skarpelos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Καλησπερα παιδια.Μετα απο format προσπαθω να περασω drivers στη καρτα γραφικων μου αλλα καθε φορα στο μισο της εγκαταστασης πεταει μπλε οθονη και μετα για να ανοιξει παλι το ανοιγω με την επιλογη "τελευταιες σωστες ρυθμισεις".Drivers εχω κατεβασει απο nvidia επιλεγοντας τους μονος μου αλλα και αφησα να μου βγαλει αυτο τους καταληλους.Τι μπορει να φταιει?
Dark_Sage Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 πηγαινε εδω http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us και στο product series: Geforce 8 series και θα εισαι gg
skarpelos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Απο εκει εχω κατεβασει και βγαζει μπλε οθονη...
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Κάνε uninstall σε περίπτωση που πρόλαβαν να περαστούν. Τρέξε αυτό σε safe mode. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιους πριν την 190.χχ σειρά.
caution Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τι, έχουν και οι nvidia buggy drivers; Trolling is a art
caution Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Χα χα... πάντως Driver Sweeper + latest drivers works 9/10 times
skarpelos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ετρεξα το sweeper και κα8αρισα τους drivers αλλα που μπορω να βρω παλαιοτερες εκδοσεις?
parsifal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Στο site της NVIDIA, από το link "Beta and Archived Drivers".
skarpelos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Τα εκανα αυτα παιδια,κατεβασα και drivers Ιουνιου και τιποτα...Εκανε το setup,πατησα οκ για restart και μετα μολις πιγαινε να bootαρει windows μπλε οθονη
giorgis4886 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το προβλημα μαλλον ειναι hardware κοιτα μνημες σκληρους και στο τελος και μητρική...
skarpelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια!Ημουν διακοπες και τωρα που γυρισα δωκιμασα παλι διαφορα και τζιφος.Το θεμα ειναι οτι περασα xp,vista και 7 και κανει τα ιδια...Οποτε οντως ειναι θεμα hardware και αντε να βρεις τι!
skarpelos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Επανερχομαι στο θεμα γιατι εχω τρελαθει!Αφου πηγα 2 φορες το μηχανημα στο Πλαισιο και εκει δουλευε κανονικα και το ειδα και με τα ματια μου και σε εμενα οχι το πηγα και σε ενα φιλο να το δω.Δουλεψε κανονικα και καταφερα να περασω drivers χωρις κανενα προβλημα!Μολις τον εφερα σπιτι και τον συνδεσα παλι τα ιδια!Επειδη ο φιλος μου ομως ειχε παλια οθονη την ειχαμε συνδεση με adaptor(d-sub-->dvi).Το δωκιμασα λοιπον και εδω και λειτουργει κανονικα!Δηλαδη απο την ιδια οθονη αν συνδεσω το pc απο τη DVI εξοδο crasharei και αν το βαλω στην d-sub με adaptor παιζει κανονικα...Τι στο δυαλο μπορει να φταιει?! EDIT: Μολις δωκιμασα και αλλο καλωδιο DVI και παλι crashare.Οποτε μενει να δωκιμασω ενα ακομα pc με DVI στην οθονη και αν φρικαρει και εκεινο πεταμα
liopyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 E, δούλεψέ την με d-sub ρε man, θα πετάξεις την κάρτα; Αν είναι να την πετάξεις πάντως, δηλώνω πρόθυμος να την έρθω να την πάρω!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλλον την οθονη θα πεταξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.