Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο.

:o

Στοιχειώδη υποκριτική, λίγο διάβασμα όσον αφορά τα συμπτώματα της ψυχολογικής σου πάθησης, λίγο υπομονή.

Προσωπικά περισσότερο δυσκολεύτηκα να πείσω την μάνα μου, παρά τους ψυχολόγους... :P

Προδότης εε ??

Δημοσ.
nick[;2876572'']Προδότης εε ??

Οχι ακριβώς καλά κάνει το παλικαράκι σε τέτοια κοινωνία που ζούμε βλέπεις ολοι πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους για να επιβιώσουν ;)

Δημοσ.

απαλλαγη περνεις ευκολα για 2 χρονια...εχουμε δωσει σε ολους και μονο εαν ετυχαν σε δυστροπο ψυχιατρο ζητησαμε επανεξεταση και μετα απο 2 μερες πηραν αναβολη,συνηθως 6μηνη και πιο δυσκολα ετησια.Γενικά για να βγεις Ι5 πρεπει να εξαντλησεις όλες τις αναβολες σου (2 χρονια για λογους υγειας) ασχετα με το ποσο σοβαρη ειναι η παθηση σου.

Το κλασικο παραδειγμα ειναι περνουν αναβολες καθε 6μηνο(μπαινεις στο κεντρο κανονικα και υπηρετεις 1-2 μερες) ,σε στελνω στο κοντινο στρατιωτικο νοσοκομειο και εκει ο ψυχιατρος σου δινει αναβολη.Το 90% για τις μουφα γραφουμε δυσπροσταμοτικοτητα σε βαση οικογενειακων,οικονομικων και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.....Στα 2 χρονια ομως τους κοβουν ολους αυτους και με Ι3-Ι4 υπηρετουν....Οσοι θελουν να παρουν μετα αναβολη καπνιζουν χορτο πριν μπουν τους κανω τεστ ουρων βγαινουν θετικοι σε thc και με το αποτελεσμα βγαινουν οριστικα Ι5!

αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα..:X

Δημοσ.

που παρουσιαστηκες??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:30 ----------

εγώ βασικά δεν θέλω τρελόχαρτο (όχι ότι αν το πάρο με χαλάει) απλά έτσι όπως νιώθω εκεί μέσα σίγουρα θα το πάρο... με πιάνει στεναχώρια και μου λείπει η οικογένεια μου με αποτέλεσμα να κλαίω συνεχεια και να νιώθω χαλια!

δεν ξέρω τι να κάνω πάντως σαν την οικογένεια για μένα δεν είναι τίποτα και όσο είμαι στον στρατό θα είμαι έτσι down...

ωπα ωπα αδερφε....τωρα ειδα αυτο το post..και εγω ετσι ημουν οταν ηρθα στην μοναδα...τωρα ειμαι στα @@μου.Ακου με...γραφτους ολους κανονικα...κανε φιλους και σκεψου οτι καποτε αυτο το παραλογο πραγμα θα τελειωσει...υπομονη φιλε μου.!

Δημοσ.
που παρουσιαστηκες??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:30 ----------

ωπα ωπα αδερφε....τωρα ειδα αυτο το post..και εγω ετσι ημουν οταν ηρθα στην μοναδα...τωρα ειμαι στα @@μου.Ακου με...γραφτους ολους κανονικα...κανε φιλους και σκεψου οτι καποτε αυτο το παραλογο πραγμα θα τελειωσει...υπομονη φιλε μου.!

ξέρεις γιατί έχω νευριάσει με αυτό το θέμα του στρατού? γιατί πολύ απλά πλέον δεν υπηρετείς την πατρίδα αλλα ένα μάτσο "ανωτερους" που σου λένε τι να κανεις...

εγώ μπήκα στρατό για να μάθω να πολεμάω να μάθω πράγματα στοιχειώδη και τα μονα που σου μαθαίνουν είναι καθαριότητα, αγγαρείες, μαγειρεία, "καλλιοπες" και πάει λέγοντας..

όταν γίνει πόλεμος θα μου πούνε πήγαινε καθάρισε τι καλλιόπη? η θα μου πούνε πήγαινε και οποιον εχθρό δεις χωστού?

άσε που πλέον οι πόλεμοι είναι με χημικά και όσοι είναι δυνάμεις πεζικού θα πάνε αδιάβαστοι..

επίσης θα παρακαλούσα οποιον ξέρει να μου πει κάτι που άκουσα πριν

μου λένε ότι έχω 30 μέρες αναρρωτική σύνολο και 15 άδεια. αυτό ισχύει? τόσες μέρες δίνουν? και αν ναι μπορώ να τις πάρο όλες τους τελευταίους μήνες?

sorry που ρωτάω τέτοια πράγματα αλλα πλέον ο στρατός έχει γίνει σαν ένα μεγάλο σχολειό για μαθήματα νοικοκυριού (καθαριότητα, σιδέρωμα, μαγειρεία, σφουγγάρισμα κλπ)

Δημοσ.

Ειλικρινα αν σε χαλαει τοσο παρε Ι5.

Εγω περιμενω να μου ερθει το χαρτι το Νοεμβρη για να το παρω.Εχω υπηρετησει 4 μηνες μονο

Δημοσ.

Εγώ μπαίνω τον Φλεβάρη του '10. Και να φανταστείτε ότι έλεγα να πάω για δόκιμος.

τώρα σκέφτομαι πως θα την παλέψω 9 μήνες , και απορώ πως την πάλεψαν αυτοί που κάνανε 22 και 25.

Μεγαλύτερη μαλακία απο τον στρατό δεν υπάρχει , και το μόνο που σε σώζει είναι να βρεις μερικά ατομάκια να την παλέψετε παρέα....δεν βρίσκω άλλη εναλλακτική για κάποιον που δεν έχει μέσο.

τώρα για Ι-5 , ξεχάσατε τον ρατσισμό που μπορεί να υποστεί κάποιος εαν βγει Γιωτάς απο τον κοινωνικό του περίγυρο? Και πολλές άλλες συνέπειες...

Δημοσ.

τώρα για Ι-5 , ξεχάσατε τον ρατσισμό που μπορεί να υποστεί κάποιος εαν βγει Γιωτάς απο τον κοινωνικό του περίγυρο? Και πολλές άλλες συνέπειες...

Για γινε πιο συγκεκριμενος.Δε σε καταλαβαινω

Δημοσ.

Εντάξει το κίνητρο για να πάρει κανείς Ι5, είναι αρκετά μικρότερο απο ότι παλαιότερα. 9 μήνες είναι πλέον, δεν είναι ούτε 12 ούτε 18.

Δημοσ.

Μπορείς να αναπτύξεις λίγο ποιους εννοείς κοινωνικό περίγυρο καθώς και ποιες είναι οι άλλες συνέπειες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...