Helectronic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Για σε όλους. Για βοηθήστε με λίγο με αυτό. Βρήκα ένα Macbook Προ 13.3" από eBay. Το θέμα είναι πως δεν έχω κάνει ποτε τόσο μεγάλη αγορά. Για δείτε το link: MacBook Pro Unibody Αυτός θέλει προπληρωμή μέσο paypal. Αυτός θέλει προπληρωμή μέσο paypal. Μου ακούγεται λίγο τρελό.. Μπορείς αλήθεια να τον εμπιστευτείς...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δεν είδα κάπου να λέει για προπληρωμή.Του έστειλες mail και στο είπε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το τρελο που σου φαινεται? οτι προ-πληρωνεις?? δηλ. εσυ τι περιμενες? να σου εστελνε το λαπτοπ και μετα να του δωσεις τα χρηματα??? κι αυτος γιατι να σε εμπιστευτει???????????????? τελοσπαντων, ο πωλητης φαινεται αξιοπιστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Προπληρωμη γινεται σε ολες τις περιπτωσεις, δεν υπαρχει πιθανοτητα να κανεις κατι αλλο. 5804 - 99.2% και powerseller τον εμπιστευεσαι πιο πολυ και απο την οικογενεια σου φιλε Πληρωσε τον, πες του να ασφαλισει το δεμα (θα το κανει σιγουρα και απο μονος του) και περιμενε κανα 3ημερο να σου ερθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αν με το "προπληρωμή" εννοείς ότι πρέπει να πληρώσεις πρώτα για να σου στείλει το laptop ναι φυσικό είναι, παντού έτσι γίνεται. Τώρα επειδή μου έχει τύχη σε μια αγορά περί τα 1000 ευρώ να μου ζητήσουν να "προπληρώσω ένα ποσό" πριν μου το στείλει τότε όχι γιατί αν συμβεί κάτι δεν θα μπορέσεις ποτέ να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christozz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Όλες οι αγορές από eBay πραγματοποιούνται με προπληρωμή. Η κατοχύρωση του αγοραστή συνιστάται μέσω paypal η οποία προστατεύει τον αγοραστή. Ελέγχεις Πωλήσεις+Feedback+Paypal και μετά αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Για σε όλους.Για βοηθήστε με λίγο με αυτό. Βρήκα ένα Macbook Προ 13.3" από eBay. Το θέμα είναι πως δεν έχω κάνει ποτε τόσο μεγάλη αγορά. Για δείτε το link: MacBook Pro Unibody Αυτός θέλει προπληρωμή μέσο paypal. Αυτός θέλει προπληρωμή μέσο paypal. Μου ακούγεται λίγο τρελό.. Μπορείς αλήθεια να τον εμπιστευτείς...? Φιλε μου πριν απο 15 μερες αγορασα απο τον συγκεκριμενο πωλητη το συγκεκριμενο MacBook Pro. Αψογο το μαγαζι... Και το εστειλε απευθειας και ειναι και πολυ φθηνος. Αγορασε με τα χιλια....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρετε αν το MB991GR έχει το αγγλικό ή το αμερικάνικο πληκτρολόγιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodin002 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρετε αν το MB991GR έχει το αγγλικό ή το αμερικάνικο πληκτρολόγιο? αγγλικο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Οπότε μάλλον θα κοιτάξω μήπως βρω το MB991LL που είναι σίγουρα αμερικάνικο. Ξέρει κανείς μήπως τι άλλες διαφορές έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.