Προς το περιεχόμενο

EIZO 2231 ενα εκθεσιακο κομματι 299

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

ακόμα και αν έκανες πλάκα είχες δίκιο, ο τίτλος αναφέρει ένα...δεν το είχα προσέξει και υπέθεσα ότι θα είναι περισσότερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να εχω παρομοιο μοντελο με 322Ε αντι 300Ε, σας το ελεγα απο την αρχη οτι δεν ειναι καλη προσφορα και μου δειχνατε το σκρουτζ. Δεν σημαινει οτι ειναι η πιο φτηνη της αγορας στο συγκεκριμενο μαγαζι επειδη το σκρουτζ λεει 500Ε+

Απλα καποια μαγαζια παρακολουθουν την αγορα και αντιλαμβανονται οτι θα πεσει το ταδε μοντελο επειδη θα βγει το ταδε και τις ριχνουν ωστε να φανει προσφορα και μετα τις ριχνουν και οι αλλοι σαν φυσικη εξελιξη λογω ελευσης νεου μοντελου. Οποτε ξαναλεω, εκθεσιακο και 300 ειναι παρα παρα πολλα. Ελπιζω να μην την πηρε καποιος

Μην με παρεξηγησει ο τοπικ σταρτερ, καλα εκανε και το δημοσιευσε, απλα αν σκευτουμε πιο βαθια δεν ειναι και η πιο τρελη ευκαιρια

• Super Moderators

το S2202W είναι με TN Panel...

http://www.eizo.com/products/lcd/s2202w/spec.asp

για να μην είναι με TN Panel πρέπει να έχει 178 μοίρες γωνία θέασης σε 10:1 αναλογία όχι σε 5:1...

η S2231 & S2232 αν δεις έχουν 178 μοίρες σε 10:1...

Να εχω παρομοιο μοντελο με 322Ε αντι 300Ε, σας το ελεγα απο την αρχη οτι δεν ειναι καλη προσφορα και μου δειχνατε το σκρουτζ. Δεν σημαινει οτι ειναι η πιο φτηνη της αγορας στο συγκεκριμενο μαγαζι επειδη το σκρουτζ λεει 500Ε+

Αυτο ειναι tn.

Η eizo 2231 που θεωρειται απο τις κορυφαιες 22" οθονες κανει 400-500 ευρω ακομα και στο εξωτερικο.

Ωχ! Λεω χαζαμαρες και παλι καλα με προλλαβατε... :-(

σε 10:1 αναλογία όχι σε 5:1...
αυτη την λεπτομερεια θα την ψαξω γιατι δεν την ξερω, τις αναλογιες εννοω, οχι τις μοιρες

Απο το 4ψηφιο νουμερο του μοντελου (2231) τα πρωτα 2 ψηφια δηλωνουν τις ιντσες (22 ιντσες) και τα υπολοιπα το ειδος της οθονης (το 01=ΤΝ πανελ, 31=IPS panel).

ΥΓ: τ παραπανω ειναι δικη μου διαπιστωση, πολυ πιθανον να πεφτω εξω στο 2ο μερος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...