tzotzo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εχω τη msi k9a2 platinum. Εχει εξι θυρες SATA Τεσσερις μωβ και δυο κοκκινες. Εχω τεσσερις σκληρους συνδεδεμενους στις μωβ θυρες. Στην μια κοκκινη εβαλα το dvd r και δεν το αναγνωριζει. Αυτες οι κοκκινες ειναι μονο για raid?
caution Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μπα.. και για raid να είναι θα έπρεπε να το "βλέπουν". -Μήπως έχεις το συγκεκριμένο controller disabled @ bios? -Μήπως δεν έχεις εγκαταστήσει τους αντίστοιχους drivers?
tzotzo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ειχα τρεις σκληρους και το dvd.Ολα δουλευαν ρολοι. σημερα εβαλα τον τριτο και το dvd δεν δουλευει. edit:2 SATA II (5~6) ports by Promise® T3, support SAS ready devices, for storage devices only αυτο λεει στο site http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=171&prod_no=1332 αρα αλλαζω θεση στα καλωδια και ειμαι κομπλε?
caution Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 ( δύο αναπάντητα ερωτηματικά στο post # 2 )
tzotzo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 αν υπαρχει η δυνατοτητα να περιμενεις λιγακι.Γιατι κανω backup τα αρχεια μου θα ημουν ευγνωμων. Τι drivers να εγκαταστησω αφου στο bios δεν φαινεται καθολου. ps.εχω κανει edit το προηγουμενο ποστ
caution Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αυτές οι δύο "αλλόχρωμες" sata ανήκουν σε ένα "εξωτερικό" controller που μπορεί να είναι disabled στο bios - ακόμα και enabled να είναι μπορεί να μην έχεις περάσει τους drivers του controller αυτού για το OS σου
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όλα στο BIOS είναι υπέροχα - βάλε τους drivers για τον raid controller @ win (να φύγει το θαυμαστικό) - restart - και θα είσαι μια χαρά
tzotzo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ποιους? Στο site εχει τους promise οι οποιοι ειναι ηδη περασμενοι,και τους sb600 οι οποιοι πρεπει να περαστουν με floppy το οποιο δεν διαθετω. edit:σε ευχαριστω
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 http://global.msi.eu/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1332 τον "Promise SATA RAID Driver" που κάνει για το λειτουργικό σου, αλλά πρώτα κάνε μια κατάργηση & restart από το device manager στον controller για να κάτσει "καθαρά" ο driver
tzotzo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 δυστυχως ενω αναγνωριζει το drive δεν μπορει να κανει επιτυχεις εγγραφες. Ενω αναγνωριστηκε οταν ηταν στην promise θυρα, οταν πηγα να καψω ενα dvd.Εξαφανιστηκε εντελως,το drive.Απο παντου. Αλλαξα θυρα και εβαλα τον εναν σκληρο στην promise και το drive στην κανονικη sata. Εκαψε ενα dvd κανονικα,στο δευτερο δεν ξεκινησε καθολου η εγγραφη.Εμεινε στο 0% Στο 3ο dvd γραφει με 4χ.Θα δοκιμασω και με αλλο δισκακι μπας και ειναι ελλατωματικο. Εχω την εντυπωση ομως πως κατι παιζει με τις θυρες. Οταν ειχα 3 σκληρους και το drive στις κανονικες SATA δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα
caution Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Με τι error τερματίζει την εγγραφή; ( μήπως να ψαχτείς για τίποτα νεότερους drivers από αυτούς που έχει στο site; )
tzotzo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 δεν τερματιζει.ξεκιναει και μενει κολλημενο στο 0%.
caution Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Θα έπρεπε να δουλεύει... ή ψάχνεις νεότερους drivers (δεν βρήκα κάτι σχετικό στο site της promise) ή δοκιμάζεις format vista w/sp2 updated... Όλα αυτά βέβαια έχοντας αποκλείσει την περίπτωση να φταίει το drive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.