k_dinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Στα Saturn στο γερακα δινουν τσαμπα τις εκθεσιακες οθονες. http://www.skroutz.gr/c/43/tft.html?keyphrase=eizo+2231 Η συγκεκριενη ειναι φοβερη, οποιος θελει να παει να την δει και απο κοντα. Αν δεν εχει προβλημα η οθονη ειναι σουπερ ευκαιρια.. Ενα μονο κομματι, οποιος προλαβει!!
iced Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Κατσε, δεν μας ειπες ποσο κανει. Να πληροφορησω οσους θελου να την αγορασουν να δουν πρωτα ποσες ωρες λειτουργιας εχει απο το menu info στο menu της οθονης. Το λεω γιατι τα eizo περα απο αριστα μονιτορ ειναι ακριβα, συνεπως θα ειναι πολυ καιρο εκει πανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 και να έχει πρόβλημα αν την δίνουν με full εγγύηση τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... πράγματι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή! (299 euro υποθέτω)
k_dinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Κατσε, δεν μας ειπες ποσο κανει. Να πληροφορησω οσους θελου να την αγορασουν να δουν πρωτα ποσες ωρες λειτουργιας εχει απο το menu info στο menu της οθονης. Το λεω γιατι τα eizo περα απο αριστα μονιτορ ειναι ακριβα, συνεπως θα ειναι πολυ καιρο εκει πανω To εγραψα και στον τιτλο, 299 ευρω κοστιζει. Σωστη η παρατηρηση σου, το μενου δειχνει ποσες ωρες εχει δουλεψει. Εχω και εγω την ιδια οθονη στις 20 ιντσες σχεδον ενα χρονο και εχει γραψει 3881 ωρες! Οποτε προσοχη, μπορει να δειτε και 5ψηφιο νουμερο! Εχει και μια αλλη Samsung 24αρα στα 179 ευρω. Δεν θυμαμαι το μοντελο ακριβως, ομως την θυμαμαι να κανει κοντα στα 400 πριν 1 χρονο στο Πλαισιο.
iced Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Η τιμη της eizo κατα την γνωμη μου για εκθεσιακη ειναι αρκετα υψηλη. Παντως προκειται για ευκαιρια σε σχεση με τις τιμες στο scroutz και σε ευχαριστουμε που μας ενημερωσες. Οσο για την samsung στα 179 ειναι μια μετρια τιμη, πλεον αγοραζεις 24" με dvi στα 200+
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 σχεδόν μισή τιμή και είναι αρκετά υψηλή? αν έχει μειωμένη εγγύηση ναι, αλλά όχι αν είναι full...
iced Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ενω ειμαι eizakias ειμαι σιγουρος οτι εχει δουλεψει πολλες ωρες σε τετοιο μαγαζι κιολας... Στα λευτα της θα επαιρνα κατι ips απο αγγλια. Κανα dell 22". Ποιοτητα απεικονησης θα ειχαν την ιδια, ισως να ειναι πιο "καθαρη" της eizo, εχει κορυφαια ηλεκτρονικα, αλλα θα κερδιζα σε γωνιες θεασης και περισσοτερα χρωματα που δεν θα το καταλαβω με το ματι, αλλα λεω για να μην εχουμε παρεξηγησεις με μερικους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 προφανώς έχει δουλέψει αρκετές ώρες, αλλά αν έχει full εγγύηση ποιος ο λόγος ανησυχίας εφόσον η μείωση τιμής είναι σχεδόν 50%?
Captain Nemo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Η full εγγύηση έχει και μια παγίδα νομίζω.5 χρόνια ή 30.000 Ωρες όποιο έρθει πρώτο.
iced Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Πολυ ενδιαφερον αλλα 30.000ωρες ισοδυναμει με 4 χρονια ολη μερα ανοικτη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 υπεραρκετό και πάλι imho...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ήταν μόνο ένα κομμάτι νομίζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 hm είναι και αυτό, άσε που το title λέει για 1... μλκια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.