Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο Warcraft III

sokiNKar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια, αρα οι μνημες δεν ειναι το προβλημα..

Οι πρωτες 8800 ειχαν αυτα τα προβληματα υπερθερμανσης.. ποτε την ειχες παρει?

Τωρα για τη CPU φτανει αρκετα υψηλα για Core 2 Duo. Αν ξερει κανας φιλος σου, πες του να σου βαλει θερμοαγωγικη παστα, μπορει και να την εχει αναγκη. Απ οτι καταλαβα το χεις ανοιχτο ολη μερα!

Επισης θα ταν καλο για την ζωη της καρτας σου ενα ανεμιστηρακι διαφορετικο απ το μαμισιο. (που θα το ψυχει καλυτερα)

Αλλα γενικα το κουτι σου ρε παιδακι μου μου φαινεται να μην χει καλη ροη αερα.. δοκιμασε (την αδοξη μεθοδο) με ανοιχτο το πλαινο του κουτιου κ εναν ανεμιστηρα να το βαραει.

Γενικα αν εχει κανας φιλος σου να σου δανεισει μια αλλη καρτα γραφικων PCI Express (οποιαδηποτε θα παιζει το WIII) να την δοκιμασεις 1-2 μερες, ισως δειξει που ειναι το προβλημα (στην καρτα γραφικων δηλ.)

Δημοσ.
74 σε idle ? ή όταν τρέχεις βαριά προγράμματα, games? δεν πιστεύω να φτάσει τους 100, η CPU θα φροντίσει να κάνει επανεκκίνηση πριν καεί, στους 100 θα έχει ψηθεί για τα καλά :P

Σε idle.

Ωραια, αρα οι μνημες δεν ειναι το προβλημα..

Οι πρωτες 8800 ειχαν αυτα τα προβληματα υπερθερμανσης.. ποτε την ειχες παρει?

Τωρα για τη CPU φτανει αρκετα υψηλα για Core 2 Duo. Αν ξερει κανας φιλος σου, πες του να σου βαλει θερμοαγωγικη παστα, μπορει και να την εχει αναγκη. Απ οτι καταλαβα το χεις ανοιχτο ολη μερα!

Επισης θα ταν καλο για την ζωη της καρτας σου ενα ανεμιστηρακι διαφορετικο απ το μαμισιο. (που θα το ψυχει καλυτερα)

Αλλα γενικα το κουτι σου ρε παιδακι μου μου φαινεται να μην χει καλη ροη αερα.. δοκιμασε (την αδοξη μεθοδο) με ανοιχτο το πλαινο του κουτιου κ εναν ανεμιστηρα να το βαραει.

Γενικα αν εχει κανας φιλος σου να σου δανεισει μια αλλη καρτα γραφικων PCI Express (οποιαδηποτε θα παιζει το WIII) να την δοκιμασεις 1-2 μερες, ισως δειξει που ειναι το προβλημα (στην καρτα γραφικων δηλ.)

Γιατί είναι ψηλή θεμοκρασία οι 74 βαθμοί; την πήρα περίπου πρίν 3 χρόνια.

Αυτή η πάστα είναι που μπαίνει ανάμεσα στον επεξεργαστή και την ψύκτρα; Αν ναί μπορώ να το κάνω και εγώ αρκεί να βρώ πως βγαίνει η ψύκτρα.

Το pc είναι συνέχεια ανοιχτό αλλα αυτό δεν φαίνεται να το επιρεάζει μιας και δεν έχει κλείσει ποτέ μόνο του σε κατάσταση αναμονής και χωρίς να εκτελείτε κάποια εργασία.

Δέν ξέρω πως βάζω ανεμηστιράκι για κάρτα γραφικών αλλά ίσως και να μάθω εδω πέρα :Ρ

Το άνοιξα το κουτί. Βασικά ακόμα ανοιχτό είναι και air condition να το βαράει δν γίνεται τπτ..

Δυστηχώς δέν έχω κανέναν που να ξέρει απο pc. Και κανείς δεν έχει πρόχειρη μια PCI που να μην την χρειάζεται..

Μήπως να το πάω σε κάποιο μαγαζί να μου λύσουν το πρόβλημα; έχω βαρεθεί να το ψάχνω συνέχεια και σκέφτομαι να κάνω τώρα ένα format μιας και δέν έχω κάνει ποτέ μηπως το πρόβλημα είναι σε software. Αγόρασα ένα σκληρο 1,5TB για να κάνω backup τα αρχεία μου αλλα δέν μπορώ να τον κάνω διαμόρφωση μιας και κλείνει το pc πάντα γύρο στο 90%. Θα δοκιμάσω να τον κάνω σε άλλο pc. Και θα δοκιμάσω να βάλω και την πάστα άν είναι αυτή που νομίζω. Αλλιώς θα πάου κάπου να το κοιτάξουν..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αμα μπορειτε να με βοηθησετε κανω install το warcraft III και ενω κανει μια χαρα το install μ βγαζει οτι δεν εχω το cd-rom mesa.Επισης μετα απο πολλες προσπαθειες οταν μ ανοιγει το game κανο κανονικα το download μ βγαζει το restart για να μπο battlnet το κανω kai den ginetai tipota apla mou to kleinei k otan to ksananoigo m vgazei to restart k pali ta idia thelo heeeelp plZz

Δημοσ.

Βανέσα, ξανακάνε εγκατάσταση το War3. Μην το τρέξεις. Βρες και κατέβασε το τελευταίο Patch από την σελίδα της Blizzard. Τρέξτο. Μετά τρέξε το War3. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα μετά από αυτό. To patch είναι το 1.24b . Κάντο google.

Ξαναλέω, μην τρέξεις το War3 πριν εγκαταστήσεις το patch.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...