ArchmageGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Για πιτε την γνωμη σας ???? ΖΝ 'η ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 κανεις απτους δυο: wu-tang, public enemy, nwa, onyx, dilated peoples. Απο κει και περα με το ζορι ΖΝ για τα πολυ παλια τους οπως το απο πανω. Αν και μπροστα στο πραγματικο rap, οι Ελληνες ειναι κατι σαν τον φλωρινιωτη μπροστα στον michael jackson. [ame] [/ame]Οπως και να χει το καλο rap/hip hop εχει κανει τον κυκλο του, οποτε συγκροτηματα σαν τους βητα πεις μου φαινονται "μια απτα ιδια". Ειλικρινα πλεον πιο καλα μου καθονται στο αυτι τα τραγουδια τυπου Going through που ουδεμια σχεση εχουνε με rap, παρα αυτα τα τραγουδια των νεων γκρουπ τυπου βητα πεις/θηριο/tus κλπ.
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 To τελευταίο τραγούδι του βουρλιώτη που ήταν της προκοπής.. μαζί με τάκη τσάν. Random diss Πλέον βέβαια παίζει το είσβο vs nivo diss.. Οι βπ δεν υπάρχουν κάν αλλα ντάξ..
Tilemaxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλά κάνει ο Τάκη και δεν γίνεται εμπορικός. Όχι οτι δεν θα μπορούσε...
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Αν και δεν ακούω χιπ χοπ, κάτι συγκροτήματα τύπου ζν και βπ μου φαίνεται ότι ακολουθούν ένα πολύ κλισέ μονοπάτι όσον αφορά το στιχουργικό κομμάτι και μιλάνε για άκυρα πράματα. Από χιπ χοπ μου αρέσουν πρώτα οι ff.c επειδή είναι μάστορες και έπειτα οι txc/ΑΕ για την αρκετά καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας.
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλά γενικά δεν παλεύεται κανένας απο τους δύο.. Αλλα εκτιμώ τους ζν για τα παλιά τους τραγούδια αλλα και για αρκετά "αστεία" τραγούδια που βγάζουν μέχρι σήμερα... Οι βπεις είναι απλά ανύπαρκτοι και δνε τίθεται κάν θέμα σύγκρισης.. Κανείς απο αυτούς τους βλαμμένους δεν μπορεί να συγκριθεί με τους (παλιούς) txc... Τώρα σαν ΑΕ απλά δεν μου λένε τίποτα (αν και το τελευταίο τους cd ο διαλεχτός της άρνησης κτλ μου άρεσε..)
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Γενικά βλέπω ότι σαν ΑΕ έχουν αρχίσει κι αυτοί να περιαυτολογούν.
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Και ποιός δεν το κάνει; Αν ξεφύγουν εντελώς απο τα λιακοπουλικά οι ΑΕ θα είναι αξιολογότατοι.. Αν και χωρίς djalx @@ παραγωγές.. ποτέ δεν θα έχουν τις μουσικάρες απο το η πόλις εάλω και τα υπόλοιπα μέχρι το txcικό μίασμα έσσεται ήμαρ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 μιας και μιλαμε για καλη χρηση της γλωσσας και επειδη ακουγα το hiphop οταν ηταν στα καλα του, εχω την αποψη οτι καλη χρηση γλωσσας (ανεξαρτητως mood και νοηματος στιχων) κανανε τα Ημισκουμπρια. Οσο γελοιο και αν ακουγεται, επειδη ειναι χαβαλετζηδες και καλα. Παρτε και ενα απο τα καλυτερα κομματια τους [ame] [/ame]
Tilemaxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ναι ρε τα Ημισκούμπρια, που χάθηκαν αυτά τα παιδιά?
marantonis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ρε τα Ημισκούμπρια, που χάθηκαν αυτά τα παιδιά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.