεις και αν οχι δεν εγινε τιποτα απλα παρετησου. Καλες σπουδες
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 4 χρονια δεν ειναι η σχολη??θα ετοιμαζεται για 2της τωρα ,λογικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.