Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα φιλε οπως τα βλεπεις

Ουτε βασανιστηρια υπαρχουν ουτε σε πειραζει κανεις αν ειναι σωστος

Αυτό θα είχε ενδιαφέρων να το πεις στην μητέρα του pyro(man).

Παλιός είσαι εδώ, τον θυμάσαι.

Αν ξεχνάς εύκολα, στον θυμίζω εγώ.

:mad:

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτό θα είχε ενδιαφέρων να το πεις στην μητέρα του pyro(man).

Παλιός είσαι εδώ, τον θυμάσαι.

Αν ξεχνάς εύκολα, στον θυμίζω εγώ.

Σωστος.

Μια απωλεια. Εστω και μια απωλεια. Γιατι να υπαρχει εστω και μια απωλεια?

Και δεν ειναι μόνο μια δυστυχως.

:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδιά το οτι κάποιοι αυτοκτονουνε στο στρατο δεν σημαινει οτι είναι κανόνας. Προφανως οι ανθρωποι αυτοί έχουν κάποια προβλήματα ειτε ψυχολογικα είτε εν πασει περιπτωσει η ζωη τους ειναι χάλια και φτανουν σε αυτο το σημειο. Ειναι πολυ πιθανο αν δεν το κανανε μεσα στο στρατο να το κάνανε κάποια άλλη στιγμή απογοήτευσης.

Αυτο που θέλω να πω ειναι οτι στις συγχρονες πιεστικές κοινωνιες έχουμε σχεδόν καθημερινες αυτοκτονίες και πάντα υπάρχει κάποιος.....λόγος. Μην ισοπεδωνουμε μια κατασταση απο την εξαιρεση.

Εννοειται οτι ο στρατος ειναι οτι πιο αχρηστο πράγμα μπορει να κανει κανεις, εννοειται οτι οι καραβαναδες ειναι για μπατσες, εννοειται οτι πρεπει να γίνει μισθοφορικός και εννοείται οτι δεν περνάει κανείς όπως θα ήθελε. Παρολα αυτα δεν υπάρχει ούτε λογος να στερησει κανεις τη ζωη του για μια παρωδια του Ελληνικου κράτους ούτε λόγος να χανουμε χρόνια απο τη ζωή μας επειδη για 9 μηνες θα κανουμε κατι που δεν θέλουμε που στην τελική ουτε καν θα κριθουμε γιάυτο ωστε να έχουμε άγχος αν θα τα καταφέρουμε.

Όποιος πάντως δεν την παλεύει ας παει να παρει Ι5, εγω προσωπικα τους καταλάβαινω και ποτε δεν προκειται να μειώσω γιωτάδες.

Δημοσ.
Ενταξει ρε παιδιά το οτι κάποιοι αυτοκτονουνε στο στρατο δεν σημαινει οτι είναι κανόνας..

Πόσο σίγουρος είσαι πως αυτοκτόνησε;

Δημοσ.

Το θυμαμαι το παιδι και κριμα οπως κι αν πεθανε

Αλλα και στα γηπεδα πεθαινουν παιδια και στο κολυμπι και στους δρομους καθε μερα

Δε σημαινει οτι πρεπει να τα καταργησουμε ολα

Ο στρατος χρειαζεται πολλες αλλαγες ακομα και να γινει μονο με μονιμους και για τους υπολοιπους ας υπαρχει μονο μια μικρη εκπαιδευση

Αλλα μεχρι να γινει αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να κανουμε ολοι τους τρελλους ή να αυτοκτονουμε επειδη θα φυγουμε λιγο απο το σπιτι ή θα πλυνουμε μια κατσαρολα

Δημοσ.
Το θυμαμαι το παιδι και κριμα οπως κι αν πεθανε

Αλλα και στα γηπεδα πεθαινουν παιδια και στο κολυμπι και στους δρομους καθε μερα

Δε σημαινει οτι πρεπει να τα καταργησουμε ολα

Ο στρατος χρειαζεται πολλες αλλαγες ακομα και να γινει μονο με μονιμους και για τους υπολοιπους ας υπαρχει μονο μια μικρη εκπαιδευση

Αλλα μεχρι να γινει αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να κανουμε ολοι τους τρελλους ή να αυτοκτονουμε επειδη θα φυγουμε λιγο απο το σπιτι ή θα πλυνουμε μια κατσαρολα

Oh nice.

Και αυτά θα είχαν πολύ ενδιαφέρων αν τα έλεγες στην μητέρα ενός νεκρού φαντάρου.

Δημοσ.

αυτό με την αυτοκτονία μου έχει περάσει πολλές φορες από το μυαλό.. σκέφτομαι ότι έχω γονείς που με αγαπάνε... γονείς που με νοιάζονται.. μονο και μονο για αυτούς δεν κάνω τίποτα... όμως μονο οι σκέψεις που κάνω με τρομάζουν!

ποτε δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο και από τι μέρα που μπήκα το σκέφτομαι 24 ώρες το 24ορο... μου είπανε να πάρο i5 η αναβολή (φιλοι μου)!

τι θα κερδίσω ομως?

αν πάρο αναβολή θα μπω ξανά μετά από κάποιο διάστημα άρα χαμένος θα βγω!

αν πάρο i5 και θα έχω κοινωνικό ρατσισμό, και θα λένε α η κότα δεν άντεξε και πήρε i5...

επίσης με το i5 αν αλλάξει πάλι ο νομος δεν θα μπορούμε να βρούμε δουλειά...

βλέπω και κάτι φανατισμένα που λένε να πάμε στρατό για να μην είμαστε "μαμακιδες"...

τι να πεις... ίσος η μονη λύση να είναι και πρακτικά η αυτοκτονία..:X

Δημοσ.
Δεν έπιασα το υποτιμητικό σου post. Οι γιωτάδες είναι άνθρωποι σαν και εσένα, και σίγουρα θα είχαν κάποιο σοβαρό λόγο να μην υπηρετήσουν στο κωλοχανείο που λέγεται στρατός.

Δυστυχώς αυτοι οι γιωταδες υπηρετούσαν ;)

Απο κει και περα αν ο αλλος ειναι μαμακιας καλά θα κάνει να πάψει να ειναι για το δικό του καλό.

Προς MiDi_MiLiZ

Δυστυχώς για σενα εχω κάνει και τα 2 δεν ξέρω εσυ τι έκανες εγω προσωπικά 05 γ εσο ήμουν και παραμεθόριο ήμουν κύπρο ΕΛΔΥΚαριος δηλαδή.

Αμην τι αλλο δεν μιλάω για πλάκα εδω μέσα.

Αν ο στρατός δεν εχει γινει κατασκήνωση τοτε πες μου πως εξηγείς οτι εχουν εξαφανίσει

τα καψόνια ακόμα και στις ειδικές δυνάμης?

Ασε τωρα οσο παει και γίνεται παιδική χαρα εκεί μέσα.

Για ρωτήστε τους πατεράδες σας που κάνανε ποσα χρόνια στρατο αν ειδαν πότε διοικητη συντάγματος να βγαίνει στην αναφορά συντάγματος και να αναφέρει διάφορα τηλ. που πήραν η γονείς τους για να του πουν μην τους δώσει 3 μέρες φ ασε τώρα...

Μαμακιδες υπάρχουν παρα πολύ εκει μέσα και αν εχεις παει στρατό ίσως να το κατάλαβες.

Δημοσ.

τι να πεις... ίσος η μονη λύση να είναι και πρακτικά η αυτοκτονία..:X

μήπως να χαλαρώναμε λιγάκι ???? :rolleyes::rolleyes:

Αντε ξεκόλα από το μυαλό σου και κοίτα να την παλέψεις....δηλαδή εμείς που σπυδάσαμε εξωτερικό , που κάναμε να δούμε γονείς 3 μήνες , και ήλιο 1 μήνα , να πρέπει να μαγειρέψουμε , να πλύνουμε , να σφουγγαρίσουμε και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας...

ΚΑΙ να διαβάσουμε για παλούκια πανεπιστήμια....Πάθαμε κάτι????

αντί να κλαψομουνίζεις , πάρτο σαν ευκαιρία να σκληρήνεις λιγάκι.

Δημοσ.
Ενταξει ρε παιδιά το οτι κάποιοι αυτοκτονουνε στο στρατο δεν σημαινει οτι είναι κανόνας.

Ναι ρε δεν πειραζει. Ενας δυο καθε χρονο δεν πειραζει, μειοψηφια ειναι, δεν ειναι και κανονας.:-(:-(:-(:-(:-(

Πες τα στην μανα και στους συγγενεις του για την μειοψηφια.:mad::mad::mad:

Εστω και μια μανα να θρηνησει, εστω και ενας να φυγει απο την ζωη λογω καταπιεσης απο τον στρατο, απο την υποχρεωτικη στρατευση σημαινει τα ΠΑΝΤΑ!

Σημαινει οτι πρεπει να αλλαξει το ρημαδι.

Προφανως οι ανθρωποι αυτοί έχουν κάποια προβλήματα ειτε ψυχολογικα είτε εν πασει περιπτωσει η ζωη τους ειναι χάλια και φτανουν σε αυτο το σημειο. Ειναι πολυ πιθανο αν δεν το κανανε μεσα στο στρατο να το κάνανε κάποια άλλη στιγμή απογοήτευσης.

Ειναι επισης πολυ πιθανο οτι δεν θα το κανανε.

Ειναι επισης πολυ πιθανο η ζωη τους να μην ηταν χαλια και να εγινε χαλια μεσα στον στρατο.

Και ειναι επισης πολυ πιθανο να μην ειχαν ψυχολογικα προβληματα και να τα απεκτησαν μεσα στον στρατο λογω ΤΡΑΓΙΚΩΝ συνθηκων και καταστασεων και συμπεριφορας προς αυτους.

Αυτο που θέλω να πω ειναι οτι στις συγχρονες πιεστικές κοινωνιες έχουμε σχεδόν καθημερινες αυτοκτονίες και πάντα υπάρχει κάποιος.....λόγος. Μην ισοπεδωνουμε μια κατασταση απο την εξαιρεση.

Η λεξη εξαιρεση παυει να αποτελει δικαιολογια οταν μιλαμε για χασιμο (αδικαιολογητο=υποχρεωτικη στρατευση) ανθρωπινης ζωης!

Πες τα στην μανα για την εξαιρεση. Εξηγησε της οτι δεν εφταιγε ο στρατος γιατι αυτα δεν αποτελουν κανονα αλλα ειναι εξαιρεση.:mad::mad::mad:

Εννοειται οτι ο στρατος ειναι οτι πιο αχρηστο πράγμα μπορει να κανει κανεις, εννοειται οτι οι καραβαναδες ειναι για μπατσες, εννοειται οτι πρεπει να γίνει μισθοφορικός και εννοείται οτι δεν περνάει κανείς όπως θα ήθελε. Παρολα αυτα δεν υπάρχει ούτε λογος να στερησει κανεις τη ζωη του για μια παρωδια του Ελληνικου κράτους ούτε λόγος να χανουμε χρόνια απο τη ζωή μας επειδη για 9 μηνες θα κανουμε κατι που δεν θέλουμε που στην τελική ουτε καν θα κριθουμε γιάυτο ωστε να έχουμε άγχος αν θα τα καταφέρουμε.

Σωστα τα λες, αλλά ελα που μερικοι δεν ειναι τοσο δυνατοι χαρακτηρες οσο (πιστευεις οτι εισαι=δεν πηγες ακομη στρατο) εσυ.

Γιατι δηλαδη να προσθεσουμε ακομη εναν λογο με τον οποιο μπορει να αυτοκτονησει καποιος???? Ενω την ιδια στιγμη μπορουμε να το κανουμε απειρως πιο ευκολο το θεμα.

Να οργανωσουμε δηλαδη τον στρατο ετσι ωστε και επειρως καλυτερες συνθηκες διαβιωσης να υπαρχουν και πιο εκλογικευμενη και μη παραλογη συμπεριφορα να υπαρχει και πολυ συντομοτερη να ειναι η θητεια. Υπαρχει τροπος.

Αλλά ειναι τοσο ζωα ωστε δεν το κανουν.

Ε φταιει ο στρατος!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:10 ----------

αντί να κλαψομουνίζεις , πάρτο σαν ευκαιρία να σκληρήνεις λιγάκι.

Μπορει να μην θελει να σκληρυνει. Θα του πεις εσυ τι θα κανει?

Δεν το καταλαβα τι σοι ειδους φασισμος ειναι αυτος που θα επιβαλει στον αλλο την συμπεριφορα και τον χαρακτηρα που πρεπει να εχει.:mad:

Δημοσ.

Στρατος = εμπειρία ζωής καλή ή κακή σε κάνει ποιο δυνατό.

Και οσο ασήμαντες να σου φαίνονται η αγγαρείες που μόνο αυτο δεν είναι , ειναι απαραίτητες για τον στρατό και για την συντήρηση του.

Απο κει και πέρα θα μπεις μεσα και θα καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.

Θα δεις ρε παιδι μου πως θα αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες μόνος σου χωρίς μαμά και μπαμπά.

Εκατομμύρια κόσμος εχει παει και δεν έπαθε τίποτα εσυ θα πάθεις?

Να μάθεις να στέκεσαι στα πόδια σου και να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες που βρίσκεις μπροστά σου μόνος σου ετσι μονο θα επιβιώσεις οχι μονο στον στρατό αλλά και εδω ¨έξω"

Και το καλο που εχει ο στρατός ξερεις ποιο ειναι?

Οτι για ολα εισαι χρήσιμος οταν βγεις εξω θα καταλάβεις οτι εδώ πολεμάς για να γίνεις.

Φιλικά.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ----------

Krokodilos υπάρχουν παλικάρια που εχουν τάσεις αυτοκτονίας και οταν τους έρχεται η ευκαιρία να κρατούν το γαμημένο όπλο το κάνουν.

Δεν το κανει κανεις γιατι ειναι στρατό αλλα γιατι εχει ψυχολογικά ή τον κεράτωσε η γκόμενα.;)

Δημοσ.
Δυστυχώς αυτοι οι γιωταδες υπηρετούσαν ;)

Απο κει και περα αν ο αλλος ειναι μαμακιας καλά θα κάνει να πάψει να ειναι για το δικό του καλό.

Προς MiDi_MiLiZ

Δυστυχώς για σενα εχω κάνει και τα 2 δεν ξέρω εσυ τι έκανες εγω προσωπικά 05 γ εσο ήμουν και παραμεθόριο ήμουν κύπρο ΕΛΔΥΚαριος δηλαδή.

Αμην τι αλλο δεν μιλάω για πλάκα εδω μέσα.

ΕΛΔΥΚ ειναι καλυτερα απο παραμεθωριο στην Ελλαδα. 1-1 σταθερα με 2-1. Παραμεθωριο ο μεσος ορος κυμαινεται απο 5 μεσα εως 40 μεσα, αναλογως πως θα σου κατσει το τζοκερ.

Ερχοντουσαν ΕΛΔΥΚαριοι 1 μηνα πριν απολυθουν στη μοναδα που ημουν και μας λεγανε ποσο καλα περνουσαν εκει. Τους λεγαμε κι εμεις πως περασαμε στη παραμεθωριο και καναν το σταυρο τους με αυτα που ακουγανε.

Αν ο στρατός δεν εχει γινει κατασκήνωση τοτε πες μου πως εξηγείς οτι εχουν εξαφανίσει

τα καψόνια ακόμα και στις ειδικές δυνάμης?

Ασε τωρα οσο παει και γίνεται παιδική χαρα εκεί μέσα.

Για ρωτήστε τους πατεράδες σας που κάνανε ποσα χρόνια στρατο αν ειδαν πότε διοικητη συντάγματος να βγαίνει στην αναφορά συντάγματος και να αναφέρει διάφορα τηλ. που πήραν η γονείς τους για να του πουν μην τους δώσει 3 μέρες φ ασε τώρα...

Μαμακιδες υπάρχουν παρα πολύ εκει μέσα και αν εχεις παει στρατό ίσως να το κατάλαβες.

Ειναι τοσο κατασκηνωση ο στρατος που για παραδειγμα:

Εγω σαν διαβιβαστης (βυσματα και καλα) βαραγα 14ωρες σκοπια τη μερα πυλη ταξαιρχιας (τεντα) καθε μερα επι 40 μερες. Και κοιμομουν κανα 4ωρο το 24ωρο σπαστο. Αλλος στη μοναδα μου λιποθυμησε πχ. Αλλος 1 πηρε αναβολη.

Ειναι τοσο κατασκηνωση που αυτοκτονουν παιδια κατα τη διαρκεια της θητειας τους. Αληθεια σε ποια κατασκηνωση εχουν αυτοκτονησει παιδια?

Ας προσεχουμε λιγο τους ελαφρα τη καρδια χαρακτηρισμους. Χανονται ζωες και εμεις γραφουμε απτη πολυθρονα μας οτι ειναι χαβαλες εκει μεσα. Επισης το αν εσυ αποτι φαινεται περασες καλα σε γενικες γραμμες, δε σημαινει οτι παντου ειναι το ιδιο καλα.

Οσο για τα καψωνια στα ΚΕΝ ειδικων δυναμεων, απλα δεν ξερεις. Εκτος αν πχ το να μη μπορεις να βγαλεις Χ καμψεις και να πεφτεις και να σου ρχεται ο Λοχιας και να σε φωναζει φλωρο Τουρκο και αδερφη μπροστα σε ολους, ειναι μεσα στα πλαισια του "νους υγιης εν σωματει υγιη"και του "ο τολμων νικα". Και αυτο ειναι το πιο απλο και γραφικο παραδειγμα. Πιο σοβαρο ειναι οτι τους εκπαιδευουν ωρες κατω απο τον ηλιο και δε τους αφηνουν να πιουν νερο και πολλα πολλα ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...