kostaskox Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Παιδια σας ευχαριστω αλλα βρηκα την λυση εκανα κανονικα format και εγκατεστησα τα windows 7 απο flasaki αφου πρωτα με ενα μικρο προγραμμα του εβαλα το install iso των windows που το μετερτεψε σε. Bootable disk σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον
BigRed Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως να flashαρω το bios της κάρτας γραφικών... vga 8600gt...
thessalonik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 to 5920g προσπαθω να του βαλω windows 8 και δεν βλεπει τον σκληρο δισκο με τιποτα.
andriziak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα ειμαι καινουργιος με ενα 5920 εχει βιστα και θελω να του βαλω τα 7 τι αλλαζω στο μενω για να διαβαζει το δισκακι οταν ξεκιναει (μπαινω αλλα δεν χερω ποια ρυθμιση να διαλεξω) ευχαριστω περιμενω βοηθεια. :cool: :cool: :cool:
nikolasR200 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εγώ είχα 2-3 χρόνια windows7 πλέον έχω windows8 στο 5920g (8600m gs) το μόνο πρόβλημα το τελευταίο τρίμηνο που ακόμα δεν έχω εντοπίσει τι φταίει είναι κάτι απότομες μεταβάσεις σε αδράνεια στα καλά καθούμενα.. ορισμένες φορές επαναλαμβάνεται όταν "ακουμπάω" κάτι στην περιοχή λίγο πάνω από το esc αλλά δεν έχω καταφέρει να "συνδέσω" τα κομμάτια ώστε να καταλήξω στο τι το προκαλεί..γιατί ακόμα και αυτό δεν συμβαίνει πάντα.. ψάχνω να δω τι τύπου διακόπτη για το άνοιγμα κλείσιμο της οθόνης έχει (lid switch) αλλά δεν έχω βρει.. δεν ξέρω αν μπορεί η καλωδιοταινία να σχετίζεται με την μετάβαση σε αδράνεια?
nikolasR200 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 μου ξανάγινε το θέμα, ακουμπώντας το κινητό μου δίπλα στο κουμπί power... προβληματίστηκα και πήρα ένα μαγνήτη και άρχισα να ψάχνω.. απ 'ότι φαίνεται ο διακόπτης είναι δίπλα στον μπλε led φωτισμό στο σημείο που περίπου κάνει τη γωνία ο φωτισμός..και μάλλον είτε έχει γίνει πολύ ευαίσθητο σε μένα, είτε όσες φορές που μου γινόταν αυτό, ακουμπούσε κάτι εκεί με αποτέλεσμα να "νομίζει" ο διακόπτης ότι έκλεινα το καπάκι..!!!! (ελπίζω να ήταν αυτό τελικά..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα