skanjos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 βάλτε εικόνα απο τον αγαπημένο σας καινούριο χαρακτήρα (this gen only,ακα οχι dante/solid snake κτλπ.),εμφάνιση/χαρακτήρας/ατάκες και γενικά αυτός που σας εντυποσίασε περισσότερο ξέρω το thread θα πήψει απο nathan drake/marcus fenix αλλα η δικιά μου επιλογή είναι άλλη . παιχνίδι star ocean 4(xbox 360) ARUMAT P THANATOS όπως το λέει και το όνομα του είναι ο θάνατος προσωποποιημένος,σε όποια μάχη και αν εχει μπει βγαίνει νικητής,και κραταει laser scythe.......laser scythe ......με το που τον είδα είπα αυτός είναι final boss δεν παίζει ......τι sephiroth και βλακείες thanatos ftw.απομοιμηση του albel the wicked απο το σταρ οσεαν 3 ο χαρακτήρας του,ακα awesome.
gherudos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 βάλτε εικόνα απο τον αγαπημένο σας καινούριο χαρακτήρα (this gen only,ακα οχι dante/solid snake κτλπ.),εμφάνιση/χαρακτήρας/ατάκες και γενικά αυτός που σας εντυποσίασε περισσότερο ξέρω το thread θα πήψει απο nathan drake/marcus fenix αλλα η δικιά μου επιλογή είναι άλλη . παιχνίδι star ocean 4(xbox 360) ARUMAT P THANATOS όπως το λέει και το όνομα του είναι ο θάνατος προσωποποιημένος,σε όποια μάχη και αν εχει μπει βγαίνει νικητής,και κραταει laser scythe.......laser scythe ......με το που τον είδα είπα αυτός είναι final boss δεν παίζει ......τι sephiroth και βλακείες thanatos ftw.απομοιμηση του albel the wicked απο το σταρ οσεαν 3 ο χαρακτήρας του,ακα awesome. Ρε συ τα νεύρα θες να μου σπάσεις;Με χτυπάς εκεί που πονάω;Δεν άντεξα άλλο την αναμονή και παρήγγειλα ένα ΧΒΟΧ 360 με το Star Ocean.
skanjos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ρε συ τα νεύρα θες να μου σπάσεις;Με χτυπάς εκεί που πονάω;Δεν άντεξα άλλο την αναμονή και παρήγγειλα ένα ΧΒΟΧ 360 με το Star Ocean. θα πάθεις πλάκα φίλε,θυμίζει πολύ το star ocean 3 και το στορυ,δεν σε σποιλεριάζω αλλα είναι το καλύτερο jrpg που έχω παίξει this gen(δεν το συγκρίνω με τα disgaea3/vc τα θεωρώ αλλο είδος.).δοκίμασε το tales μετά(το lost odyssey έχει πατάτα στορι,γούστα είναι αυτα ) σορι για το οφφτοπικ
gherudos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αν μοιάζει με το Staro Ocean 3 τότε θα το λατρέψω ^^
6xXx6 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 <====== απο το παιχνιδι Hotel Dusk: Room 215 o Kyle Hyde [ame]http://www.youtube.com/watch?v=RjovQk8TiuI[/ame] και απο το παιχνιδι princes of persia η Elika [ame]http://www.youtube.com/watch?v=07uDckTXFY8[/ame]
bahamut zero Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 SOMA CRUZ (castlevania aria/dawn of sorrow) kaim (Lost Odyssey)
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry κιόλας αλλα ο ryu hayabusa δεν είναι ΝΕΟΣ χαρακτήρας.. Ryu first appeared in the Ninja Gaiden beat 'em up arcade game in 1988.
mavlamemos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 μωρ ναι απο εποχες NES αλλα δεν παρουσιαζοταν ετσι.γιαυτο τον εβαλα.αμα ειναι να βρω την rachel να βαλω !!
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Και γώ να πω την αλήθεια τον ryu σκέφτηκα μόλις είδα το θέμα αλλα δεν τον έβαλα λόγω παλαιότητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.