lefteris210 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Έχω τα windows 7 x64 έχω δοκιμάσει 3-4 players , σε όλους η ελληνική υπότιτλοι φαίνονται κινέζικη. Τι φταίει ρε παiδια?σε win XP k Vista δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα έβαζα το Codec Mega Pack και ήμουν έτοιμος,
ge0rge007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αν ανοίξεις το αρχείτο υποτίτλων φαίνονται καονικά? Εάν ναι τότε απλά πήγαινε στις επιλογές του προγράματος και άλλαξε το encoding. Εάν πάλι και όταν τα ανοίγεις απο text editor σου τα βγάζει πάλι κινέζικα τότε πήγαινε απο τις τοπικίες ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου και πρόσθεσε όλες τις γραμματοσειρές greek. Εϊμαι λίγο γενικός αλλά δεν έχω δουλέψει τα 7 ακόμα...
gekar1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες... Ανοίγω το srt αρχείο που με ενδιαφέρει και βλέπω ότι πράγματι φαίνονται σε ελληνικά οι διάλογοι της ταινίας. Όταν όμως ξεκινά η ταινία εμφανίζονται τα γνωστά σε όλους "αλαμπουρνέζικα". Πήγα στις επιλογές του προγράμματος (DivX Player) και άλλαξα την επιλογή Subtitles Settings σε ελληνικά... Πάλι τίποτα!! Επίσης τσέκαρα ότι όλες οι γραμματοσειρές greek είναι τικαρισμένες στις τοπικές ρυθμίσεις του Control Panel. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι ακόμη μπορώ να κάνω;;
dre@mc@tcher Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα με Windows 7 64 bit. Εφτιαξα τις ρυθμισεις ωστε να φαινονται οι υποτιτλοι στα ελληνικά μεσα στο αρχείο αλλα το media player classic δεν δέχεται να μου τους δείξει στα ελληνικά. Παρακαλώ αν καποιος ξέρει τη λύση HELP
ratnuhlar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω.Στα XP ηξερα να το λυσω αλλα στα 7 δεν το βρισκω.Κανεις καμια ιδεα ?
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Aπαντώ αργα αλλά νομιζω αξιζει να υπαρχει μια απαντηση στο θεμα για οποιον ψαξει μελλοντικά.. Control panel -> Region and Language -> Administrative -> Change System Locale.. (κατω αριστερα) και επιλέγουμε Greece. Restart και εμφανίζονται κανονικά οι υπότιτλοι.
ptsiou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 χααχαχ κλασικο προβλημα!! καντε οτι λεει ο chris και θα λυθει το προβλημα. βεβαια μπορει το αρχειο των υποτιτλων να φταιει και να χρειαζετε save as και στην επιλογη enconding να βαλετε ansi, αλλα ειναι σπανια περιπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.