slygeo87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Όλοι έτσι ήμαστε φίλε. Μη στενοχωριέσαι. Θα περάσει και ούτε που θα το καταλάβεις. If you 're goin' through hell, keep going.
slygeo87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πάντως κάνει λίίίίίγο καλό. Δηλαδή πάω για δουλειά και ακούω ότι παπαριά μπορείς να φανταστείς από το boss και λέω ρε πούστη μου ακόμα φαντάρος είμαι με τζιν και τισερτ.Πφφφ
freedubus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 "Κάνει καλό" εννοείς π.χ. σε οσους δεν έχουν ξαναδουλέψει και δεν έχουν βρεθει αντιμετωποι με το να τους δινει κάποιος παράλογες διαταγές;
slygeo87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Nαι...μόνο η στολή αλλάζει φίλε. Η μαλακία βρίσκεται παντού.
SpellStormer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Πάντως κάνει λίίίίίγο καλό. Δηλαδή πάω για δουλειά και ακούω ότι παπαριά μπορείς να φανταστείς από το boss και λέω ρε πούστη μου ακόμα φαντάρος είμαι με τζιν και τισερτ.Πφφφ τουλάχιστον στη δουλειά κάθεσαι 8 ώρες, πληρώνεσαι, δεν βαράς προσοχές ούτε όταν έχει νεύρα ο ανώτερος φοβάσαι μην σου δώσει φιλακή και υπηρετήσεις παραπάνω... επίσης έχεις χρόνο να δεις τα φιλαράκια σου να δεις τους γονείς σου και γενικά να δεις δικά σου άτομα και να πας σπίτι σου.. αχ... και να πω ότι όταν υπηρετείς κανεις και κάτι... αντί να μας μάθουν τακτικές και γενικά πράγματα για τον πόλεμο μας έχουν κλεισμένους λες και είμαστε φιλακή, μας ταΐζουν φαγητά από την δεκαετία του 80 και μας έχουν να φοβόμαστε μην φάμε φιλακή και υπηρετήσουμε παραπάνω.. λες και άμα γίνει πόλεμος θα μας χρειαστούν αυτά που μάθαμε.. αχ... δεν μπορώ άλλο.. ώρες ώρες μου έρχεται να δώσω μια να φουντάρω από καμια ταράτσα δεν την παλεύω...
freedubus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Καταλαβαίνω πως το θέτεις, αλλά ο στρατός δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε έναν ευφυή, αυτάρκη και ώριμο ΑΝΤΡΑ. Σπελστόρμερ Νοέμβρη είπαμε μπαίνεις;
slygeo87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Όταν κάνεις κάτι 8 ώρες καθημερινά, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, χίλιες φορές τον 1 χρόνο στο στρατό. Όσα για τα φαγητά κλπ...θα τα συνηθίσεις. Έχω φάει και σε καραβάνα με κουνούπια, έχω κοιμηθεί και στο βουνό. Εν τω μεταξύ πιάνομαι κάθε βράδυ με το ανατομικό μου στρωματάκι. Τι σου είναι ο άνθρωπος. Καταλαβαίνω πως το θέτεις, αλλά ο στρατός δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε έναν ευφυή, αυτάρκη και ώριμο ΑΝΤΡΑ. Right. Δεν είπα ότι ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Ούτε ότι κέρδισα τίποτα...απλά έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα με τη καθημερινότητα μας. Π.χ. το παράλογο boss που ζητάει το 500% του potential σου με 700 ευρώ.
SpellStormer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 freedubus έχω μπει εδώ και 10 μέρες απλά μου λείπουν οι δικοί μου.. στεναχωριέμαι συνεχεια, όλη μέρα αντί να κάνω νέους φίλους και να έχω παρέα κάθομαι και στεναχωριέμαι και μάλιστα πήγα να φάω και καμπάνα επειδή με πέτυχαν να κλαίω... slygeo87 μην ξεχνάς ότι στη δουλειά το αφεντικό είναι αυστηρό γιατί σε πληρώνει για να κανεις κάτι ενώ ο στρατός είναι αυστηρός όχι επειδή σου δίνει κάτι αλλα επειδή και καλά θέλει να σε πειθαρχήσει... σε παίρνει μακριά από την οικογένεια σου, σε έχει όλη μέρα σε αγγαρείες και όταν νευριάσει ο ανώτερος χωρίς λόγο και αιτια σου ρίχνει μια καμπάνα και φορτώνεσαι στην πλάτη άλλες τόσες μέρες... κάτι άσχετο που θυμήθηκα, έχω ακούσει ότι κάθε μηνα έχεις 4 μέρες δικαίωμα να πάρεις άδεια, αν μέχρι να απολυθώ τις κρατήσω μπορώ να τις πάρο όλες μαζί? δηλαδή να πάρο 30 μέρες το τελευταίο μηνα και να μπω μια μέρα πριν απολυθώ? και κάτι ακόμα, οι άδειες που λέει κάθε μηνα είναι ξεχωριστά από αυτές που δίνουν τις τριήμερες η εννοούν αυτές? δηλαδή εγώ ορκίστηκα και πήρα 3 μέρες άδεια, όταν παο στο κέντρο θα μου δίνουν άδειες και θα έχω άλλες 4 μέρες να τις πάρο οποτε θέλω η απλά θα έχω 4 μέρες τις οποιες θα μου ορίζουν οι ανώτεροι ?
slygeo87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τη τιμητική παραμεθωρίου θα τη πάρεις στη μονάδα υποχρεωτικά. 10 μέρες είναι. Οι υπόλοιπες είναι οι κανονικές ή οι ειδικές τις οποίες μπορείς να τις πάρεις όποτε θες όταν πας στη μονάδα με μετάθεση...οπότε καλό είναι να τις κρατήσεις για το τέλος αυτές.
SpellStormer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τη τιμητική παραμεθωρίου θα τη πάρεις στη μονάδα υποχρεωτικά. 10 μέρες είναι. Οι υπόλοιπες είναι οι κανονικές ή οι ειδικές τις οποίες μπορείς να τις πάρεις όποτε θες όταν πας στη μονάδα με μετάθεση...οπότε καλό είναι να τις κρατήσεις για το τέλος αυτές. όταν λες ειδικές και κανονικές πως είναι? τις ειδικές τις παίρνω εγώ και τις κανονικές μου τις δίνουν? και ποσο κρατάνε και ανά ποσο τις δίνουν? δηλαδή μέσα σε έναν μηνα πόσες μέρες μου δίνουν από μονοι τους και πόσες μπορώ να πάρο εγώ? η πάει αλλιώς? sorry που ρωτάω πολλά απλά δεν ξέρω τίποτα από στρατό...
slygeo87 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Οι κανονικές στο 12μηνο που υπηρέτησα ήταν 18 (-2 της ορκομωσίας) 16. Οι ειδικές είναι τιμητικές, αγροτικές κλπ. Για παράδειγμα μπορεί να είσαι καλός βαφέας και επειδή έβαψες το λόχο σου να σου κάνει δώρο ο διοικητής της μονάδας σου 5 μέρες τιμητική.Αυτό που λες ανά μήνα 4 μέρες ισχύει στη τιμητική παραμεθωρίου. Αλλά δεν σε συμφέρει γιατί είναι μικρό χρονικό διάστημα αν ταξιδεύεις μακριά. Άσε που μπορεί να αργήσουν να σου τη δώσουν επειδή μπορεί να προηγείται να πάρει άδεια η παλαιότερη σειρά από εσενα. Η αγροτική είναι άδεια που θες να πάρεις γιατί έχεις καλλιέργειες και θες να εργαστείς στα χωράφια σου. Είναι στη κρίση του διοικητή σου και πάλι αν γουστάρει να σου τη δώσει. Τώρα ότι και να σου λέω μπορεί να είναι μπούρδες γιατί α) υπηρετείς 9μηνο και β) η κάθε μονάδα έχει τη δική της νοοτροπία. Εγώ ας πούμε στους 5μηνες παραμεθωρίου πήρα 8 μέρες τιμητική στο 4μηνο και 2 μέρες στο φύλλο πορείας όταν γύρισα κοντά στο σπίτι μου με μετάθεση.
tolkki Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Επισης αν εισαι γραμμενος σε καποιο ΤΕΙ - ΑΕΙ δικαιουσαι και φοιτητικη αδεια
liopyr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Για το τρελλοχαρτο που αναφερεις,δεν ειναι τοσο ευκολο να το παρεις.. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Στοιχειώδη υποκριτική, λίγο διάβασμα όσον αφορά τα συμπτώματα της ψυχολογικής σου πάθησης, λίγο υπομονή. Προσωπικά περισσότερο δυσκολεύτηκα να πείσω την μάνα μου, παρά τους ψυχολόγους...
SpellStormer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Οι κανονικές στο 12μηνο που υπηρέτησα ήταν 18 (-2 της ορκομωσίας) 16. Οι ειδικές είναι τιμητικές, αγροτικές κλπ. Για παράδειγμα μπορεί να είσαι καλός βαφέας και επειδή έβαψες το λόχο σου να σου κάνει δώρο ο διοικητής της μονάδας σου 5 μέρες τιμητική.Αυτό που λες ανά μήνα 4 μέρες ισχύει στη τιμητική παραμεθωρίου. Αλλά δεν σε συμφέρει γιατί είναι μικρό χρονικό διάστημα αν ταξιδεύεις μακριά. Άσε που μπορεί να αργήσουν να σου τη δώσουν επειδή μπορεί να προηγείται να πάρει άδεια η παλαιότερη σειρά από εσενα. Η αγροτική είναι άδεια που θες να πάρεις γιατί έχεις καλλιέργειες και θες να εργαστείς στα χωράφια σου. Είναι στη κρίση του διοικητή σου και πάλι αν γουστάρει να σου τη δώσει.Τώρα ότι και να σου λέω μπορεί να είναι μπούρδες γιατί α) υπηρετείς 9μηνο και β) η κάθε μονάδα έχει τη δική της νοοτροπία. Εγώ ας πούμε στους 5μηνες παραμεθωρίου πήρα 8 μέρες τιμητική στο 4μηνο και 2 μέρες στο φύλλο πορείας όταν γύρισα κοντά στο σπίτι μου με μετάθεση. δηλαδή στη μονάδα πες ότι είναι 8 μήνες που μένουν στην μεταθεση καποιες φορες ανα βδομαδα θα εχω και εξοδο σοστα? κανονινά δεν πρέπει να δίνουν και κάθε μηνα και έναν αριθμό για μέρες άδειας? δηλαδή πχ ανά μηνα να δίνουν 4 μέρες δικαίωμα σε κάποιον να πάρει άδεια? και σχετικά με τις τιμητικές αν πχ μου δώσουν εμενα 5 μέρες τιμητική μπορώ να την κρατήσω για οποτε θέλω η θα μου ορίσουν εκείνοι ποτε θα βγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα