Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρώ tutorials για να φτιάχνω Flash Websites

gkabas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Καιρό τώρα ψάχνω μια ιστοσλίδα, ένα e-book ή οτιδήποτε που να μου λέει πώς μπορώ να φτιάξω μια ιστοσελίδα σε flash.... Ό, τι βρίσκω συνήθως πρέπει να το πληρώσω και κάποια "τσάμπα" αρθρα είναι πολύ λειψά για έναν αρχάριο χρήστη.... Ξέρει κανείς τίποτα? Έχετε να μου προτείνετε κάποια ιστοσελίδα, torrent ή οτιδήποτε που θα με βοηθήσει να μαθω να φτιάχνω ιστοσελίδες στο flash? Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα ebooks τα οποία μπορείς να αγοράσεις σαν καλό παιδάκι ή να τα βρείς...έτσι τυχαία!

Αν θέλεις να...βρείς κανένα στείλε μου pm.

Δημοσ.

Υπάρχουν και τα video tutorials της Lynda που είναι πολύ καλά για τα οποία όμως πρέπει να πληρώσεις ...αλλιώς βιάσου επειδή το piratebay δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα είναι ανοιχτό χαχα

Δημοσ.
Υπάρχουν και τα video tutorials της Lynda που είναι πολύ καλά για τα οποία όμως πρέπει να πληρώσεις ...αλλιώς βιάσου επειδή το piratebay δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα είναι ανοιχτό χαχα

ναι οντως... προχθες για καποιο λογο ο mozilla δεν μου φορτωνε τον tpb και πηγα να κλαψω.... μετα απο κανα δυωρο επανηλθε (ευτυχως)... τεσπα εχω ψαξει και εκει αλλα δεν διαφωτιστηκα.... μου ειπε γι αυτη την σελιδα ενας φιλος ομως.... http://www.namln.com/2009/02/total-training-adobe-flash-cs4.html

Πιστευω ειναι καλη! αν ξερετε και αλλες σελιδες πειτε τες... μπορει να ενδιαφεροντε και αλλο γι αυτο το θεμα!

Ευχαριστω πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...