Προς το περιεχόμενο

Geforce EN8800GTX 768mb

skarpelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μετα απο format προσπαθω να περασω drivers στη καρτα γραφικων μου αλλα καθε φορα στο μισο της εγκαταστασης πεταει μπλε οθονη και μετα για να ανοιξει παλι το ανοιγω με την επιλογη "τελευταιες σωστες ρυθμισεις".Drivers εχω κατεβασει απο nvidia επιλεγοντας τους μονος μου αλλα και αφησα να μου βγαλει αυτο τους καταληλους.Τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Κάνε uninstall σε περίπτωση που πρόλαβαν να περαστούν.

Τρέξε αυτό σε safe mode.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιους πριν την 190.χχ σειρά.

Δημοσ.

Τα εκανα αυτα παιδια,κατεβασα και drivers Ιουνιου και τιποτα...Εκανε το setup,πατησα οκ για restart και μετα μολις πιγαινε να bootαρει windows μπλε οθονη:-(

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Ημουν διακοπες και τωρα που γυρισα δωκιμασα παλι διαφορα και τζιφος.Το θεμα ειναι οτι περασα xp,vista και 7 και κανει τα ιδια...Οποτε οντως ειναι θεμα hardware και αντε να βρεις τι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι στο θεμα γιατι εχω τρελαθει!Αφου πηγα 2 φορες το μηχανημα στο Πλαισιο και εκει δουλευε κανονικα και το ειδα και με τα ματια μου και σε εμενα οχι το πηγα και σε ενα φιλο να το δω.Δουλεψε κανονικα και καταφερα να περασω drivers χωρις κανενα προβλημα!Μολις τον εφερα σπιτι και τον συνδεσα παλι τα ιδια!Επειδη ο φιλος μου ομως ειχε παλια οθονη την ειχαμε συνδεση με adaptor(d-sub-->dvi).Το δωκιμασα λοιπον και εδω και λειτουργει κανονικα!Δηλαδη απο την ιδια οθονη αν συνδεσω το pc απο τη DVI εξοδο crasharei και αν το βαλω στην d-sub με adaptor παιζει κανονικα...Τι στο δυαλο μπορει να φταιει?!

EDIT: Μολις δωκιμασα και αλλο καλωδιο DVI και παλι crashare.Οποτε μενει να δωκιμασω ενα ακομα pc με DVI στην οθονη και αν φρικαρει και εκεινο πεταμα

Δημοσ.

E, δούλεψέ την με d-sub ρε man, θα πετάξεις την κάρτα;

Αν είναι να την πετάξεις πάντως, δηλώνω πρόθυμος να την έρθω να την πάρω!

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...