kapezanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Γεια σας!!εχω το εξης προβλημα με το pc μου!οταν ειμαι μεσα σε ενα παιχνιδι κλεινει το pc ξαφνικα!!!οταν λεω κλεινει δεν εννοω οτι κανει shutdown αλλα ξαφνικα κλεινει τελειως!!! ειχα και πιο παλια αυτο το προβλημα αλλα γινοταν λογο θερμοκρασιων οι οποιες τωρα με ανεμιστηρες ειναι ολες φυσιολογικες!!τις εχω παρακολουθησει με 2 μονιτορ!στο ενα παιχνιδι να τρεχει και στο αλλο everest με θερμοκρασιες!!το τροφοδοτικο μου ειναι 700 watt τα οποια πιστευω οτι ειναι αρκετα!!οι μονες θερμοκρασιες που δεν ξερω σε τι επιπεδο βρισκονται ειναι των ram!! απο κει και περα δεν μπορω να φανταστω τι αλλο προβλημα μπορει να υπαρχει!!οποια ιδεα ευπροσδεκτη!! το συστημα ειναι στην υπαγραφη μου!!
Street-Fighter Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αρχικά δοκίμασε να κάνεις default τα settings στο bios και αν στο ξανα κάνει ποσταρε.
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Κουλό πρόβλημα, το είχα κι εγώ σε συγκεκριμένα game. Παραδόξως λύθηκε με update των driver της μητρικής και της κάρτας γραφικών.
kapezanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αρχικά δοκίμασε να κάνεις default τα settings στο bios και αν στο ξανα κάνει ποσταρε. Ωραια!!αλλα ποια settings???
_eLpiS_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ισως να ειναι προβλημα των windows δεν κανεισ κανενα φορματ?
freestyoler93 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ωραια!!αλλα ποια settings??? τα default(μαμα)..πατα οταν εισαι μεσα στο bios F5 και yes και θα μπουν τα default..επισης οπως ειπε κι liopyr δοκιμασε να καθαρισεις τελειως τους drivers της vga με driver sweeper και να περασεις τους πιο καινουργιους.. Αληθεια ποσο παει σε max η 4870?
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 repeat mode. Κάνε update τους nforce drivers. Πιθανότατα θα λυθεί το πρόβλημα.
kapezanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αληθεια ποσο παει σε max η 4870? θερμοκρασιες??αναλογα που εχω τον ανεμιστηρα!!συνηθως τον βαζω 50% μεσα σε παιχνιδια και δεν ανεβαινει πολυ!!αλλα εχω δει και μερικες ωραιες 80αρες !! drivers για vga εβαλα σημερα τους τελευταιους με απεγκατασταση επανεκκινση κλπ κλπ πριν κανω το πρωτο ποστ !! θα κανω αυτο με τα default που μου πες και τους nforce drivers που ειπε ο liopyr και θα ποσταρω αυριο!! Ισως να ειναι προβλημα των windowsδεν κανεισ κανενα φορματ? εχω κανει 2 format!!δεν βοηθαει
Net. Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Για δες αν είναι καλά κουμπωμένη η ψήκτρα του επεξεργαστή η αν δουλεύει σωστά ο ανεμιστήρας της ή ακόμα αν είναι γεμάτη σκόνη. Όταν ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής και ξεπεράσει ορισμένα όρια αυτόματα σβήνει το σύστημα για να μην πάθει ζημιά ο επεξεργαστής. Υπάρχουν και άλλοι με παρόμοιο πρόβλημα χωρίς λύση όμως,δες εδω:Link
alex89 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Στο κάνει μόνον όταν παίζεις παιχνίδια. Αν ναι σε όλα ή σε συγκεκριμένα; Για εμένα κάνε αυτό που λέει ο φίλος lyopir πρώτα και μετά βλέπεις τι κάνεις.
kapezanos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλημερα!!εκανα αυτα που μου ειπαν οι φιλοι liopyr & freestyoler93 εβαλα ενα παιχνιδακι επαιξα για μιση ωρα και το pc εμεινε ανοιχτο,μιση ωρα ειναι μεγαλο ρεκορ για το pc στο συγκεκριμενο παιχνιδι οποτε πρεπει να εχει διορθωθει το προβλημα!βεβαια δεν ξερω τι απο τα 2 ηταν η λυση γιατι τα εκανα και τα 2 μαζι!! οποτε και τους ευχαριστω πολυ!!! Ομως παρατηρησα κατι αλλο!!με το που εκανα restart και τους καινουργιους nforce drivers εξαφανιστηκε η επιλογη ati overdrive απο ton catalyst μου!!
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 No shit sherlock. (τσάμπα μας έφαγαν τα νιάτα τα nforce);
kapezanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα το προβλημα συνεχιζεται!!μια μερα ολα ηταν καλα,την επομενη ομως παλι τα ιδια!! ανοιξα το pc,το καθαρισα καλα,αλλα τις ram σε διαφορετικα channels αλλα ιδια!! Κοιταξα στο manual της asus P5N-D που εχω και οι ram που εχω βαλει δεν ειναι μεσα στους qualified vendors!στο manual εχει τις kingston μεχρι 1 GB! παιζει να φταει αυτο???
Street-Fighter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα και εμένα είναι η αλήθεια οτι μου το έκανε μια 2 φορες. Δεν ξερω ενημέρωσε καλού κακού και τα windows.
kapezanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιτα και εμένα είναι η αλήθεια οτι μου το έκανε μια 2 φορες.Δεν ξερω ενημέρωσε καλού κακού και τα windows. εχω μια rtm εκδοση των windows 7!!αλλα και στα vista που ειχα πριν το ιδιο προβλημα ειχα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.