jason88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 εχω κ γω το ιδιο προβλημα την γκαντεμια μου μεσα... 8600Μ GT. στα Vista64 δεν ειχα προβλημα, δημιουργηθηκε ομως οταν απο τα power options πειραξα το turbo cache αν θυμαμαι καλα... στα 7 δεν εχει επιλογη vga στα power options αν ειναι δυνατον! επισης μου κανει κατι παγωματα του 1sec το πολυ οταν πληκτρολογω ειτε εδω ειτε στο msn...
POG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Είμαι και εγώ ο ευτυχής κάτοχος του τέρατος της σειράς Aspire 5920G (CPU:T9300 GPU:8600GT κτλ). Από την αρχή τις χρίσης του τον σύνδεσα με εξωτερική οθόνη και τον χρησιμοποιώ σαν σταθερό με full χρίση σε παιχνίδια κτλ. Η σύνδεση με την εξωτερική 26’’ οθόνη έγινε με καλώδιο HDMI to DVI ( λόγο έλλειψης HDMI θήρας στην οθόνη ). Σε κανένα από τα τρία λειτουργικά που το λειτούργησα δεν εμφανίστηκε το παραμικρό πρόβλημα (γραμμές κτλ.) όταν είναι συνδεδεμένος στην εξωτερική οθόνη. Στα Vista που ήρθαν προεγκατεστημένα και τα λειτούργησα 15μέρες δεν εμφανίζονταν οι γραμμές πουθενά ( ούτε στην οθόνη του υπολογιστή). Στα XP 32bit που περάστηκαν μετά τα Vista οι γραμμές εμφανίζονταν μόνο όταν το λειτουργούσα με την οθόνη του υπολογιστή και μόνο όταν άνοιγα συγκεκριμένα προγράμματα ( κάποιους Media Players κτλ.) Στα 7 64bit που έχω τώρα τις γραμμές τις ξαναθυμήθηκα χθες που τον αποσύνδεσα από την εξωτερική οθόνη και τον χρησιμοποιούσα με την δικιά του οθόνη, μου τις έβγαζε αν παρατήρησα καλά όταν ανήγα για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα, όταν πήγαινα να το ξανανοίξω δεν μου τις ξαναέβγαζε. Παραθέτω τις παρατηρήσεις μου μήπως φάνουν χρήσιμες σε τίποτα.
jason88 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 εμενα παντως δεν μου φαινεται θεμα καλωδιοταινιας... δεν το ειχα αυτο το προβλημα. ασε που αυτες τις γραμμες τις βλεπεις σε στιγμες εμφανισης/κλεισιματος γραφικων...
jason88 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 παιδες στο δικο μου το ελυσα το θεμα σημερα που το εψαξα λιγο παραπανω! στο power options και advanced settings βγαλτε off μεσα στο pci express το link state power management.
nsakiotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 παιδια ξεκινισα σημερα format στο 5920G για να περασω windows7 και μου εμφανιζει μηνυμα πως χρειαζεται των driver tou cd/dvd για να προχωρησει η διαδικασια.. εκανα browse στο folder που εχω τουσ driversν που κατεβασα απο το support της acer αλλα δεν βρισκει αυτο που χρειαζεται.. βεβαια στη σελιδα τησ acer δεν υπηρχε καποιοσ driver για cd/dvd και εμφανιζε μηνυμα "this list shows only the drivers that are not containd in windows 7". μπορει καποιος να βοηθησει??
pournaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δεν υπαρχει (πλεον) driver για τις συσκευες αυτες, καπου γινεται κατι λαθος η ζηταει κατι αλλο. Για κανε ακριβως copy-paste το μηνυμα που σου γραφει.
nsakiotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 μου γραφει: " a required cd/dvd drive device driver is missing. if you have a driver floppy disk,cd,dvd, or usb flask please insert it now. note: if the windows installation media is in the cd/dvd drive you can safely remove it for this step"
pournaras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Με βαση διαφορα sites που διαβασα, το κυριοτερο προβλημα δειχνει να ειναι, ειτε χαλασμενο το ISO που εχεις, ειτε εγραψες (ή αυτος που σου το εδωσε) το δισκακι σε μεγαλη ταχυτητα. Συμβουλη μου, να κοιταξεις αυτα τα 2 (αληθεια ποια εκδοση προσπαθεις να περασεις; ), πρωτον να ειναι σωστο το αρχειο που κατεβασες, και δευτερον να το ξανακαψεις σε ενα δισκακι με οσο το δυνατον μικροτερη ταχυτητα εγγραφης.
K.L.B.A Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το πρόβλημα με τις γραμμές στην οθόνη του Acer Aspire 5920G στα Windows 7 το είχα κι εγώ. Το έλυσα κατεβάζοντας από το site της Acer τον driver της κάρτας γραφικών (GeForce 8600M GT) για τα Windows Vista, όπου δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Τον εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα και τώρα όλα καλά!
pankol Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ρε παιδιά, έκανα format στο λαπτοπ και τώρα όποτε πάει η αδερφή μου να βάλει το flashaki το αναγνωρίζει αλλά δεν της το εγκαθιστά σωστά με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί. το ποντίκι στη usb θύρα λειτουργεί κανονικά. κανείς καμιά ιδέα; drivers κλπ από το site της acer τους έχω βάλει όλους.
thanosgen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 παιδιά έκανα την χαζομάρα και έβαλα τα 7 σε αυτό. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχει βρει 3 συσκευές οι οποίες δεν ξέρω τι είναι... Αυτό που έχω θέμα είναι ότι δεν δουλεύει σωστά: - η camera. Πάω να βάλω τους drivers αλλά δεν την βρίσκει καν σαν hardware. - το wifi δεν δουλεύει.(Ούτε και με τα vista δούλευε. Παίζει κανένα ρόλο που είχα φλασάκι vodafone? - το bluetooth δεν δουλεύει. έχω κάνει εγκατάσταση της acer το πρόγραμμα. Πατάω το κουμπί του laptop και μου το εμφανίζει αν είναι ενεργοποιημένο η όχι αλλά δεν βρίσκει δίκτυα ενώ υπάρχουν. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? ευχαριστώ.
kostaskox Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά, Ξεκίνησα να κανω format στον Acer 5920g (Τι το θελα και δεν μου εκανε boot τα windows 7 Οποτε ειπα να βαλω τα παλια Xp ομως οταν εκανε format στο δισκο patrition που ηταν τα παλια windows δεν μπορεί να περάσει τα καινούρια (XP) τι να κάνω;;; To laptop τώρα δεν εχει καθολου λειτουργικό και μου βγάζει ένα μήνυμα οτι η εγκατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατι δεν βρλεθηκε δίσκος (ενώ ο δίσκος είναι κανονικά ενεγοποιημένος). Οποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει ενα μηνυμα και τον/την ευχαριστώ εκ των προταίρων!!!
Votritis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πολλά προβλήματα βλέπω......εχω εγκαταστήσει τα 7 Home Premium 32-bit στο συγκεκριμένο λαπτοπ και δεν είχα κανένα θέμα με τις συσκευές.
STORM1978 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ευτυχισμενος κατοχος του 5920g ΑΛΛΑ με ΑΤΙ 3650 πανω (τα καλα του να κανεις καλη ερευνα αγορας πριν να αγορασεις κατι) και με 7αρια 64bit Αγγλικα πανω με SP1 και ελληνικα σαν δευτερη γλωσσα ουδεποτε ειχα προβλημα με την καρτα και την οθονη ισα ισα που με το που εκανα φορματ απο SVISTA σε 7αρια βρηκε την υγεια του το λαπτοπ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα